Półfinał: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 52:68,
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gratulacje dla Gorzowa. zasłużone zwyciestwo, bez dwóch zdań
tak jak napisał Ginda - brak argumentów z naszej strony. nie chce sie rozpisywac o postawie poszczegolnych zawodniczek, brakach, urazach i chorobach bo nie o to chodzi...
walczymy w Gorzowie i zobaczymy co to bedzie... szkoda, ze na 95% bez Planety.
tak jak napisał Ginda - brak argumentów z naszej strony. nie chce sie rozpisywac o postawie poszczegolnych zawodniczek, brakach, urazach i chorobach bo nie o to chodzi...
walczymy w Gorzowie i zobaczymy co to bedzie... szkoda, ze na 95% bez Planety.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:No cóż - obstawiałem zwycięstwa Polkowic - ale gratulacje dla drużyny z GorzowaGorzów miał dłuższą ławke no i świetnie wyłączona z gry Didi...
Zohnova to kapitalna zawodniczka - mam nadzieję że poprowadzi was do kilku zwycięstw w przyszłorocznej edycji Euroligi...
czyli coś na styl lizania d... chyba chce się przypodobać...
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
vip pisze:koszykarz pisze:No cóż - obstawiałem zwycięstwa Polkowic - ale gratulacje dla drużyny z GorzowaGorzów miał dłuższą ławke no i świetnie wyłączona z gry Didi...
Zohnova to kapitalna zawodniczka - mam nadzieję że poprowadzi was do kilku zwycięstw w przyszłorocznej edycji Euroligi...
jak on lubi zmieniac szybko zdania
Widze ze idzie za tym co dobre i gdzie dobrze hehe
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Żenuaaa
Ale jestescie smieszni,nawet jesli awansujecie do finalu to wszyscy wiecie jak to sie skończy(0:3)sami sie oszekujecie no chyba ,że jestescie......a co do Euroligi to w grupie wasze miejsce jest....
1.....
2.....
3....
4 Gorzów
Jaracie sie,a wszyscy wiedzą w Polsce ze w innym ukladzie final by byl Lotos-Wisła.
Sćisnijcie zwieracze i poczekajcie do następnego meczu,bez napinki mi tu..
1.....
2.....
3....
4 Gorzów
Jaracie sie,a wszyscy wiedzą w Polsce ze w innym ukladzie final by byl Lotos-Wisła.
-
marcinek1989
- Żak
Re: Żenuaaa
Lorenzo pisze:Ale jestescie smieszni,nawet jesli awansujecie do finalu to wszyscy wiecie jak to sie skończy(0:3)sami sie oszekujecie no chyba ,że jestescie......a co do Euroligi to w grupie wasze miejsce jest....
1.....
2.....
3....
4 Gorzów
Mistrzu
1. W finale gra się do 4 zwycięstw
2. W grupie Euroligi gra 6 zespołów.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, 22:29 przez marcinek1989, łącznie zmieniany 1 raz.
-
koszykarz
vip pisze:koszykarz pisze:No cóż - obstawiałem zwycięstwa Polkowic - ale gratulacje dla drużyny z GorzowaGorzów miał dłuższą ławke no i świetnie wyłączona z gry Didi...
Widze że jakaś nowa gwiazda się zarejestrowała....
Żadne lizanie dupy - jak to określiłeś - czy to coś złego że kibicowałem Polkowicom ? Chyba nie...
a gdyby była Pierson to by Orzeł prowadził 2-0...
ale szczerze pogratulowałem Gorzowowi bo sentyment do Lindsay Taylor - która gra u was - ciągle pozostał...
Bez Pierson Polkowice raczej szans wielkich nie mają... - Szkoda....
-
koszykarz
Longerinho pisze:vip pisze:koszykarz pisze:No cóż - obstawiałem zwycięstwa Polkowic - ale gratulacje dla drużyny z GorzowaGorzów miał dłuższą ławke no i świetnie wyłączona z gry Didi...
jak on lubi zmieniac szybko zdaniahehehe
Widze ze idzie za tym co dobre i gdzie dobrze hehe
nie zmieniam zdania napinaczu z Leszna... Także sie opanuj...
- Paul_Banks
- Nowy na forum
koszykarz pisze:vip pisze:koszykarz pisze:No cóż - obstawiałem zwycięstwa Polkowic - ale gratulacje dla drużyny z GorzowaGorzów miał dłuższą ławke no i świetnie wyłączona z gry Didi...
Widze że jakaś nowa gwiazda się zarejestrowała....![]()
![]()
Żadne lizanie dupy - jak to określiłeś - czy to coś złego że kibicowałem Polkowicom ? Chyba nie...
ale szczerze pogratulowałem Gorzowowi bo sentyment do Lindsay Taylor - która gra u was - ciągle pozostał...
Mój drogi naprawdę myślenie nie boli, także pomyśl Pierson grała w pierwszym meczu i nie trąb, że gdyby coś zrobiła bo była co prawda do 4 kwarty ale skoro jest taką mistrzynią to czemu nie zapewniła odjazdu Polkowicom ? a przy jej zejściu było +2 dla CCC..... to rzeczywiście sama by utrzymała ten wynik
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, 22:48 przez Paul_Banks, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paul_Banks
- Nowy na forum
Re: Żenuaaa
Lorenzo pisze:Ale jestescie smieszni,nawet jesli awansujecie do finalu to wszyscy wiecie jak to sie skończy(0:3)sami sie oszekujecie no chyba ,że jestescie......a co do Euroligi to w grupie wasze miejsce jest....
1.....
2.....
3....
4 Gorzów
Ty naprawdę musisz być albo z Zielonej Góry albo mieć wyprasowany mózg a i sorry za post pod postem ale wygadam się od razu. Nie wiem jakie zasady panują tu na forum ale nazwy miast Polskich piszemy wielką literą....
koszykarz pisze:
![]()
Ale przecież Pierson grała wczoraj... i było już 1:0 dla nas....
-
marcinek1989
- Żak
Gorzowska_Kibicka pisze:koszykarz pisze:
![]()
Ale przecież Pierson grała wczoraj... i było już 1:0 dla nas....
Nie grałą w 4 kwarcie. Gdyby była moglibyśmy wygrać, tak samo jak i przegrać. Napewno 4 kwarta potoczyłaby się inaczej. Ale pozostaje nam tylko gdybanie, które i tak wyników nie zmieni.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”