TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
koszykarz
MARAS pisze:Endrju pisze:MARAS pisze:Bierzcie Beatke Krupską bo ostatnio pozostaje na bezrobociu
Tak zle nam zyczysz ??
Nie mów że wasz budżet na to nie pozwala![]()
A swoją drogą Ciecierska kiedyś w Stilonie grała
a no właśnie - Monika Gonciarz z czasów Stilonu Gobit Gorzów...
ale chyba trener Maciejewski mierzy wyżej...
weźcie Krupską
bądź co bądź - prezentuje lepszy poziom niż Czubak - no i więcej widzi...
No ale też więcej kasuje
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Endrju pisze:MARAS pisze:Bierzcie Beatke Krupską bo ostatnio pozostaje na bezrobociu
Tak zle nam zyczysz ??
Nie mów że wasz budżet na to nie pozwala![]()
A swoją drogą Ciecierska kiedyś w Stilonie grała
W sumie te "200tys." by starczylo na Krupe
A z zagranicy to zatrudnimy wtedy jakas Chinke... za paczke ryzu
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
właśnie w TVP Poznań powiedzieli, że MUKS porozumiał się z Joanną Zalesiak, Agnieszką Szott i kolejną Malijką. Powiedzieli też, że szanse na podpisanie kontraktów z nimi oceniają na 80%.
wie ktoś coś więcej odnośnie tej sprawy
wie ktoś coś więcej odnośnie tej sprawy
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2009, 22:16 przez xavery2, łącznie zmieniany 1 raz.
ochrona pisze:bart_81 pisze:ochrona pisze:no simon dobrze kombinujeale poczekamy, zobaczymy...
A moze chodzi o Edzie Koryzne? Grała w Gorzowie dawno temu i jest doswiadczona dwojka:)
pożyjemy zobaczymy
moim zdaniem nie będzie to Edzia Koryzna... Choć nie wiem jak sytuacja ma się aktualnie, to jakiś czas temu Edyta miała za złe m.in. Maciejewskiemu, za nazywanie jej (i jej ówczesnych koleżanek) babcią... moze to zniechęcić ją do przeprowadzki do Gorzowa
sam jestem ciekaw co ten Maciejewski wymysli... nie zdziwie się jeśli będzie to zarówno hit pokroju Chinek, czy transfer np. kogoś pokroju AnyBanany
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”