gdynianin pisze:mecze AZS z LKSem, mysle ze do tej serii dopisze sobie środowy mecz...
AZS Poznań - PZU Polfa Pabianice 61:63 i 83:80 - stan 2:2
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gdynianin pisze:ann pisze:Żołnierz1 pisze:gdynianin pisze:to sie ciesze ze sie pabianiczanki troche pomęczą
Ty nie martw się o innych. Ty się martw o swoje. Euroliga wtopa, Juniorki starsze wtopa. Cdn. Dużo kasy, dużo nazwisk a sukcesu brak.
cóż, goście z Gdyni już chyba to mają we krwi,że bardzo dużo mają do powiedzenia o innych zawodniczkach, zespołach, oczywiście głównie je krytykując
a wracając do Herkta, hmm, mecz z Litwą na ME'2001, z Hiszpanią na ME'2003, mecze gdyni w Eurolidze z Aschaffenburgiem, valenciennes czy Brnem, mecze AZS z LKSem, mysle ze do tej serii dopisze sobie środowy mecz...
Skąd Ty się dziecko urwałeś?
Jak się juz nie znasz, to wystarczyło czytac uwaznie co napisałem o meczach OLIMPII z ŁKS parę postów wyżej....
-
Żołnierz1
Mało wiesz stary - g... się znasz na koszu mówiąc otwarcie... Ja tam już od paru lat miałem pewne podejrzenia, że to wcale nie była Olimpia tylko CONAJMNIEJ AZS - a teraz po wpisie eksperta od kk wreszcie przejrzałem na oczy. tylko... miałem kumpla, działacza Olimpii - nie wiem, co on robił na naszych meczach z AZS-em...
Pewnie jemu też się pojeb....ło
hmmm... to my tyle lat złe przyśpiewki mieliśmy??
((( I teraz nam to mówicie?:( No super... Żołnierz to trzeba zmienić... akcja pod tytułem: "Odkrywamy białe plamy historii koszykówki" trwa...
Pierwszym krokiem bedą pewnie artykuły w poznańskiej prasie pod tytułem: "Wspaniałe juniorki starsze AZSu zdobyły medal mistrzostw Polski!!!" ... ale nasza miejscowa prasa te "białe plamy" odkrywa w ten sposób już niestety od dłuzszego czasu... 
Wy się na koszykówce nie znacie

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Żołnierz1
-
Żołnierz1
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Żołnierz1 pisze:KIBIC pisze:Wy się na koszykówce nie znacie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I co tam w Lotosie słychać? Proszę pozdrowić tą panią co rok temu tak piała na mnie i była w sobotę w Gorzowie. Taka 50tka ciemne włosy. Napewno mnie pamięta. Ja ją też. Dlaczego nie robiła w tym roku zdjęć?
Hehehehe..... jeśli to ta o której myślę, to Gienek też ją zajebiscie lubi
A wracając do półfinału i finału z naszym udziałem, to..... go nie będzie
W środę oceniam szanse na 45-55 na korzyść AZSu i to my odpadniemy
Ale by zajebiście było
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Eeeee... Żołnierz - NO STRES:) Kibic wyraznie żartował (przynajmniej w tym wpisie... bo pewnie tak uważa mimo wszystko
)... mogę Ci podać pewien adresik strony, na której będziesz mógł do woli pogawędzić sobie z tą panią i jej znajomymi... tylko po co tracić czas
Pozdrowionka i DO JUTRA!!!
Jadą ŚWIRY jadą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO OLIMPIA!:)
Jadą ŚWIRY jadą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO OLIMPIA!:)
Waldi pisze:Żołnierz1 pisze:KIBIC pisze:Wy się na koszykówce nie znacie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I co tam w Lotosie słychać? Proszę pozdrowić tą panią co rok temu tak piała na mnie i była w sobotę w Gorzowie. Taka 50tka ciemne włosy. Napewno mnie pamięta. Ja ją też. Dlaczego nie robiła w tym roku zdjęć?
paragon?
Bingo
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”