1 kolejka TBLK (3-5.10.2014)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 1 kolejka TBLK (3-5.10.2014)

Postautor: matrix » 06 października 2014, 17:58

mama pisze:Dajesz sie podpuszczac jak dziecko...

Nie daję. W sporcie każdy ma równe szanse. Czekam na wygrana Gorzowa, która sprowadzi mnie na ziemię, bo narazie liczę już ilość złotych medali. Ehhhhh......Endrju
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 06 października 2014, 20:51

matrix pisze:
mama pisze:Dajesz sie podpuszczac jak dziecko...

Nie daję. W sporcie każdy ma równe szanse. Czekam na wygrana Gorzowa, która sprowadzi mnie na ziemię, bo narazie liczę już ilość złotych medali. Ehhhhh......Endrju

Pewnie nie Ty, ale za to na pewno Twój kolega o nazwie Koszykarz (Toruń), który podzielił się z nami wiadomościami kto i jakie miejsce zajmie po sezonie przed 1 kolejką i chyba jak mnie pamięć dobrze trzyma to w trakcie turnieju w Toruniu gdzie ograliście Gdynię kilkudziesięcioma pkt :lol:

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 06 października 2014, 21:06

misiol11 pisze:Komentator wspominał coś o kłopotach zdrowotnych Swanier i może dlatego grała tylko kilkanaście minut, a i tak uważam że wypadła dobrze. Natomiast całkowita porażka, to wynalazek z Islandii (1/9 rzutów z gry) no... i Jeziorna. :|

Jak ją określiłeś "wynalazek z Islandii" najwyraźniej miała słabszy dzień. Co nie znaczy że w następnym meczu nie będzie miała 7/9. Na pewno nie jest tak słaba jak zagrała w tym meczu.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 07 października 2014, 17:08

Archiballl czego ty sie czepiasz ??? Przedsezonowo sobie wytypowalem kolejnosc druzyn i tyl !!!! Przeciez na wiellu stronach sportowych , rozne media robia to samo !!! OBSTAWIAJA !!! kto moze byc mistrzem , a kto nie , a kto bedzie sie bronil przed spadkiem i tyle !!!! obstawianie , spekulacje PRZEDSEZONOWE ! . To chyba jest cos normalnego.. Bynajmniej dla mnie i tyle . a w trakcie sezonu lub po , moge sobie porownac czy cos mnie zaskoczylo na plus , a co na minus. Archiball , WAKE UP 8) :evil:

bart_81 pisze:
misiol11 pisze:Komentator wspominał coś o kłopotach zdrowotnych Swanier i może dlatego grała tylko kilkanaście minut, a i tak uważam że wypadła dobrze. Natomiast całkowita porażka, to wynalazek z Islandii (1/9 rzutów z gry) no... i Jeziorna. :|

Jak ją określiłeś "wynalazek z Islandii" najwyraźniej miała słabszy dzień. Co nie znaczy że w następnym meczu nie będzie miała 7/9. Na pewno nie jest tak słaba jak zagrała w tym meczu.

Tez mi sie wydaje ze ona raczej slaba nie bedzie . A wyciagac wnioski po pierwszym ligowym meczu po prostu nie wypada.......i to sie tyczy kilku osob tu , ktorzy piją do Energi za mecz w Lublinie . A za 3 msc nikt nie bedzie o tym pamietal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 08 października 2014, 14:59

W gwoli statystyk jeszcze : po 1 kolejce w czolowej ,,15'' najskuteczniejszych koszykarek są aż 2 POLKI :D . Mvp 1 kolejki czzyli OLA Pawlak oraz Aldona Morawiec .

flash
Młodzik

Postautor: flash » 11 października 2014, 22:38

misiol11, znawco koszykówki. pozdrowienia od Sverrisdottir. I od Jeziornej też.
bball

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”