PZU Polfa Pabianice - Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto w finale:

Włókniarz Pabianice
45
65%
Lotos Gdynia
24
35%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 marca 2006, 19:33

BRAWO POLFA! - GRATULACJE

A Krupa mam nadizeje ze nie ucierpiala za bardzo! Bibrzycka jak nie ma sily to nei gra fair - nic nowego...
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 26 marca 2006, 19:46

2 mecze u nas 3:1 dla Lotosu super :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 26 marca 2006, 19:52

KIBIC pisze:2 mecze u nas 3:1 dla Lotosu super :D

Być może . Być może. A jak nie? :lol: Mówią,że mieliście zostać MIstrzami Polski Juniorek Starszych w palcem w ...... A dostaliście od Olimpii, Gorzowa, Stalowej Woli. A może Karina będzie sędziowała? stąd ta pewność?

Awatar użytkownika
WYSOKI
Młodzik

Postautor: WYSOKI » 26 marca 2006, 20:02

ŻOŁNIERZ pisze:
KIBIC pisze:2 mecze u nas 3:1 dla Lotosu super :D

Być może . Być może. A jak nie? :lol: Mówią,że mieliście zostać MIstrzami Polski Juniorek Starszych w palcem w ...... A dostaliście od Olimpii, Gorzowa, Stalowej Woli. A może Karina będzie sędziowała? stąd ta pewność?

mam nadzieję że PzKosz się opamięta i da sędziów którzy nie wypaczą wyników meczy półfinałowych :?: :twisted:

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 26 marca 2006, 20:03

No i tak grający zespół Włókniarza kocham :!: (Chociarz jak graja kiepsko to też je kocham).
Koncert gry Jacintho i ku mojemu zdziwieniu bardzo dobre zawody Tomy.
To nie zdarza sie jej za często.
Tak walczącego, ambitnego, zawzietego itp, itp. Włókniarza chciałbym oglądać zawsze.
Jestem po tym zwycięstwie dumny z dziewczyn.
Wlały w moje serce nadzieję i wiarę w zwycięstwo, której po wczorajszej porażce miałem szczerze powiedziawszy mało.
Tak grający i walczący Włokniarz nie jest bez szans na jedno choćby zwycięstwo w Gdyni.
To jest mozliwe :!: :!: :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 26 marca 2006, 20:10

BRAWO WŁÓKNIARZ!!!! Wyeliminować Śledzie :!:
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 26 marca 2006, 21:01

Na mistrza Polski przyszedł czas :!:
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
:lol: 8)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 marca 2006, 21:14

O meczu nie będe pisał bo kazdy widział jak było (choc nie powstrzymam się od pochwalenia Jacinto-fantastyczny mecz- czekam na wypowiedź Szymona :twisted: ). Co do kibicowania jako delegat kkf na meczu przyznam ze Włókniarz robi wciaż postępy. Jeszcze dwa trzy lata, młodzi wejda w konkretniejszy wiek i nawet Szymon nie będzie potrzebny :lol: Brawo! ocena 4+, zabrakło trochę dodatków specjalnych.
Co do ludzi znad morza... Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest... Ciekawe czy ewentualnie w Krakowie tez by się odważyli... W trakcie meczu słali w stronę sektora Włókniarza fucki (z wzajemnoscią), młyn Włokniarza jest młody odwaga więc pełną gębą... W Łodzi czy jak podejrzewanm w Krakowie skończyłoby się niezłym p... za takie zachowanie :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 26 marca 2006, 21:24

Mikey
Zgadzam się w 100%. Co prawda akurat ja nie zaliczam się do tych młodych, ale sam w młyn śledzi nie pójdę bo mam świadomość, że ktoś na mnie w domu czeka.
Co do młodych to faktycznie mam wrażenie, że robią postępy i będzie z nich pożytek ( w końcu sam zaczynałem w ich wieku, albo jeszcze wcześniej) i ważną sprawą jest aby właśnie starzy ich ciągnęli.
Co do śledzi to faktycznie wykazali "wielką odwagę" krzycząc na Wisłę obraźliwe słowa będąc w Pabianicach. Podziwiam.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 26 marca 2006, 21:37

Yes, Yes, Yes :D :D :D :wink: :wink:

Dziś na parkiet wybiegła inna drużyna. Przede wszystkim nasze poprawiły skuteczność. Z Lotosem można walczyć tylko wtedy jak się ma ponad 50%. I tak dziś zagrały pabianiczanki. Początek należał do nas ale znów przytrafił się przestój w grze i to Lotos po pierwszej kwarcie wygrywał. Na szczęście nasze się pozbierały i to one zaczęły dyktować warunki gry. W czwartej kwarcie było już pozamiatane :D

Po słabym meczu wczorajszym Micaela dziś wymiatała. Siedział jej rzut. Czekam Szymonie na Twój post, myśle, że dzis powinieneś pochwalić Kae :D . O dziwo bardzo dobre spotkanie zagrała Gabi Toma. Taką Gabrielę chciałoby się oglądać zawsze. Zarąbista skuteczność, wola walki. To dziś cechowało tą zawodniczkę.

Doping podobny do wczorajszego. Myślę że na bardzo dobrym poziomie. Fajnie, że coraz więcej osób chce pomagać naszej drużynie. Oby tak dalej :)

Zastanawia mnie tylko, że nie było słychać drugiej strony. Czyżby Lotosiacy kibicowali tylko jeśli ich drużyna wygrywa :?

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 26 marca 2006, 21:47

Mikey pisze:Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest... Ciekawe czy ewentualnie w Krakowie tez by się odważyli... W trakcie meczu słali w stronę sektora Włókniarza fucki (z wzajemnoscią), młyn Włokniarza jest młody odwaga więc pełną gębą... W Łodzi czy jak podejrzewanm w Krakowie skończyłoby się niezłym p... za takie zachowanie :?

O, to ciekawe co piszesz :)

Mam tylko nadzieje że jeżeli dojdzie do meczów Wisły z Lotosem, to śledzie pojawią się u nas tym samym składem co w Pabach, bo głupio że p... dostały przypadkowe osoby :]
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 26 marca 2006, 22:18

ciekawe kto ich tego nauczył, czyżby Areczka?

spoczko, tylko niestety my nie pozdrawialismy na meczach ziomków z Gdyni
wybaczcie

ps. ma ktoś zdjęcia z meczu?
Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 26 marca 2006, 22:23

Gratulacje dla Włókniarza :D Jeszcze tylko dwa razy powtórka w Gdyni :D

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 26 marca 2006, 22:39

Mikey pisze:Co do ludzi znad morza... Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest... Ciekawe czy ewentualnie w Krakowie tez by się odważyli... W trakcie meczu słali w stronę sektora Włókniarza fucki (z wzajemnoscią), młyn Włokniarza jest młody odwaga więc pełną gębą... W Łodzi czy jak podejrzewanm w Krakowie skończyłoby się niezłym p... za takie zachowanie :?

Wraz z tym, runął też mit o kibicowaniu kobiecej koszykówce... Ot, ostatni bastion runął. :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 marca 2006, 22:43

Mikey pisze:Co do ludzi znad morza... Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest...

Wiesz, Mikey, ja siedziałam w młynie i pragnę jedynie zaznaczyć, że jakiś idiota JEDEN (podkreślam: jeden) darł ryja tym tekstem. Dlaczego więc używasz liczby mnogiej, sugerując, że wszyscy kibice to skandowali. Dobrze wiesz, że to nie prawda i niepotrzebnie zaogniasz napiętą sytuację.

O meczu jutro. Dziś jedynie napiszę, że bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”