Eurocup - temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Eurocup - temat zbiorczy
Czy będzie jakaś transmisja live jak poprzednio????????
tak, ponownie transmisja będzie na http://www.kpsport.pl/
TVP Bydgoszcz 19:00
Atmosfera pikniku....dużo zabawy i luzu,a jedyne co z tego wszystkiego zapamiętam to trójki Agaty(5) i asysty Małej(8).
PS.gdyby spiker zawodów,co chwila nie nawijał to bym zasnął.
. Agenci niektórych koszykarek(oczywiście nie tych z dzielnicy Lizbony) chyba będą mieli pełne ręce roboty,bo materiał z tego meczu jest świetny do sprzedania.... 
PS.gdyby spiker zawodów,co chwila nie nawijał to bym zasnął.
no całe szczęście ze trójki zaczęły wpadać! oby im się nie odwidziało, a już szczególnie za tydzień z Gorzowem.
fajnie dziewczyny zagrały, oby tak dalej, no może z wyjątkiem technicznego Jeleny. wie ktoś może za co Maksimovic "znokautowała" jedna z Portugalek? ; )
fajnie dziewczyny zagrały, oby tak dalej, no może z wyjątkiem technicznego Jeleny. wie ktoś może za co Maksimovic "znokautowała" jedna z Portugalek? ; )
na moje Jelena za ten numer powinna usiaśc do konca meczu na ławce, dostajac jeszcze opr. Portugalka ja w obronie odepchneła
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
a mi przy takim wyniku to zwyczajnie zw......
Edo zresztą zachował się identycznie.
Edo ją zdjął chwilę po tym.
. To było zwykłe chamskie zachowanie. Może bym był w stanie to zrozumieć w momencie gdy wynik byłby na styk (emocje itp.), ale w nie w takim wypadku. Zresztą "sympatyczna" (wg ciebie - napisałeś tak w temacie Energa - Lotos ) Serbka już zaliczyła w tym sezonie kilka podobnych zagrań, ale mniej widocznych. Zresztą drogi Matriksie to chyba nie jesteś obiektywny oceniając tę koszykarkę. W tym samym poście napisałeś, że byłbyś szcześliwy " jeśli zdecyduje się zostać za takie pieniążki,jakie proponuje Energa na kolejny sezon. " Przypominam, że mamy koncówkę listopada - runda zasadnicza nie jest nawet na półmetku. Zobaczymy co pokaże w play-off (oraz w dalszych rundach EuroCup) wtedy będą najważniejsze spotkania i poznamy ile jest naprawdę warta. 
-
Septymiusz
- Młodzik
Do tematu Jeli, to ja nie będę jakoś specjalnie się martwił jak odejdzie nawet jeszcze w tym sezonie. Irytują mnie te jej pozasportowe akcje, zwłaszcza, że powtarzają się w każdym spotkaniu w Toruniu. Świadczy to o tym, że Serbka po prostu szuka takich "wrażeń". Wygrywać też trzeba umieć, bo co z tego, że przeciwnik zostaje rozłożony na łopatki, ale każdemu należy się szacunek.
Odnośnie spotkania podobało mi się jak Murphy kryła Vrdoljak to Chorwatka nie dochodziła nawet do pozycji, gdy następowała zmiana krycia od razu zdobywała punkty.
Odnośnie spotkania podobało mi się jak Murphy kryła Vrdoljak to Chorwatka nie dochodziła nawet do pozycji, gdy następowała zmiana krycia od razu zdobywała punkty.
yanek pisze: Zresztą "sympatyczna" (wg ciebie - napisałeś tak w temacie Energa - Lotos ) Serbka już zaliczyła w tym sezonie kilka podobnych zagrań, ale mniej widocznych. Zresztą drogi Matriksie to chyba nie jesteś obiektywny oceniając tę koszykarkę. W tym samym poście napisałeś, że byłbyś szcześliwy " jeśli zdecyduje się zostać za takie pieniążki,jakie proponuje Energa na kolejny sezon. " Przypominam, że mamy koncówkę listopada - runda zasadnicza nie jest nawet na półmetku. Zobaczymy co pokaże w play-off (oraz w dalszych rundach EuroCup) wtedy będą najważniejsze spotkania i poznamy ile jest naprawdę warta.
Jako,że ta część skierowana jest praktycznie do mojej osoby pozwól,że się do tego ustosunkuję.
Drogi yanku sympatyczne są wszystkie koszykarki i to nie tylko te grające w toruńskiej Enerdze.
PS.aby wszystko było jasne nigdzie nie napisałem,że pochwalam zachowanie Jeli w spotkaniu z Dafundo za które słusznie dostała dacha. Edo zdjął Serbkę,aby ochłonęła,bo czasami to "rozgrzanej głowie" pomaga.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Co do tematu JELI - oczywiście że trzeba ją zostawić jeśli już o tym mowa .,,zobaczymy co pokaże w play off'' . Mi dotychczasowe mecze pokazały , że to wartościowy europejski gracz i takich nam trzeba jak najwięcej.
Powoli już o spotkaniu z Mann Filter. Ewentualne zwycięstwo lub nawet minimalna porażka(bo pogrom Hiszpanek to chyba między bajki należy włożyć
) będzie miało spore znaczenie psychologiczne i być może przełoży się na sukcesy w ważnych meczach ligowych. Energa w Saragossie wystąpi w optymalnym na chwilę obecną(zabraknie zapewne jeszcze Magdy Radwan) składzie,a to w tym sezonie zdarza się naprawdę rzadko.
PS.Mann Filter w ubiegłą sobotę pewnie pokonał drużynę Gran Canaria 71-51(Kresović 26 pkt. i 6x3) mając nie co lepszy bilans od torunianek 6-3 w hiszpańskiej lidze.
PS.Mann Filter w ubiegłą sobotę pewnie pokonał drużynę Gran Canaria 71-51(Kresović 26 pkt. i 6x3) mając nie co lepszy bilans od torunianek 6-3 w hiszpańskiej lidze.
Rozwijając informację podaną przez matrixa dodam że w kolejnych meczach ligowych Mann Filter osiągnął następujące wyniki:
RC CELTA INDEPO - MANN FILTER ZARAGOZA 47-82 13/11/2010
(Pina 17, Pascua 14, Zlatanova 11, Feaster 10, Henry 9, Kresovic 8, Brown 4, Casas 4, Ouvina 3, Royo 2)
MANN FILTER ZARAGOZA - GRAN CANARIA 2014 LA CAJA DE CANARIAS 71-51 19/11/2010
(Kresovic 26, Henry 10, Feaster 9, Pascua 9, Brown 6, Ouvina 4, Pina 4, Casas 2, Zlatanova 1, Royo 0)
RC CELTA INDEPO - MANN FILTER ZARAGOZA 47-82 13/11/2010
(Pina 17, Pascua 14, Zlatanova 11, Feaster 10, Henry 9, Kresovic 8, Brown 4, Casas 4, Ouvina 3, Royo 2)
MANN FILTER ZARAGOZA - GRAN CANARIA 2014 LA CAJA DE CANARIAS 71-51 19/11/2010
(Kresovic 26, Henry 10, Feaster 9, Pascua 9, Brown 6, Ouvina 4, Pina 4, Casas 2, Zlatanova 1, Royo 0)
Lizanne Murphy "zaskoczyła" i oby tak dalej!!!
do przerwy 35 - 36 dla mann filter, a po naszej stronie 18 pkt zdobyla Liz Murphy!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”