Kurde, ja jestem z Torunia , ale tez nie kumam po co Harris na lige.... skoro ma byc Euroliga lub Puchar..to Harris bedzie patrzec z trybun ???? przeciez mozna za to miec Europejke do rotacji!!!!
Naprawde nie rozumiem. i Nawet transfer JII Perkins mi tego nie zrekompensuje . Jakosc CENTRA uzalezniona jest od decyzji FIBA , i tak samo transfer Leciejewskiej Magdy.......
Na jedynce , 4 , 5 moze byc fajnie ale na 2-3 moze byc ubogo ( Róża , Ola pawlak , Puss) no mam nadzieje ze jakies europejki beda na 2-3 tez .
Greebo pisze:Radomenes pisze:Wracając do Harris, jako gracza Torunia to bym się z takiego ruchu akurat nie zdziwił. Jaka polska dobra rzucająca jeszcze wolna? Magda Skorek miała miejsce w Krzyżakowie zaklepane, ale wyszło, jak wyszło. Potrzeba chwili? Oby fajny zespół powstał w Toruniu, a na to się zanosi. I jeszcze jedno- Velinović-Harris, Misiuk-kolejna młoda Polka (z Gdyni?)-wysoka Polka. Rodzinnie może być.
Polek nie ma, ale już europejka jakaś przyzwoita by sie znalazła. A ona mogłaby grac także w eurolidze.
No pewnie Greebo , przeciez Amerykanka zawsze mozna sie posilkowac w styczniu,,ale nie bedzie potrzeby bo beda Szpila i Walich. Na pewno mozna by pomyslec nad jakas Europejka , przeciez mozna bylo na 1 jakąś Skere , Oblak a chocby na 2 wtedy jakas rzucajaca... przeciez są Wera , Roża...
Ciekaw jestem co zrobia...ale wszystko mysle jeszcze wstrzymane , do decyzji Fiba