Z tego miejsca chciałem wszystkim podziękować za gratulacje przysyłane drogą SMS - niestety nie mogę odpisać, dlatego dziękuję Ann i Mikey'owi tutaj
Mecze o brązowy medal: CCC Polkowice-AZS PWSZ GorzówWlkp.3-2
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
sporo będzie pewnie zależało też od tego, czy Polska dostanie trzecie miejsce w Eurolidze. Jeśli tak i uda nam się znaleźć troszke większe pieniądze, to myślę, że uda się zatrzymać podstawowe zawodniczki. Liczę, że tak własnie będzie. Choć już z Gindą rozmawialiśmy, kogo widzielibyśmy w drużynie za rok
Z tego miejsca chciałem wszystkim podziękować za gratulacje przysyłane drogą SMS - niestety nie mogę odpisać, dlatego dziękuję Ann i Mikey'owi tutaj
Ann - nasza ulubiona osoba niestety nie płakała, choć mało brakowało
odnośnie postaci przytoczonych przez Mikeya - jak to Frania mówi: "no problem" 
anna pisze:oj I .Jasnowska(POLKA)jest dzisiaj dla mnie czarnym koniem tego meczu,chyba beda ją nosic na rękach.
Aniu (chyba mogę tak, jeśli nie - przepraszam) - okazałaś się prorokiem
wiecej zdjęć tutaj: http://www.plkk.pl/index.php?p=galleries&id=1778
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Magdalena Pietrzak: Zdobyłyśmy dla nich
Rywalizacja z AZS-em PWSZ Sowood była bardzo ciężka, a wszystkie spotkania były bardzo wyrównane - powiedziała po wczorajszym meczu Magdalena Pietrzak, koszykarka CCC Polkowice.
Potrzebowałyście pięciu spotkań, aby wywalczyć brązowe medale...
- Rywalizacja z AZS-em PWSZ Sowood była bardzo ciężka, a wszystkie spotkania były bardzo wyrównane. Nie ukrywam, że bardzo ciężko było zdobyć ten medal o czym świadczy chociażby sam wynik – 3:2. Łatwo nie było.
Jakie są pierwsze wrażenia po zakończonym meczu?
- Bardzo się cieszymy, że wygrałyśmy i do tego tak wysoko . Ważnym dla nas jest również to, że brązowe medale wygrałyśmy w Polkowicach. Kibice w tym miasteczku jeszcze nie mieli okazji świętować wywalczenia medalu na własnym parkiecie, dlatego że dwa lata temu dziewczyny wygrały w Pabianicach. Medal zdobyłyśmy w sumie dla nich i bardzo się z tego faktu cieszymy.
Rozmawiał: Mariusz Kolekta/plkk.pl
Rywalizacja z AZS-em PWSZ Sowood była bardzo ciężka, a wszystkie spotkania były bardzo wyrównane - powiedziała po wczorajszym meczu Magdalena Pietrzak, koszykarka CCC Polkowice.
Potrzebowałyście pięciu spotkań, aby wywalczyć brązowe medale...
- Rywalizacja z AZS-em PWSZ Sowood była bardzo ciężka, a wszystkie spotkania były bardzo wyrównane. Nie ukrywam, że bardzo ciężko było zdobyć ten medal o czym świadczy chociażby sam wynik – 3:2. Łatwo nie było.
Jakie są pierwsze wrażenia po zakończonym meczu?
- Bardzo się cieszymy, że wygrałyśmy i do tego tak wysoko . Ważnym dla nas jest również to, że brązowe medale wygrałyśmy w Polkowicach. Kibice w tym miasteczku jeszcze nie mieli okazji świętować wywalczenia medalu na własnym parkiecie, dlatego że dwa lata temu dziewczyny wygrały w Pabianicach. Medal zdobyłyśmy w sumie dla nich i bardzo się z tego faktu cieszymy.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Joanna Czarnecka: Każdy wynik był niespodzianką
- Każdy mecz był bardzo trudny i w każdej kolejce nie było wiadomo kto wygra. W zasadzie każdy wynik był niespodzianką - mówi o zakończonym wczoraj sezonie 2006/2007 Joanna Czarnecka, zawodniczka AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Jaki był ten sezon 2006/2007 na parkietach Ford Germaz Ekstraklasy?
- Na pewno nie był łatwy, a wszystko za sprawą bardzo wyrównanych drużyn. Każdy mecz był bardzo trudny i w każdej kolejce nie było wiadomo kto wygra. W zasadzie każdy wynik był niespodzianką.
Jakbyś oceniła waszą rywalizację z CCC Polkowice?
- Ciężko było przewidzieć jaki będzie końcowy efekt. Niestety dla nas to Polkowice zdobyły brąz.
Co było przyczyną dzisiejszej porażki?
- Ciężko coś powiedzieć, ale Polkowice były dzisiaj po prostu lepsze o czym świadczą chociażby rozmiary naszej porażki. Bez wątpienia w dzisiejszym meczu były od nas o klasę lepsze. Nie poddałyśmy się jednak bez walki, rywalizacja zakończyła się wynikiem 3:2 więc walczyłyśmy do końca.
Teraz przyszedł czas na odpoczynek...
- No dokładnie. Teraz będziemy miały trochę wolnego czasu więc będzie okazja żeby odpocząć i zrelaksować się.
- Każdy mecz był bardzo trudny i w każdej kolejce nie było wiadomo kto wygra. W zasadzie każdy wynik był niespodzianką - mówi o zakończonym wczoraj sezonie 2006/2007 Joanna Czarnecka, zawodniczka AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Jaki był ten sezon 2006/2007 na parkietach Ford Germaz Ekstraklasy?
- Na pewno nie był łatwy, a wszystko za sprawą bardzo wyrównanych drużyn. Każdy mecz był bardzo trudny i w każdej kolejce nie było wiadomo kto wygra. W zasadzie każdy wynik był niespodzianką.
Jakbyś oceniła waszą rywalizację z CCC Polkowice?
- Ciężko było przewidzieć jaki będzie końcowy efekt. Niestety dla nas to Polkowice zdobyły brąz.
Co było przyczyną dzisiejszej porażki?
- Ciężko coś powiedzieć, ale Polkowice były dzisiaj po prostu lepsze o czym świadczą chociażby rozmiary naszej porażki. Bez wątpienia w dzisiejszym meczu były od nas o klasę lepsze. Nie poddałyśmy się jednak bez walki, rywalizacja zakończyła się wynikiem 3:2 więc walczyłyśmy do końca.
Teraz przyszedł czas na odpoczynek...
- No dokładnie. Teraz będziemy miały trochę wolnego czasu więc będzie okazja żeby odpocząć i zrelaksować się.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Justyna Żurowska: Bardzo dobry sezon
- Uważam, że był to bardzo dobry sezon w naszym wykonaniu - powiedziała po wczorajszym spotkaniu przeciwko CCC Polkowice Justyna Żurowska, zawodniczka AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Jakbyś podsumowała dzisiejsze spotkanie, a także kończący się już sezon Ford Germaz Ekstraklasy?
- Uważam, że był to bardzo dobry sezon w naszym wykonaniu. Przy tak silnej lidze zajęłyśmy czwarte miejsce, a w ostatnich meczach pokazałyśmy, że jesteśmy godnym rywalem dla czołowych drużyn w kraju i zasłużenie znalazłyśmy się w czwórce.
Czego zabrakło, aby zdobyć ten upragniony medal?
- Zespoły z miejsc 1-3 miały w swoich składach zawodniczki z Ameryki, a na dzień dzisiejszy Amerykanki z nami wygrywają. Są silniejsze, skoczniejsze, po prostu na są lepsze, ale wierzę, że swoją pracą i takim natchnieniem z biegiem czasu wszystko się wyrówna i nie będzie już takich dysproporcji.
Co było przyczyną porażki w decydującym o medalu meczu?
- Ciężko tak na gorąco coś powiedzieć. Naprawdę nie wiem.
Myślisz już coś o przyszłym sezonie?
- Zostaje w Gorzowie i nic się w tej kwestii nie zmieni.
- Uważam, że był to bardzo dobry sezon w naszym wykonaniu - powiedziała po wczorajszym spotkaniu przeciwko CCC Polkowice Justyna Żurowska, zawodniczka AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Jakbyś podsumowała dzisiejsze spotkanie, a także kończący się już sezon Ford Germaz Ekstraklasy?
- Uważam, że był to bardzo dobry sezon w naszym wykonaniu. Przy tak silnej lidze zajęłyśmy czwarte miejsce, a w ostatnich meczach pokazałyśmy, że jesteśmy godnym rywalem dla czołowych drużyn w kraju i zasłużenie znalazłyśmy się w czwórce.
Czego zabrakło, aby zdobyć ten upragniony medal?
- Zespoły z miejsc 1-3 miały w swoich składach zawodniczki z Ameryki, a na dzień dzisiejszy Amerykanki z nami wygrywają. Są silniejsze, skoczniejsze, po prostu na są lepsze, ale wierzę, że swoją pracą i takim natchnieniem z biegiem czasu wszystko się wyrówna i nie będzie już takich dysproporcji.
Co było przyczyną porażki w decydującym o medalu meczu?
- Ciężko tak na gorąco coś powiedzieć. Naprawdę nie wiem.
Myślisz już coś o przyszłym sezonie?
- Zostaje w Gorzowie i nic się w tej kwestii nie zmieni.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Greebo pisze:A dzis Justyna Zurowska pomagała nam w dopingowaniu Wisły
no własnie, wiec ja dobrze widziałem!! hehe była jeszcze Beata Perdehl i Joe Ncnull..tak offtopic
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
tomaszek
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ilona Jasnowska: Wspaniałe widowisko
- Dla kibica jest to wspaniałe widowisko - pięć meczów o brązowy medal - mówiła po piątym spotkaniu "małego finału" Ilona Jasnowska, zawodniczka CCC Polkowice.
Wywalczyłyście brązowe medale Mistrzostw Polski. Krótka ocena tego co się wydarzyło…
- Było bardzo trudno. Dla kibica jest to wspaniałe widowisko - pięć meczów o brązowy medal. Każdy był zacięty, także myślę, że to coś wspaniałego. My się cieszymy, że wygrałyśmy ten brązowy medal w Polkowicach. Pierwszy raz musiałyśmy walczyć w Pabianicach także cieszymy się.
Czy możesz dzisiaj powiedzieć, że dziewczyny lubią brąz?
- Tak, pewnie że tak. Nawet bardzo. (śmiech)
- Dla kibica jest to wspaniałe widowisko - pięć meczów o brązowy medal - mówiła po piątym spotkaniu "małego finału" Ilona Jasnowska, zawodniczka CCC Polkowice.
Wywalczyłyście brązowe medale Mistrzostw Polski. Krótka ocena tego co się wydarzyło…
- Było bardzo trudno. Dla kibica jest to wspaniałe widowisko - pięć meczów o brązowy medal. Każdy był zacięty, także myślę, że to coś wspaniałego. My się cieszymy, że wygrałyśmy ten brązowy medal w Polkowicach. Pierwszy raz musiałyśmy walczyć w Pabianicach także cieszymy się.
Czy możesz dzisiaj powiedzieć, że dziewczyny lubią brąz?
- Tak, pewnie że tak. Nawet bardzo. (śmiech)
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”