PZU Polfa Pabianice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp 92:55 (I mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 marca 2005, 23:47

Po tym jak zostałem potraktowany ja i moi koledzy, to nie wiem co będzie dalej!!! Ekkkccchhh..... to już nie te czasy...
:?: :?: sprawy "wewnętrzne"? :cry:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 23:53

Szymon pisze:(...)Najgłośnijszym widzem był..... Czarny z Ostrowa!!!!

:D :D On już tak ma - zawsze na meczach nie może usiedzieć... strasznie dymi ;) :D hihhi... Ale co Wy z nim zrobiliście, że się zaczyna wykręcać z planu, żebyśmy my z nim jutro od rana zrobili to samo, co Wy? ;) :D Migrena? ;) hehehehe

Szymon pisze:(...) Po tym jak zostałem potraktowany ja i moi koledzy, to nie wiem co będzie dalej!!! Ekkkccchhh..... to już nie te czasy... :(

:? :? :? :cry:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 marca 2005, 09:30

Widzę, że tematy okołomeczowe wzięły górę :lol: 8)

Ojj... Seba, wstałem dziś o 5.30 żeby do Was jechać, ale jak siebie zobaczyłem w lustrze, to stwierdziłem, że idę spać dalej bo w pociągu bym chyba nie wyrobił. :wink: :lol:

Ale wracając do meczu. Mam prośbę do pana trenera Maciejewskiego, który (mam nadzieję) zagląda tu na forum. PLISSSSSSSSSS niech Pan uspokoi trochę tą "nonszalancję" dziewczyn. Ja rozumiem, że chcą one przez pół sekundy przeprowadzić piłkę na połowę rywalek, ale czy to się opłaca? Później nie ma już sił żeby walczyć i biegać po obwodzie (żeby np. wypracować pozycję na trójkę dla Dagmary), no i te nieszczęsne podania w środek do Justyny Żurowskiej, którą kryje Toma. Ta ze swoimi długaśnymi rączkami za każdym razem wygarnęła Justynie piłkę, a przynajmniej utrudniła grę do tego stopnia, że ta nie mogła wiele zdziałać :? Pytam więc: po co takie coś? :( jeśli już chciały pograć z Polfą to niestety, przy różnicy poziomów trzeba rzucać, rzucać, rzucać i trafiać a nie pchać się pod kosz... Choć generalnie nie było źle - za to zresztą lubię te dziewczynki - grają do samego końca. I za to big kisses :P :oops:
No ale cieszę się, że kolejny raz mogłem obejrzeć Gorzowianki w akcji :wink: :wink:

Pozdrawiam ekipę popijającą pepsi na meczu :P 8)

No i Gorzowianki, które od czasu do czasu mogły się poczuć prawie jak u siebie na hali, hehehehe. Podobno one raz na jakiś czas mi się przyglądały, czy to prawda? :roll: :wink:

ps. Żyłka czwarty faul złapała na 2 minuty przed końcem... 2 kwarty :P To tak na marginesie, zresztą do przerwy faulowały tylko Kasia Czubak, Basia Kaszewska i Justyna Żurowska (no i Żyłka :P)

ps2. Nie wiedziałem, że "na migrenie" można tyle głupot w jednym poście wypisać :lol: :lol: :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

Gdynanin

Re: hmm

Postautor: Gdynanin » 13 marca 2005, 12:09

Niestety teraz Polfa jest głównym faworytem do MP. :( :( :( :( Niestety :( :( :( :( :(

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2005, 15:56

No "niestety" :D :D :D :D :D ;)

Ps. Czarny... jeszcze kiedyś odpracujemy Twoją dzisiejszą plamę ;) Jesteś winien teraz również trochę całkiem profesjonalnego dopingu Olimpijkom;) :D Pozdrowionka i POWODZENIA dziś!!!

Ps. Również pozdrawiam ekipę - tym razem pabianicko-ostrowskich "migrenowców"!!!:)

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 marca 2005, 16:00

Damy radę :)

Chociaż Poznań mi tu wczoraj zrobił "kuku" i wygrał w KRK - a ja już chciałem kupować bilet do Poznania na drugą rundę play-off :>

oczywiście wiem, że Ciebie to nie dotyczy, poza tym możemy się spotkać nie tylko na meczu dziewczyn ale i panów, tzn. nas :P Jeśli tylko będziecie grać to wiecie gdzie mnie szukać :D

Pozdrówka!
Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 marca 2005, 16:01

Faktycznie, tak jak napisał SZymon, mecz był nudnawy a jednymi z nielicznych atrakcji tego meczu były asysty Carli :D .
Niestety chyba powoli czas zacząć przyzwyczajać się do myśli, że nie ma na tej sali dla nas miejsca. Niech jeden pan działacz pocałuje nas głęboko w DUPĘ. My nie bedziemy się o nic prosić :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2005, 16:06

Kowalik - chodzcie do nas!!!... chodzcie do nas!!! :D :D :D

U nas ZAWSZE znajdziecie miejscie ... i to honorowe;) I nie tylko dlatego, że ludzi na meczu mniej... hihi.. żeby nie było ;)

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 marca 2005, 17:00

Seba pisze:Kowalik - chodzcie do nas!!!... chodzcie do nas!!! :D :D :D

U nas ZAWSZE znajdziecie miejscie ... i to honorowe;) I nie tylko dlatego, że ludzi na meczu mniej... hihi.. żeby nie było ;)

Wiwm, wiem :D . Dzięki za propozycje :D . Rozważymy ją na kolejnym walnym zgromadzeniu niechcianych i nielubianych :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 17:07

Do nas Kowalik macie bliżej :D a niedługo zaczną sie powroty do ŁKSu obecnych zawoidniczek Włokniarza :wink: więc bedziecie się czuli jak w domu :lol: :lol: :lol: A i w Trampku u nas odwrotnie niz w hali przy Grota można sie nie tylko tymbarka napić :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 marca 2005, 17:21

Mikey pisze:Do nas Kowalik macie bliżej :D a niedługo zaczną sie powroty do ŁKSu obecnych zawoidniczek Włokniarza :wink: więc bedziecie się czuli jak w domu :lol: :lol: :lol: A i w Trampku u nas odwrotnie niz w hali przy Grota można sie nie tylko tymbarka napić :lol:

w PUBianicach też można się napić znacznie lepszych trunków (np. pepsi :P)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 marca 2005, 17:28

Mikey pisze:Do nas Kowalik macie bliżej :D a niedługo zaczną sie powroty do ŁKSu obecnych zawoidniczek Włokniarza :wink: więc bedziecie się czuli jak w domu :lol: :lol: :lol: A i w Trampku u nas odwrotnie niz w hali przy Grota można sie nie tylko tymbarka napić :lol:

Widzę, że jesteśmy rozchwytywani :lol: . Myśle, że razem z Szymonem damy radę obskoczyć i Poznań i Łódź :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 marca 2005, 20:27

Dzięki chłopaki za zaproszenia. Miło z Waszej strony że chcecie nas "przygarnąć". Myslę że skorzystamy. Cóż, pozostała nam już tylko banicja.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 marca 2005, 20:31

W Ostrowie też możecie się zamelinować :P mały przystanek w drodze do Poznania :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: hmm

Postautor: simon » 13 marca 2005, 20:57

Gdynanin pisze:Niestety teraz Polfa jest głównym faworytem do MP. :( :( :( :( Niestety :( :( :( :( :(
zgadzam się z tym (poza "niestety" :wink: ) - widziałem rozegranie Lotosu i "nie widzę" jego meczu z zespołem o klasę lepszym niż ełksa (a Paby na dziś są o 2 klasy).

Ps. No to chłopaki widzę że czeka Was życie "na trasie" - fajna sprawa, tylko czy wątroba to wytrzyma... :wink: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”