Półfinał: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 52:68,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 03 kwietnia 2009, 21:20

Endrju pisze:
ginda pisze:
Endrju pisze:Juz widze to tlumaczenie... ze AZS wygrał wykorzystujac kontuzje Pierson :lol: :lol: :lol:

Rozumiem ze jak ona grała to CCC wygrywalo 10 czy 20 pkt w pierwszym meczu w Polkowicach? :D :D :D

To takie na przyszłość tłumaczenie :D

A na koniec zloty cytat ze sportowychfaktów po 1 meczu ;)

gw pisze:polkowice wam juz dziekujemy!i wlasnie tak to mialo wygladac.dostaliscie ostatni mecz w lidze i szaqnse gry o cos wiecej ale niestety bardzo nam przykro!!!!skonczyly sie prezenty!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Jak na razie to wy się tłumaczyliście, że my jesteśmy faworytem meczu :lol: :lol: i jacy to wy biedni jesteście bez Katki i Taylor :lol: :lol:

Powiem tak "Głupka cięcie tez zajecie" :lol: :lol: :lol:
Kto wiedział ten wiedział 8)

A jezeli juz jedziemy po cytatach co kto mowil .... to ;)

Kuba pisze:
Endrju pisze:Widze ze w Polkowicach euforia taka zapanowała ze ho ho :D

Powiem tak.. do zobaczenia w półfinale ;)

I cieszy mnie ze tacy krzykacze jak Michu23 czy Koszykarz trąbia juz o finale Polkowic :lol: :lol: :lol:

bo tacy krzykacze jak Endrju,, feri i inni w koncu przestali trąbić o finale dla Gorzowa. to chłopaki wykorzystują chwilę ciszy.

Kuba pisze:

obyś dzieciaku musiał odszczekiwać te wszystkie brednie, co tu wypisujesz. czego sobie i państwu życzę.

bez odbioru. a ty jak chcesz - brnij dalej i pogrążaj sie jeszcze bardziej.

:lol: :lol: :lol:

kulam się ze śmiechu hahahahah

dobre cytaty :) 8)

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

.

Postautor: Gorzowski_Kibic » 03 kwietnia 2009, 21:29

Cesare zarzuć tą nutę co dzisiaj proponowałeś:D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 03 kwietnia 2009, 22:16

a ja powiem tylko tyle Endrju - nie daleko trzeba szukać, jak sam usprawiedliwiałeś wszystko co złe brakiem Katki i LG, a teraz mówisz, ze ewentualny brak z naszej strony Planety i Julki to marne usprawiedliwienie :lol:

Endrju pisze:W pełnym skladzie bylibysmy w stanie walczyc z Wisła i WYGRAC TE 8 ostatnich meczy... jednak gdy nam odchodzi 40% zagranicznego potencjału to wybacz...

wybacz :lol: trzeba uczciwie spojrzeć prawdzie w oczy - takiego farta, jak AZS w tym roku, nie miała chyba nigdy żadna drużyna...

bez odbioru.

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 03 kwietnia 2009, 22:25

co do Julki to sam mialem nadzieje, ze to moze walek... ale niestety widzialem ja dzisiaj na rynku o kulach i w bucie ortopedycznym co jednak jest potwierdzeniem jej jutrzejszej nieobecnosci :cry:

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 03 kwietnia 2009, 22:29

Kuba pisze:a ja powiem tylko tyle Endrju - nie daleko trzeba szukać, jak sam usprawiedliwiałeś wszystko co złe brakiem Katki i LG, a teraz mówisz, ze ewentualny brak z naszej strony Planety i Julki to marne usprawiedliwienie :lol:

Endrju pisze:W pełnym skladzie bylibysmy w stanie walczyc z Wisła i WYGRAC TE 8 ostatnich meczy... jednak gdy nam odchodzi 40% zagranicznego potencjału to wybacz...

wybacz :lol: trzeba uczciwie spojrzeć prawdzie w oczy - takiego farta, jak AZS w tym roku, nie miała chyba nigdy żadna drużyna...

bez odbioru.

Kuba czytać umiesz ze zrozumieniem ?
Endrju napisał, że kto wiedział ten wiedział .. a, że w c***a cięcie też zajęcie to inna sprawa .. strategia dobra bo jak widać przyniosła rezultat :)

żadna drużyna nie miała ? a po czym to wnioskujesz :D?
w/g mnie żadne zwycięstwo nie było dziełem przypadku :)

znawca_tematow
Nowy na forum

Postautor: znawca_tematow » 03 kwietnia 2009, 22:32

Kuba pisze:wybacz :lol: trzeba uczciwie spojrzeć prawdzie w oczy - takiego farta, jak AZS w tym roku, nie miała chyba nigdy żadna drużyna...

Jak to czytałem, to już ze śmiechu nie mogłem... Zmobilizowałeś mnie chłopie do założenia konta...

Jakiego chłopczyku Gorzów miał farta w tym sezonie?!? Przeszedł może cały sezon bez kontuzji? Może wszystkie transfery miał trafione? W Brzegu też miał farta?

Śmieszny jesteś i tyle. Gorzów jest w ostatnich dwóch sezonach lepszy od Polkowic i tyle w tym temacie...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 kwietnia 2009, 22:41

znawca_tematow pisze:
Kuba pisze:wybacz :lol: trzeba uczciwie spojrzeć prawdzie w oczy - takiego farta, jak AZS w tym roku, nie miała chyba nigdy żadna drużyna...

Jak to czytałem, to już ze śmiechu nie mogłem... Zmobilizowałeś mnie chłopie do założenia konta...

Jakiego chłopczyku Gorzów miał farta w tym sezonie?!? Przeszedł może cały sezon bez kontuzji? Może wszystkie transfery miał trafione? W Brzegu też miał farta?

Śmieszny jesteś i tyle. Gorzów jest w ostatnich dwóch sezonach lepszy od Polkowic i tyle w tym temacie...

Dziecko nie ośmieszaj się! :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 03 kwietnia 2009, 22:50

MARAS pisze:
znawca_tematow pisze:

to teraz będzie, że AZS fartem w ogóle awansował do półfinałów :D? no tak w końcu w głosowaniu "Kto, Twoim zdaniem, nie może zdobyć MP?" zajęliśmy 1sze miejsce :D:):]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cytat z "Psów": "Panowie, k..., za mało „k...”, k...!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znawca_tematow
Nowy na forum

Postautor: znawca_tematow » 03 kwietnia 2009, 22:56

MARAS pisze:
znawca_tematow pisze:

Staruszku, jesteś kolejnym potwierdzeniem tezy, że Gorzów nie może zajść daleko w lidze... Jeśli jemu się to jednak uda, to musi być fartem...

Jeszcze napiszcie, że fartem pokonaliśmy Poznań trzy razy w tym sezonie...

Gorzów wreszcie rozwalił stary schemat...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 kwietnia 2009, 22:58

Kuba pisze:a ja powiem tylko tyle Endrju - nie daleko trzeba szukać, jak sam usprawiedliwiałeś wszystko co złe brakiem Katki i LG, a teraz mówisz, ze ewentualny brak z naszej strony Planety i Julki to marne usprawiedliwienie :lol:

bez odbioru.

To ze niczego nigdy nie ODSZCZEKASZ i zawsze znajdziesz jakies wytlumaczenie to kazdy wiedział ;)

Jedyne co ci pozostaje ;) "Rycz mała rycz... płacz maleńka płacz" :D

(I zdaje sobie sprawe... ze caly sezon trabiliscie ze Gorzów nie ma szans na finał... Ze to pompowanie balonika ITP ITD....

A teraz bedzie ze AZS miał FUKSA... BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA)

Naprawde załuje ze nie zagra Pierson... jakbyscie dostali 20 -takiem to dopiero uzmyslowilibyscie sobie jaki prezent w ostatniej kolejce dostaliscie :lol: :lol: :lol:

------------------------------------------------------
Kuba pisze:obyś dzieciaku musiał odszczekiwać te wszystkie brednie, co tu wypisujesz. czego sobie i państwu życzę.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 kwietnia 2009, 23:04

Endrju lepiej wklej jakiś cytat z forum(np z października) z twojego pamiętnika, że było fajniej :wink: Po meczu sobie pogadajcie 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 kwietnia 2009, 23:10

ginda pisze:Endrju lepiej wklej jakiś cytat z forum(np z października) z twojego pamiętnika, że było fajniej :wink: Po meczu sobie pogadajcie 8)

Na złote cytaty z całego sezonu znajdzie sie jeszcze czas :lol: :lol: :lol:

Ginda z kim jak z kim ale z Kuba tak naprawde nie mamy o czym gadac ;)

Niech brnie dalej w swoich przekonaniach... i pograza sie dalej :lol: :lol:

cesare pisze:[to teraz będzie, że AZS fartem w ogóle awansował do półfinałów :D? no tak w końcu w głosowaniu "Kto, Twoim zdaniem, nie może zdobyć MP?" zajęliśmy 1sze miejsce :D:):]

No tak...

...bo co niektore osoby po "gorzowskim prezencie"... o nie mal nie posr... sie ze szczescia :D i zrobily taka wspaniała ankiete nie mowiac juz o tym, ze przez przez wielu uwazanych juz były za finaliste... :lol: :lol: :lol:

A tu psikus "Prezenty sie skonczyly" Bueheheheh :D
-------------------------------------------------

obyś dzieciaku musiał odszczekiwać te wszystkie brednie, co tu wypisujesz. czego sobie i państwu życzę.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 04 kwietnia 2009, 09:03

prezenty się skończyły i dlatego dzisiaj Orzełek wygra jak i jutrzejszy mecz i spotkamy się w P-ce ;) Pozdro.
Brąza już mamy teraz na złoto czekamy!

Orzeł!

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

Postautor: Gorzowski_Kibic » 04 kwietnia 2009, 09:11

taktak pisze:prezenty się skończyły i dlatego dzisiaj Orzełek wygra jak i jutrzejszy mecz i spotkamy się w P-ce ;) Pozdro.

Żebyś się nie osrał czasami ; ]
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 04 kwietnia 2009, 09:14

Spokojnie ja wierze w swój zespół ;)
Brąza już mamy teraz na złoto czekamy!

Orzeł!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”