Przed meczem: Meblotap AZS Chełm vs. AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Zadko poniewaz wiekszosc zespolow jest na zachodzie Polski(oprocz Wisly no i Lodzi). Ale naprawde warto pokonac te kilometry zeby nas odwiedzic:P:P emocje gwarantowane:):) A co do dzisiejszego meczu to powiem jedno: JAZDA, JAZDA CHELMSKA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i mam nadzieje ze po meczu wsrod kibicow chelmskich beda panowac tylko dobre nastroje:):)Matii pisze:Jezeli ktos wybiera sie do Chelma z Poznania na mecz to serdecznie zapraszamy. Do nas zadko ktos zaglada....
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Matii pisze:Jezeli ktos wybiera sie do Chelma z Poznania na mecz to serdecznie zapraszamy. Do nas zadko ktos zaglada....
dziekuje za zaproszenie, aczkolwiek niestety nie bede i to nie z powodu odległosci, ale mam jutro egzamin z algebry i musze sie "naumieć" i wszystko jeszcze powtorzyc....sesja.....o zgrozo!!.....
mimo to zycze ciekawego widowska: niech zwyciezy lepszy!!! (z pewnoscia bedzie to jakis AZS
pozdrawiam!
reloaded :]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Hersi napisał ze mecz poznanskich akademiczek z druzyna Meblotapu transmitowany bedzie w Radiu Lublin: http://radio.lublin.pl/
reloaded :]
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:OK, czekam z niecierpliwością!!!!
mam nadzieje ze z meczu takze jakies fotki sie znajda?
Juz sa fotki, zapraszam:
http://meblotapchelm.com/e107_plugins/c ... .php?cat=3
A co do meczu, to zapewne bedzie bidnie, bo ja pisze relacje... nikomu nie chce sie poganiac z aparacikiem i porobic troche fotek. Moze cos od prasy wyciagne
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”