Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

danila
Nowy na forum

Re: Co słychać w Lotosie

Postautor: danila » 04 listopada 2010, 02:30

Trener Dariusz R. w wywiadzie dla Panoramy Sport stwierdził że zespół ma pewne braki kondycyjne i że brakuje zdrowia które powinno być wypracowane w określonym momencie okresu przygotowawczego.Czyżby szukał kozła ofiarnego i usprawiedliwienia dla swoich kolejnych niepowodzeń :x :?:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 listopada 2010, 07:33

czy jak napisze o nim NIEUDOLNY AKTOR kogos obraże?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 04 listopada 2010, 07:49

danila pisze:Trener Dariusz R. w wywiadzie dla Panoramy Sport stwierdził że zespół ma pewne braki kondycyjne i że brakuje zdrowia które powinno być wypracowane w określonym momencie okresu przygotowawczego.Czyżby szukał kozła ofiarnego i usprawiedliwienia dla swoich kolejnych niepowodzeń :x :?:

No ma rację facet, co chcecie. Przecież Gala i Horti takiego wrednego psikusa mu zrobiły.
A za przygotowanie do sezonu to zdaje się on sam z Tanasejczukiem byli odpowiedzialni nie?
hmm :roll:
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 04 listopada 2010, 10:28

przemoe pisze:
danila pisze:Trener Dariusz R. w wywiadzie dla Panoramy Sport stwierdził że zespół ma pewne braki kondycyjne i że brakuje zdrowia które powinno być wypracowane w określonym momencie okresu przygotowawczego.Czyżby szukał kozła ofiarnego i usprawiedliwienia dla swoich kolejnych niepowodzeń :x :?:

No ma rację facet, co chcecie. Przecież Gala i Horti takiego wrednego psikusa mu zrobiły.
A za przygotowanie do sezonu to zdaje się on sam z Tanasejczukiem byli odpowiedzialni nie?

Dlatego pewnie tak właśnie powiedział. Wie jak było, by miał w tym swój udział, więc mu wierzę, że nie wypracowali tego podczas okresu przygotowawczego. Swoją drogą - gra Lotosu wygląda, jakbyśmy byli we wczesnej fazie sparingów, a nie po 1/3 rundy zasadniczej...
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 04 listopada 2010, 11:10

przemoe pisze:

No właśnie z tego co pamiętam treneiro jest zatrudniony w Gdyni od 30 września, więc tak jakby w przygotowaniach nie brał udziału :roll:

danila
Nowy na forum

Postautor: danila » 05 listopada 2010, 21:37

No może i nie brał ale ile z tych zawodniczek brała udział w pełnym cyklu treningowym.Sześć?I to nie te które odgrywają pierwszoplanowe role.Może winni są trenerzy kadr narodowych :lol: To się kupy nie trzyma bo ile z tych młodych gra więcej niż 20 min. i to z przerwami to podejrzewam że każdy na tym forum wytrzymałby na parkiecie i to bez przygotowania :lol:
Tak z innej beczki to według trenera zarząd poszukuje usilnie nowej rozgrywajki zapewne made in USA ale też im się nie spieszy więc nastąpi to pewnie w styczniu.Tak według mnien niech mnie ktoś poprawi do wzięcia z lepszych są Perkins,T.Johnson,Lehning ew.Penicheiro (POR)Reszta to tylko uzupełnienie a nie wzmocnienie.No chyba że po dojściu Horti środki finansowe pozwolom tylko na tą gorszą opcje 8)
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2010, 16:51 przez danila, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 05 listopada 2010, 22:25

danila pisze: gorszom opcje :x

Kur..... mać jak można napisać coś takiego jak "gorszom" ????? Przeciez na litośc boską jak się wymówi słowo "gorszą" a "gorszom" to słychać diametralną różnicę, a po drugie stosowanie samogłoski "ą" i jej zastosowanie jest chyba jednym z najprostszych zagadnień gramatycznych, więc po prostu nie rozumiem jak można tak pisać- najgorsze, że problem nie dotyczy jednego forumowicza lecz wielu.... Ludzie ogarnijcie się trochę bo to wstyd.

Sorry za off top, ale szlag mnie trafia jak ktoś po raz tysięczny pisze zamiast oczywistego "ą" kretyńskie i nie gramatyczne kompletnie w tym przypadku "om"

Wracając z kolei do nurtu mainstreamowego - przejrzałem skład Taranto i......wcale nie powala na kolana. Musimy skorzystać z faktu
,że mamy silniejszy skład na papierze i po prostu wygrać. Musimy także skończyć z niechlubną polską tradycją przejawiającą się w fakcie iż niezależnie jak mocno naszpikowany mamy skład, to i tak przegrywamy z zespołami słabszymi kadrowo.
Wprawdzie Wisła nie powala na kolana, ale czas wziąć się w garść i zagrać porządny mecz i wygrać z Włoszkami.

A co do Lotosu - hmmm sytuacja kiepska, bez wzmocnień będzie ciężko. Mimo wszystko zacząłbym od trenera...

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 06 listopada 2010, 13:22

danila pisze:To się kupy nie trzyma bo ile z tych młodych gra więcej niż 20 min. i to z przerwami to podejrzewam że każdy na tym forum wytrzymałby na parkiecie i to bez przygotowania :lol:

Spróbuj, chętnie się pośmieję, jak Cię po tych 20 minutach zniosą z wyczerpania :lol:
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 06 listopada 2010, 13:46

Saletra pisze:
danila pisze: gorszom opcje :x

Kur..... mać jak można napisać coś takiego jak "gorszom" ????? Przeciez na litośc boską jak się wymówi słowo "gorszą" a "gorszom" to słychać diametralną różnicę, a po drugie stosowanie samogłoski "ą" i jej zastosowanie jest chyba jednym z najprostszych zagadnień gramatycznych, więc po prostu nie rozumiem jak można tak pisać- najgorsze, że problem nie dotyczy jednego forumowicza lecz wielu.... Ludzie ogarnijcie się trochę bo to wstyd.

Sorry za off top, ale szlag mnie trafia jak ktoś po raz tysięczny pisze zamiast oczywistego "ą" kretyńskie i nie gramatyczne kompletnie w tym przypadku "om"

Za ten off top (wprawdzie zaczynający się przecinkiem) powinieneś dostać jakąś nagrodę. :P W pełni się pod tym podpisuję - lekceważenie przez niemałą liczbe forumowiczów podstawowych zasad języka polskiego jest przerażające.
A co do trenera Lotosu - pewnie prędzej czy później będzie druga w tym sezonie zmiana na tym stanowisku. Nie jest to zbyt odkrywcze, wiem. Tylko ciekawe czy w końcu Mietek przełamie swoją awersję i siegnie po kogoś z zagranicy. Poziom polskiej myśli szkoleniowej (zwłaszcza obecnie bezrobotnej) jest na beznadziejnym poziomie...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 06 listopada 2010, 14:11

Turów jak na razie ma 0-4 i Ślimak może zatęskni ;)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 06 listopada 2010, 14:52

Słyszałem że dzisiaj Turów gra z Koszalinem i jak przegrają to wywalają Winnickiego :P

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 listopada 2010, 15:03

A.R.C.H.I. ball pisze:Słyszałem że dzisiaj Turów gra z Koszalinem i jak przegrają to wywalają Winnickiego :P

ale nikt nie wyrzuca oficjalnie Dariusza R. i jego warsztatu pracy?
PS.Pytanie do gdyńskich forumowiczów. Czy Darek nadal zamyka salę na klucz podczas treningów drużyny? 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

danila
Nowy na forum

Postautor: danila » 06 listopada 2010, 15:40

Do Przemoe
Mały żart ale też użyłem magicznego słowa z "przerwami".Może teraz nie dałbym rady bo jestem w wieku w którym większość zawodników kończy kariere ale wierz mi że od dzieciaka i do tej pory spędzam wiele czasu na boisku bądż hali iwiem że można chociaż nigdy nie byłem zawodowcem.Bo to było moje życie i pasja.
Do Saletry
Widze że objawił się nam na forum nowy Bralczyk czy inny Miodek.Rzeczywiście nie wygląda to najlepiej i też zauważyłem że sporo gości ma z tym problem.Ja z gramatykom na ogół nie mam problemu może to sprawa póznej pory.Ale z drugiej strony czemu się tak napinasz i używasz niecenzuralnych słów przy tak błachym powodzie.Aż strach pomyśleć co byś zrobił w innej bardziej stresowej sytuacji.A poza tym tak się tą złością zagalopowałeś że nie zauważyłeś jaki to temat.Co mnie obchodzi Taranto!Mam pytanie twój nick odnosi się chyba do materiału wybuchowego sądząc z wypowiedzi bo chyba nie do nawozu?
P.S .Na koniec z szacunkiem do Ciebie możesz poprawiać moje błędy z góry dzięki.Dla twojego samopoczucia zmieniłem też swój post żeby Cię nie raziło :!:

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 06 listopada 2010, 15:57

danila pisze:Do Przemoe
Mały żart ale też użyłem magicznego słowa z "przerwami".Może teraz nie dałbym rady bo jestem w wieku w którym większość zawodników kończy kariere ale wierz mi że od dzieciaka i do tej pory spędzam wiele czasu na boisku bądż hali iwiem że można chociaż nigdy nie byłem zawodowcem.Bo to było moje życie i pasja.
Do Saletry
Widze że objawił się nam na forum nowy Bralczyk czy inny Miodek.Rzeczywiście nie wygląda to najlepiej i też zauważyłem że sporo gości ma z tym problem.Ja z gramatykom na ogół nie mam problemu może to sprawa póznej pory.Ale z drugiej strony czemu się tak napinasz i używasz niecenzuralnych słów przy tak błachym powodzie.Aż strach pomyśleć co byś zrobił w innej bardziej stresowej sytuacji.A poza tym tak się tą złością zagalopowałeś że nie zauważyłeś jaki to temat.Co mnie obchodzi Taranto!Mam pytanie twój nick odnosi się chyba do materiału wybuchowego sądząc z wypowiedzi bo chyba nie do nawozu?
P.S .Na koniec z szacunkiem do Ciebie możesz poprawiać moje błędy z góry dzięki.Dla twojego samopoczucia zmieniłem też swój post żeby Cię nie raziło :!:

:lol: to chyba i ten musisz zmienić

danila
Nowy na forum

Postautor: danila » 06 listopada 2010, 16:05

Znalazło się towarzystwo wzajemnej adoracji :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”