TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 czerwca 2005, 18:52

Poruszyłeś sprawę, o której wszyscy (lub prawie) wiedzieli i ... milczeli.
Nie wykazałeś się ani wiedzą, ani spostrzegawczością czy też np. oryginalnością czy specyficznym poczuciem humoru. W różnych okresach dziejów i w różnych krajach traktowano te sprawy inaczej.

Po 2 Wojnie Światowej we Francji stawiano przed sądami Francuzki zadawające się z Niemcami w czasie wojny.
Jedna z (chyba aktorek) wystąpiła na początku swojego procesu i rzekła:

"Wysoki Sądzie - moje serce należy do Francji , moja dupa ... do mnie".

P.S.
Chyba jasno wyraziłem swój pogląd na te sprawy.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2005, 19:37 przez Don Igłata, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2005, 18:59

"Jacek" - Być może masz racje (bo przecież nie wiemy tego, prawda?) - ale jeśli tak, to czy nie boisz się, że kiedyś Twoja córka powie, że "chyba zostanę facetem, wtedy będę grała jak Jordan"?

Masz prawo do swoich poglądów (choć jak widzisz nie są one wcale uniwersalne) - ale jeśli masz, to Jonson ma prawo kochać Alicje albo własną suszarkę (jak woli), Wisła ma prawo zatrudnić nawet listonosza - a jak się boisz o córkę to wcale nie ma nakazu promować u niej czerpanie z takich wzorców - odradź (lub zakaż - bo masz prawo) trenowanie kosza - a w szczególności w "złym" klubie. Mnie jak się nie podobają pielgrzymki - to nie chodzę... A poparcia swej ideologii niestety musisz zacząć szukać w... "Młodzieży Wszechpolskiej" - w najlepszym razie...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 19:29

Idź jacusiu zapisz się do ligi popier... rodzin, tam cię przyjmą z otwartymi ramionami, a tu wiecej się nie wpisuj bo nikogo twoje wypociny i poglądy nie interesują :evil:
A co do mojej elokwencji, zajmij się najpierw swoimi giertychowskimi poglądami i pilnuj swojej córuni żeby ci narzeczonej do domu nie sprowadziła, choc moze by cię to wyleczyło z twojej ksenofobicznej głupoty
Obrazek
Obrazek

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 20:31

Mikey pisze:Idź jacusiu zapisz się do ligi popier... rodzin, tam cię przyjmą z otwartymi ramionami, a tu wiecej się nie wpisuj bo nikogo twoje wypociny i poglądy nie interesują :evil:
A co do mojej elokwencji, zajmij się najpierw swoimi giertychowskimi poglądami i pilnuj swojej córuni żeby ci narzeczonej do domu nie sprowadziła, choc moze by cię to wyleczyło z twojej ksenofobicznej głupoty

Gdzie jest Moderator.? Proszę usunąć te głupawe wpisy Mikeya.

Niech żyje tolerancja!!!!!
Mikey pilnuj swojego faceta :lol:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 07 czerwca 2005, 20:38

Przypominam wszystkim, ze to jest temat "TRANSFERY", a nie hyde park i radziłbym nie podejmować w tym wątku innych tematów, bo się robi straszny burdel :?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 20:50

Jacek pisze:
Mikey pisze:Idź jacusiu zapisz się do ligi popier... rodzin, tam cię przyjmą z otwartymi ramionami, a tu wiecej się nie wpisuj bo nikogo twoje wypociny i poglądy nie interesują :evil:

Gdzie jest Moderator.? Proszę usunąć te głupawe wpisy Mikeya.

Niech żyje tolerancja!!!!!
Mikey pilnuj swojego faceta :lol:
Oj Tobie moderator nie pomoże najwyżej cię wykasuje :) Ale jeśli chcesz to zadzwoń do majoneza z interwencją, podac ci nr komórki? :D
Obrazek

Obrazek

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 21:13

Hersi pisze:Przypominam wszystkim, ze to jest temat "TRANSFERY", a nie hyde park i radziłbym nie podejmować w tym wątku innych tematów, bo się robi straszny burdel :?

Cały czas rozmawiamy o transferze Shanon Johnson.
I jak wszyscy widzą temat bardzo burzliwy.
Szczególnie dla Mikeya. :lol:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 czerwca 2005, 21:32

Zgadzam się z Jackiem co do oceny transferu kochanki Johnson do Wisły. Pomijam mój prywatny pogląd na sprawy dewiacji seksualnych, ale równie godne potąpienia byłoby gdyby pani Johnson była normalną kobietą ( pojęcie "normalna" w sensie seksualności - i proszę mi nie udowadniać że dewiacja może być normą ) przyprowadziła ze sobą do klubu jakegoś Pana nauczyciela WF z podstawówki i zarządała dla niego stanowiska asystenta trenera.

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 21:34

simon pisze:"Jacek" - Być może masz racje (bo przecież nie wiemy tego, prawda?) - ale jeśli tak, to czy nie boisz się, że kiedyś Twoja córka powie, że "chyba zostanę facetem, wtedy będę grała jak Jordan"?

Masz prawo do swoich poglądów (choć jak widzisz nie są one wcale uniwersalne) - ale jeśli masz, to Jonson ma prawo kochać Alicje albo własną suszarkę (jak woli), Wisła ma prawo zatrudnić nawet listonosza - a jak się boisz o córkę to wcale nie ma nakazu promować u niej czerpanie z takich wzorców - odradź (lub zakaż - bo masz prawo) trenowanie kosza - a w szczególności w "złym" klubie. Mnie jak się nie podobają pielgrzymki - to nie chodzę... A poparcia swej ideologii niestety musisz zacząć szukać w... "Młodzieży Wszechpolskiej" - w najlepszym razie...

Simon , gdyby wszyscy tak myśleli jak Ty i Mikey to za max 70 lat nie ma Polski. Bo niestety z par homoseksualnych dzieci nie będzie :lol:
Nich żyje tolerancja , wolność i swoboda. :P

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

DO JACKA

Postautor: MAJOREK » 07 czerwca 2005, 21:38

CZŁOWIEKU ZALOGUJ SIĘ POWIEDZ SKĄD JESTEŚ I CZEGO TU SZUKASZ! BO Z TEGO CO WIDZĘ NIE MASZ ODWAGI POWIEDZIEĆ KIM JESEŚ! PISZESZ TAKIE POPIE... RZECZY ŻE LEPIEJ BEDZIE JAK SOBIE POJDZIESZ! POŁUŻ SWOJĄ CÓRECZKĘ DO SPANIA! I NIE WPISUJ WIECEJ TAKICH GŁUPICH TEKSTÓW! :evil:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 czerwca 2005, 21:47

Jacek pisze:Simon , gdyby wszyscy tak myśleli jak Ty i Mikey to za max 70 lat nie ma Polski. Bo niestety z par homoseksualnych dzieci nie będzie :lol:
Nich żyje tolerancja , wolność i swoboda. :P

troche chyba sie zagalopowales... homoseksualizm to nie jest jakis trend czy moda. oni funkcjonuja w spoleczenstwie, funkcjonowali i beda wsrod nas. a rozmnaza sie zdecydowana wiekszosc - heteroseksualisci.

nie ma co robic rowniez wywodow na temat ujemnego przyrostu naturalnego, bo to material na niejedna publikacje naukowa i z pewnoscia przypadku Johnson-Lopez w nich nie uswiadczysz...

daj wiec troche na luuuz :wink:

Jacek

Re: DO JACKA

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 21:55

MAJOREK pisze:CZŁOWIEKU ZALOGUJ SIĘ POWIEDZ SKĄD JESTEŚ I CZEGO TU SZUKASZ! BO Z TEGO CO WIDZĘ NIE MASZ ODWAGI POWIEDZIEĆ KIM JESEŚ! PISZESZ TAKIE POPIE... RZECZY ŻE LEPIEJ BEDZIE JAK SOBIE POJDZIESZ! POŁUŻ SWOJĄ CÓRECZKĘ DO SPANIA! I NIE WPISUJ WIECEJ TAKICH GŁUPICH TEKSTÓW! :evil:

Jacek Kaczmarski zam Krakow ul . Błotna 25 lat 32
Oto ci chodziło Majorku.

Co ? lepiej porozmawiać o piwku i kiełbaskach :D
Pewnie tylko na tyle starcza ci intelektu.

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 czerwca 2005, 22:05

Intelektu - znasz to słowo ciekawe skąd, bo u ciebie w słowniku go chyba nie ma!!! Dzięki za adres jutro wpadne :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 22:08

Jacek... w naszej lidze nie jest to jedyny przykład, na pewno znalazłbyś też osoby nadużywające alkocholu, pełno palaczy, próbujące lub mające kłopot z innymi używkami, osoby klnące jak szewc, prawosławne bądz wogóle nie wierzące w nic... jak w normalnym życiu. Pewnie, że nie musi Ci się to podobać, ale tak już jest - tak jest świat zbudowany. To Twoim zadaniem, jako ojca jest takie wychowanie córki, by wybrała mądrze wzór, Twoim nakierowanie jej tak, by dokonywała własciwych wyborów... by jej mąż miał na imie na przykład Tomek a nie Alicia. Pewnie, że nie masz łatwo, bo wiele spraw nie nastraja optymistycznie, ale póki co masz wielkie pretensje, że trawa jest zielona. A może też warto spojrzec w siebie... trochę więcej tolerancyjności, bo, to co lubi ktoś inny nie koniecznie zmusza Cię do podobnych preferencji, ale na pewno, jeśli nikogo nie krzywdzi, zasługuje na troszeczkę mniej agresji. Ja na przykład nie lubię palaczy, uważam, że dym z ich ćmików skraca mi życie, ale mimo to nie wyzywam kazżdego klubu, zatrudniającego palące koszykarki, od najgorszych ;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: DO JACKA

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 22:19

Jacek pisze:
MAJOREK pisze:CZŁOWIEKU ZALOGUJ SIĘ POWIEDZ SKĄD JESTEŚ I CZEGO TU SZUKASZ! BO Z TEGO CO WIDZĘ NIE MASZ ODWAGI POWIEDZIEĆ KIM JESEŚ! PISZESZ TAKIE POPIE... RZECZY ŻE LEPIEJ BEDZIE JAK SOBIE POJDZIESZ! POŁUŻ SWOJĄ CÓRECZKĘ DO SPANIA! I NIE WPISUJ WIECEJ TAKICH GŁUPICH TEKSTÓW! :evil:

Jacek Kaczmarski zam Krakow ul . Błotna 25 lat 32
Oto ci chodziło Majorku.

Co ? lepiej porozmawiać o piwku i kiełbaskach :D
Pewnie tylko na tyle starcza ci intelektu.

O intelekcie to ty sie juz nie wypowiadaj, zreszta rzecywiście lepiej zeby majo albo Seba wykasowali cała ta chorą dyskusje z tobą bo niczemu nie służy, szukaj szczęscia gdzie indziej, rozmnażaj się zeby nas nie zabrakło w Polsce i opuść to forum-twoja obecnosć nie wnosi tu niczego pozytywnego i nie mów ciagle o tolerancji bo akurat jestes jej tu zaprzeczeniem
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”