Seba pisze:
.... a Edzia... bo potem Marian mi powiedział, że to ona... jakaś potwornie naburmuszona... no ale spoko... Edzia chyba z Polfy, więc loooz (JOKE)![]()
![]()
Naburmuszona ???..... hm.... no to normalka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Seba pisze:
.... a Edzia... bo potem Marian mi powiedział, że to ona... jakaś potwornie naburmuszona... no ale spoko... Edzia chyba z Polfy, więc loooz (JOKE)![]()
![]()

Szymon pisze:Seba pisze: No ale może faktycznie to zemsta za dzisiejsze potraktowanie Lotosu przez Olimpię... hmmm![]()
Noooo taaakk, i wszystko jasne

Seba pisze:Kurczęęęę... ja nie dam rady jednocześnie szaleć i wysyłać esek( Poproszę Pazdzioszka albo Talara, żeby informowały Forumowiczów o wyniku... o ile jest zapotrzebowanie oczywiście? I na jaki numer wysyłać info?

Szymon pisze:Seba pisze:Kurczęęęę... ja nie dam rady jednocześnie szaleć i wysyłać esek( Poproszę Pazdzioszka albo Talara, żeby informowały Forumowiczów o wyniku... o ile jest zapotrzebowanie oczywiście? I na jaki numer wysyłać info?
Zapotrzebowanie napewno będzie, a na jaki numer??? Hmmm.... ja nie mam numeru, ale może "Kubeczek" da radę![]()
ann pisze:Żołnierz1 pisze:gdynianin pisze:to sie ciesze ze sie pabianiczanki troche pomęczą
Ty nie martw się o innych. Ty się martw o swoje. Euroliga wtopa, Juniorki starsze wtopa. Cdn. Dużo kasy, dużo nazwisk a sukcesu brak.
cóż, goście z Gdyni już chyba to mają we krwi,że bardzo dużo mają do powiedzenia o innych zawodniczkach, zespołach, oczywiście głównie je krytykując
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości