Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Co słychać w Lotosie
Towarzystwo towarzystwem..ale jak popełniasz kolejny rażący błąd i to w zdaniu, w którym twierdzisz że na ogół nie masz z tym problemów, to się zwyczajnie kompromitujesz
. Ok koniec z mojej strony bo to i tak nie na temat.
Tak wiem.Bystrzacha z Ciebie.Też się zastanawiałem nad tym zanim wysłałem szczególnie że smieszie to wychodzi w kontekście tego zdania.Ale też napisałem na "ogól" czyli się równoważy
Też kończe tą jałową dyskusje.Bez odbioru 
danila pisze:Do Przemoe
Mały żart ale też użyłem magicznego słowa z "przerwami".Może teraz nie dałbym rady bo jestem w wieku w którym większość zawodników kończy kariere ale wierz mi że od dzieciaka i do tej pory spędzam wiele czasu na boisku bądż hali iwiem że można chociaż nigdy nie byłem zawodowcem.Bo to było moje życie i pasja.
Do Saletry
Zrozumiany
W moim przypadku jest podobnie, grywam 2x w tygodniu i po każdej takiej grze jestem nieźle zrąbany. A mimo całej tej chaotycznej bieganiny, którą nazywam graniem
bart_81 pisze:danila pisze:Do Przemoe
Mały żart ale też użyłem magicznego słowa z "przerwami".Może teraz nie dałbym rady bo jestem w wieku w którym większość zawodników kończy kariere ale wierz mi że od dzieciaka i do tej pory spędzam wiele czasu na boisku bądż hali iwiem że można chociaż nigdy nie byłem zawodowcem.Bo to było moje życie i pasja.
Do Saletry
Widze że objawił się nam na forum nowy Bralczyk czy inny Miodek.Rzeczywiście nie wygląda to najlepiej i też zauważyłem że sporo gości ma z tym problem.Ja z gramatykom na ogół nie mam problemu może to sprawa póznej pory.Ale z drugiej strony czemu się tak napinasz i używasz niecenzuralnych słów przy tak błachym powodzie.Aż strach pomyśleć co byś zrobił w innej bardziej stresowej sytuacji.A poza tym tak się tą złością zagalopowałeś że nie zauważyłeś jaki to temat.Co mnie obchodzi Taranto!Mam pytanie twój nick odnosi się chyba do materiału wybuchowego sądząc z wypowiedzi bo chyba nie do nawozu?
P.S .Na koniec z szacunkiem do Ciebie możesz poprawiać moje błędy z góry dzięki.Dla twojego samopoczucia zmieniłem też swój post żeby Cię nie raziło
to chyba i ten musisz zmienić
Panowie, kontynuujcie dyskusje o tym kto ile wytrzyma na parkiecie oraz o błędach danili na privie. Kolejne posty na w/w tematy będą kasowane bo to nie hyde park.

[ do usunięcia ]
zdaje się, iż to niezbyt dobra wiadomość dla gdyńskich koszykarek:
http://www.sport.pl/pilka/1,92305,86958 ... zl_za.html
Grupa Lotos będzie sponsorem Lechii. Szczegóły umowy, zostaną podane na wtorkowej konferencji prasowej. Jak udało się dowiedzieć "Gazecie", Lotos wyłoży 6 mln zł za sezon.
(...)
Na razie w Trójmieście Lotos jest sponsorem tytularnym drużyny koszykarek w Gdyni (być może wkrótce przestanie łożyć na kobiecą koszykówkę), gdańskiego zespołu żużlowego Wybrzeże, a od niedawna siatkarskiej ekipy Trefla Gdańsk.
http://www.sport.pl/pilka/1,92305,86958 ... zl_za.html
Umowa z Lotosem obowiązuje do 2012.Ale czy można ją zerwać 
danila pisze:Umowa z Lotosem obowiązuje do 2012.Ale czy można ją zerwać
Ale po co jak w 2012 koniec świata więc wszystko samo się zerwie i nie będzie niczego a co za tym idzie nie będzie problemów ze sponsorem...

No to jest najgorszy ze scenariuszy
Myśle że Lotos dotrzyma terminu umowy ale o przedłużenie jej będzie trudno
Przynajmniej jest czas żeby znalezć nowego sponsora.Może Rysiu K.spojrzy przychylnym okiem
Rzymi skąd masz te info podaj zródło
Głowa do góry 
danila pisze:No to jest najgorszy ze scenariuszyMyśle że Lotos dotrzyma terminu umowy ale o przedłużenie jej będzie trudno
Przynajmniej jest czas żeby znalezć nowego sponsora.Może Rysiu K.spojrzy przychylnym okiem
Rzymi skąd masz te info podaj zródło
![]()
Głowa do góry
Od tego końca świata, to zdaje się Majowie są
Tak Majowie i ten ich kalendarz
A tak wracając do rzeczywistści to dziś o 13 na konferencji może padną jakieś konkrety
Próbowaliśmy wczoraj skontaktować się w sprawie podpisania umowy przez tę firmę z Lechią Gdańsk oraz kontynuowania umowy z koszykarkami z Gdyni z Marcinem Zachowiczem, rzecznikiem prasowym Grupy Lotos, ale jego komórka milczała jak zaklęta. Odpowiedź dostaliśmy sms-em.
- We wtorek skomentujemy te kwestie - napisał Zachowicz.
Dziennik Bałtycki
Próbowaliśmy wczoraj skontaktować się w sprawie podpisania umowy przez tę firmę z Lechią Gdańsk oraz kontynuowania umowy z koszykarkami z Gdyni z Marcinem Zachowiczem, rzecznikiem prasowym Grupy Lotos, ale jego komórka milczała jak zaklęta. Odpowiedź dostaliśmy sms-em.
- We wtorek skomentujemy te kwestie - napisał Zachowicz.
Dziennik Bałtycki
Prezes Grupy Lotos P.Olechnowicz w wywiadzie dla Panoramy Sport
-My przede wszystkim chcemy być tutaj regionalni bardziej w Gdańsku.Czas może powodować że będziemy z jednych sportów sponsoringu wychodzić do innych wchodzić.
Na tym skorzystać mają koszykarze Trefla Sopot z którym prowadzone są zaawansowane rozmowy.
No i wszystko jasne
-My przede wszystkim chcemy być tutaj regionalni bardziej w Gdańsku.Czas może powodować że będziemy z jednych sportów sponsoringu wychodzić do innych wchodzić.
Na tym skorzystać mają koszykarze Trefla Sopot z którym prowadzone są zaawansowane rozmowy.
No i wszystko jasne
Problemy z powrotem.
W związku z panującymi warunkami atmosferycznymi i problemami z terminowymi przylotami i odlotami samolotów, Zarząd Basketball Investments SSA informuje, iż istnieje prawdopodobieństwo, że sobotni mecz Lotosu z KSSSE AZS PWSZ Gorzowem Wlkp. zostanie przełozony na niedzielę na g.12.
Obecnie drużyna Lotosu Gdynia jest w trakcie powrotu z Sopronu, jednak padający w całej Europie śnieg paraliżuje ruch lotniczy.
Źródło: lotosgdynia.pl
W związku z panującymi warunkami atmosferycznymi i problemami z terminowymi przylotami i odlotami samolotów, Zarząd Basketball Investments SSA informuje, iż istnieje prawdopodobieństwo, że sobotni mecz Lotosu z KSSSE AZS PWSZ Gorzowem Wlkp. zostanie przełozony na niedzielę na g.12.
Obecnie drużyna Lotosu Gdynia jest w trakcie powrotu z Sopronu, jednak padający w całej Europie śnieg paraliżuje ruch lotniczy.
Źródło: lotosgdynia.pl
Ketia Swanier... Ołaa...
To ja już wolę Babkinę, dziękuję.
To ja już wolę Babkinę, dziękuję.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”