Radomenes pisze:justi pisze:Stąd, skąd wiem, że Harris zagra w Eurolidze.
Gwarantuje Ci, że Harris NIE ZAGRA w Eurolidze, ale zagra tam gdzie zagra.
W klubie euroligowym, lepiej?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Radomenes pisze:justi pisze:Stąd, skąd wiem, że Harris zagra w Eurolidze.
justi pisze:Radomenes pisze:justi pisze:Stąd, skąd wiem, że Harris zagra w Eurolidze.
bodek38 pisze:czyli jasniej gdzie zagra
bodek38 pisze:czyli jasniej gdzie zagra
Radomenes pisze:justi pisze:
chyba sama uważasz tak, jak ja , że ta zawodniczka na ta półkę się nie nadaje.
justi pisze:Radomenes pisze:justi pisze:
chyba sama uważasz tak, jak ja , że ta zawodniczka na ta półkę się nie nadaje.
Nie znam budżetu Torunia. Znam za to wybór Ziętary, która zostaje tam gdzie była.
bodek38 pisze:tak się zastanawiam po co powiększanie tej ligi jak najlepsze zawodniczki polskie bedą grać w 3/4 klubach a reszta jako tło to może zrobic lige 6 zespołowa i niech graja ile bozia dała
Radomenes pisze:bodek38 pisze:tak się zastanawiam po co powiększanie tej ligi jak najlepsze zawodniczki polskie bedą grać w 3/4 klubach a reszta jako tło to może zrobic lige 6 zespołowa i niech graja ile bozia dała
Bardzo trafne stwierdzenie bodek. Jutro zebranie podsumowywujace sezon 2013/2014 PZKOSZ jedź tam i im wygarnij!
bodek38 pisze:Radomenes pisze:bodek38 pisze:tak się zastanawiam po co powiększanie tej ligi jak najlepsze zawodniczki polskie bedą grać w 3/4 klubach a reszta jako tło to może zrobic lige 6 zespołowa i niech graja ile bozia dała
Bardzo trafne stwierdzenie bodek. Jutro zebranie podsumowywujace sezon 2013/2014 PZKOSZ jedź tam i im wygarnij!
ciekaw jestem czy byś taki dowcipny był jakbyś z innej mieściny wywodził się , oby w Toruniu ta hossa jak najdłużej trwała, choć jak pamietam w poprzednim sezonie przed rozgrywkami nie było ciekawie
bodek38 pisze:dlaczego uzywasz tego typu okresleń była mozliwość to wykupili a Was tu wszystkich to boli jak nie wiem co, za twoja kase ten wykup był? Skoro ktoś taki przepis wprowadził to co nie wylorzystać go? Nie fulej żeś taki honorowy byś był człowieku.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości