TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2005, 22:34

Tak sobie czytam, patrzę i ..... kolego Mikey, nerwy Ci puszczają. Od pewnego czasu wszystkie Twoje wpisy są uszczypliwe i niemiłe. A te kierowane do Jacka są... powiedziałbym "brutalne". Wyluzuj troszkę!!

Co do poglądów wygłaszanych przez Jacka. Zgadzam się z tym że zatrudnienie hiszpanki na takich warunkach (o ile to prawda) to był skandal!!! Jeśli chodzi natomiast o orientacje seksualną owych zawodniczek to wedle mojego poglądu, to mi wszystko jedno i mi to nie przeszkadza!
Co do wzorów dla Twojej córki Jacek, to tak jak już ktoś to napisał powinieneś Ty nakierować swoją latorośl!
I pozdrawiam wszystkich.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2005, 22:36

Seba pisze:... Ja na przykład nie lubię palaczy...

No i w końcu się wszystko wydało i powiedziałeś to wprost!!!
Teraz już wszystko jasne :!: 8)

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2005, 22:38

Dla jasności - ani nie popieram "kochających wykluczając rozmnażanie" (Jacek), ani zjawiska jako takiego, ani też zatrudniania kochanki czy „nauczycieli w-efu” – tym bardziej „gwiazd” stawiających takie warunki. Twierdzę tylko, że (jak to w otwartej gospodarce) Jonson mogła stawiać takie warunki w negocjacjach jakie chciała, Wisłą mogła je przyjąć bądź nie, a Jacek może na w/wymienioną z tego czy innego powodu nie chodzić i nie pozwalać trenować czy też brać z kogokolwiek przykład córce.
Nie ma prawa jednak nikt potępiać takich czy innych zachowań, upodobań, orientacji – tylko z tego powodu, że ma inne (nie ważne czy słuszne i w/g jakiego systemu wartości), majonez nie powinien używać stwierdzenia „nauczyciel w-fu” w zabarwieniu negatywnym (tak jakby żądnie zatrudnienia listonosza byłoby w czymś lepsze).
Nie uważam kierunku zainteresowań pozostających w tej samej płci za ciekawy, słuszny, czy dobry – nie widzę jednak powodu dla którego osobniki takie byłyby w czymkolwiek większym zagrożeniem dla społeczeństwa niż doskonale nam znane przykłady innych patologii społecznych, a których świadomymi i aktywnymi uczestnikami są osoby pozostające delikatnie mówiąc „w kręgu poglądów” prezentowanych przez Jacka.
Słowem – zanim zaczniemy wytykać innym kaszel, warto najpierw wyleczyć u siebie gruźlice…

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 23:03

Szymon pisze:
Seba pisze:... Ja na przykład nie lubię palaczy...

No i w końcu się wszystko wydało i powiedziałeś to wprost!!!
Teraz już wszystko jasne :!: 8)

Tak, Tak... nie lubię Trojana - Lovelasa!!! :)) :twisted: hihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 23:05

Kolego Szymonie, nerwy to mi moga conajwyżej puścic jutro w czasie naszego święta na wiosce, a to, tutaj, niby przez tego onego? Nie rozśmieszaj mnie, jak bym z powodu każdego zabłąkanego gościa na forum miał się denerwowac... :lol: Po prostu przyszedł sobie jakis ktoś i swoją inaugurację na forum rozpoczął od ustawiania innych i od promowania swojej ksenofobicznej postawy wobec świata, przyz czym 90% jego wpisów nie ma nic wspólnego z koszem. A nas jego poglądy nie interesują a to forum to nie śmietnik gdzie tacy jak on mogą przedstawiac swoje wątpliwej jakości wypocinki.
A co do mojej brutalnej uszczypliwości widac przynoszę nawyki z pracy do domu :lol:
I po raz kolejny apeluję o wykasowanie całej dyskusji z onym gościem i wyczysczenie wątku pod dyskusję na temat transferów
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2005, 23:19

Jacek napisał: Simon , gdyby wszyscy tak myśleli jak Ty i Mikey to za max 70 lat nie ma Polski. Bo niestety z par homoseksualnych dzieci nie będzie
Nich żyje tolerancja , wolność i swoboda.

Znamienne, że tego typu poglądy jak i nawoływanie do "normalności" i "naturalności" słyszymy najczęściej (bądź wręcz są autorami tej ideologii) z ust ludzi, którzy wybierając świadomy celibat są o ile się nie mylę największą, najgłośniejszą, najbardziej opiniotwórczą, najbardziej godną... zaufania społecznego, stawianą za wzór - grupą ludzi żyjących wprost przeciwnie do "naturalnych" predyspozycji organizmu do których stworzyła nas natura (lub Bóg) - *niepotrzebne skreślić w zależności od poglądów czytającego.

Ps. I o ile się nie mylę z dziećmi też kłopot… - i co Jacek, mówiłeś im to, że przez nich kraj może mieć kłopoty?

To ja jeszcze na koniec (tuż przed usunięciem wypocin przez modów) coś na rozluźnienie (dowcip, także proszę bez "napinki":
:wink: :wink:

http://home.elka.pw.edu.pl/~pgrabow1/ko ... name=Jacek
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2005, 08:25 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2005, 23:37

:lol: :lol: :lol: dobre Simon!!! Trzeba by tego "dencera" gdzieś wytransferować :wink: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 czerwca 2005, 10:09

Jacek pisze:
MAJOREK pisze:Tak sobie czytam te posty i stwierdzam że jakiś "Jacek" obrażający klub z Krakowa jest tchurzem który nie ma śmiałości zalogować sie, przedstawić i powiedzieć o co mu chodzi! Wydaje mi się ze dla takich ludzi na forum miejsca nie ma! :roll: Chłopie kim ty jesteś że mozesz mówić o czyjejś orientacji, ta sprawa jest własnością prywatną! Nie wolno naruszać czyjejś prywatności a już napewno za plecami tej osoby!!! :evil:

Koniec świata już blisko. :twisted:
Czy wy wszyscy forumnowicze uważacie że nie mam racji.?
Moja 10 - letnia córka grająca w kosza stwierdziła ,że chyba będzie lesbijką bo wtedy będzie grała jak Shanon Johnson.
W tym wieku takie uproszczenia wprost są normalne.
Gdyby działacze z Wisły i Wy drodzy forumnowicze a szczególnie Mikey liznęliście trochę pedagogiki i socjologii to byście wiedzieli jak szkodliwy wpływ na dzieci mają "fałszywi idole"
NIe ma sprawy , żyjcie sobie w obłudzie i zakłamaniu i podziwiajcie grę Shanon . To co jest publiczne nie jest już prywatnością.
Poglądy Hitlera też były prywatne dopóty, dopóki nie doszedł do władzy.
A ja będę walczył z nieodpowiedzialnymi działaczami Wisły.

JACKU, ale to chyba nie wina Shannon, ze Twoja corka stwierdziła, ze chce być lesbijka aby grac dobrze w kosza.
To chyba kwestia rodziców i wytłumaczenia 10 letniemu dziecku kilku spraw dotyczacych seksulanosci czlowieka i jego predyspopzycji sportowych, ze się tak wyraze :wink:
W moim przypadku orientacja Shannon nie wyklucza tego, ze będę podziwiać jej zagrania i szanować ja jako człowieka i wcale nie uważam, że zyje w obłudzie czy zakłamaniu!

P.S liznęłąm troche pedagogiki i sporo socjologii.
P.S 2 przychylam się to prośby Oseska, aby utworzyc temat plotki :lol: ,bo zeszliśmy całkowiecie z pierwotnego tematu :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 08 czerwca 2005, 15:13

Deanna Nolan podpisała kontrakt z izraelskim Anda Ramat Hasharon

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 09 czerwca 2005, 22:10

ciekawa debata sie zaczełą... dawno tu nie byłem...ehhhh
tolerancja...
obawy o córke...
sex...
az miło poczytać.
jacku rozumiem twoje obawy o córke, bo moja pyśka tez trenuje, ale ja jestem w lepszej sytuacji bo jej idolką jest Agnieszka Szott, a ona wydaje sie "normalna" :wink: hihihi co do transferu jak tu ktoś napisał kochanki sharon to skandal, zgadzam sie. a co do córki to wydaje mi sie ze duzo rozmów na tematy sexualne pozwolą wybrac odpowiedznią płeć twojej córce... acz kolwiek nigdy nie bedziemy mogli tego przewidzieć, zawsze mozna ją naprowadzic na jakis zakon a tam tez było kilka skandali jak wszyscy wiedzą. jacuś nie przejmuj sie córa wybioerze i tak dobrze dla siebie. zycie jest brutalne. ja w kazdym razie z córką duzo rozmawiam na tematy tabu, by nie były tabu, a wybór i tak bedzie jej sprawą i napewno jej nie wyklne jak bedzie less.
to tyle...
pozdrawiam.
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 czerwca 2005, 22:13

Hersi pisze:Deanna Nolan podpisała kontrakt z izraelskim Anda Ramat Hasharon

Skandal :!:

i o co Wam chodzi less są spoko 8)
i jak widać potrawią bardzo dobrze grać w koszykówke 8)

:idea: Wrócmy do tematu 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 11 czerwca 2005, 14:29

dla mnie osobiście jest to oburzające że za pozostanie w drużynie shanon ma również mieć z tego profity jej dziewczyna jest to bardzo niesprawiedliwe wobec innych koszykarek ...to może chłopak czy mąż każdej z innych zawodniczek grającycgh w wiśle też powinien dostawać ekstra kase.....jest to skandal!!!!!
My court my rules !!!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 11 czerwca 2005, 19:09

...ciekawe czy shanon była dzisiaj w Waszawie na paradzie! :evil:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 czerwca 2005, 19:32

MAJOREK pisze:...ciekawe czy shanon była dzisiaj w Waszawie na paradzie! :evil:

widze , że jesteś wrogo nastawiony do kobiet , które kochają inaczej ;) :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 13 czerwca 2005, 11:44

A. Pazur uzgodnila warunki kontraktu z CCC Polkowice. w najblizszych dniach spodziewany jest jej podpis na umowie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”