paulo2907 pisze:A.N.O.N.I.M. pisze:Uważasz, że Puente jest lepszym trenerem i np. Rusin??
Tak, zresztą to jest raczej oczywiste.
TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
A.N.O.N.I.M.
- Nowy na forum
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013
"Nawet jeśli już wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili"
MARAS pisze:santos pisze:Idczak wydaje się być rozsądną dziewczyną i mam nadzieję, że zdecyduje się odgrywać ważną rolę w Toruniu niż grzać ławę w Polkowicach.
A może rozumuje tak skoro zdobyła już brązowy medal, to teraz czas na coś więcej..... A w Toruniu ponad "brąz" nie podskoczy. Możecie gadać co chcecie ona i tak wybierze sama.
Jeszcze Idczak nic nie podpisała, więc bardzo możliwe, że trafi do CCC Polkowice - wg. mnie jest to bardzo prawdopodobne, jak będzie zobaczymy.
CCCPOLK pisze:Jeszcze Idczak nic nie podpisała, więc bardzo możliwe, że trafi do CCC Polkowice - wg. mnie jest to bardzo prawdopodobne, jak będzie zobaczymy.
żyj tą teorią dalej aż do zgrupowania w Polkowicach.
PS. Jak coś może być bardzo prawdopodobne, jak w Polkowicach nie podpisała tym bardziej? No chyba,że idziesz tokiem rozumowania za przykładem transferu Leciejewskiej.
matrix pisze:CCCPOLK pisze:Jeszcze Idczak nic nie podpisała, więc bardzo możliwe, że trafi do CCC Polkowice - wg. mnie jest to bardzo prawdopodobne, jak będzie zobaczymy.
żyj tą teorią dalej aż do zgrupowania w Polkowicach.
PS. Jak coś może być bardzo prawdopodobne, jak w Polkowicach nie podpisała tym bardziej? No chyba,że idziesz tokiem rozumowania za przykładem transferu Leciejewskiej.
- W ubiegłym roku udało nam się pozyskać Weronikę Idczak za rozsądne pieniądze. Po jednym sezonie u nas biją się o nią czołowe kluby PLKK i nie wiadomo czy uda nam się ją zatrzymać. Nie jesteśmy w stanie wygrać wyścigu z Polkowicami czy Wisłą- mówił w czwartek prezes Maciej Krystek.
Idę tokiem rozumowania m.in tej wypowiedzi i przykłądem transferu Leciejewskiej wiem, że wszystko jest możliwe, i również doskonale wiem, że działacze CCC zrobią wiele żeby pozyskać Idczak.
To nie czytałeś dalszej części artykułu, a zwłaszcza tytułu. Całość na blogu. 
http://marlow.blox.pl/2012/05/Weronika- ... erdze.html
To oczywiście nic nie znaczy,bo konieczna jest oficjalna wypowiedź klubu.
http://marlow.blox.pl/2012/05/Weronika- ... erdze.html
To oczywiście nic nie znaczy,bo konieczna jest oficjalna wypowiedź klubu.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 19:03 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
matrix pisze:To nie czytałeś dalszej części artykułu, a zwłaszcza tytułu. Całość na blogu.
Czytałem, ale nie ma żadnej oficjalnej informacji.
Więc myślę, że jeszcze wszystko się może zdarzyć
CCCPOLK pisze:matrix pisze:To nie czytałeś dalszej części artykułu, a zwłaszcza tytułu. Całość na blogu.
Czytałem, ale nie ma żadnej oficjalnej informacji.
Więc myślę, że jeszcze wszystko się może zdarzyć
No to niech się zdarzy. Tragedii dla toruńskiego klubu nie będzie, a w innym wypadku CCC z problemem zostanie nadal. Wiesz na czym polega różnica? Energa może, a CCC musi
CCCPOLK pisze:Natalia Małaszewska w Lotosie Gdynia.
źródło: http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... sie-gdynia
jestem w szoku.....
Lotos szuka koszykarek zagranicznych do 2 tys. euro?
czyli plan oszczędnościowy choć i za takie pieniądze można coś "dobrego" trafić
Tyle że sportowefakty wycofały tą wiadomość 
NAMAX pisze:Tyle że sportowefakty wycofały tą wiadomość
ktoś zrobił raban?
w komentarzach na stronie lovewomenbasketball pojawił się wpis, w którym ktoś informuję, że reprezentantka Australii
BELINDA SNELL w nadchodzącym sezonie wystąpi w CCC Polkowice.
BELINDA SNELL w nadchodzącym sezonie wystąpi w CCC Polkowice.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”