13 kolejka FGE: ROW RYBNIK - AZS-PWSZ GORZOW WLKP.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 grudnia 2007, 20:01

Endrju pisze:Widze ze tlumnie koledzy z Polkowic sie zebrali z gratulacjami :lol: :lol: :lol:. Z drugiej strony to to zwyciestwo ich oddala od czolowej 4ki na koniec sezonu :D :D :D

wiedziałam, że to napiszesz.
poczytaj sobie swoje posty w każdym przegranym meczu Polkowic, a poźniej się pluj.

ja też gratuluję Rybnikowi, bo bardzo trzymam za ta drużynę kciuki w tym sezonie :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 grudnia 2007, 20:02

Endrju pisze:Widze ze tlumnie koledzy z Polkowic sie zebrali z gratulacjami :lol: :lol: :lol:. Z drugiej strony to to zwyciestwo ich oddala od czolowej 4ki na koniec sezonu :D :D :D

Kiedyś musi przyjść słabszy sezon :wink:
A ty byś się nie cieszył jakbyśmy z ROWem przegrali? :wink: Bez Odbioru :P
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

strzelec
Nowy na forum

Postautor: strzelec » 21 grudnia 2007, 20:07

wlasnie wrocilem z meczu i musze stwierdzic ze gramy fatalnie! Bez pomyslu,bez koncepcji,bez niczego! A wygrywamy chyba dzieki tylko sprzyjajacemu szczesciu.
Ale jakby na to nie patrzec zwyciestwo cieszy, gra smuci.
Holly wracaj do zdrowia !!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 20:10

ann pisze:

poczytaj sobie swoje posty w każdym przegranym meczu Polkowic, a poźniej się pluj.

ja też gratuluję Rybnikowi, bo bardzo trzymam za ta drużynę kciuki w tym sezonie :)

Ja sie nie pluje :lol: Tylko napisalem ze takim obrotem sytuacji... CCC moze zajac 6te miejsce po rundzie zasadniczej i trafic na AZS :D ... a po co im to :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 grudnia 2007, 20:10

chora Holly robi double-double. czemu nasze C tak nie mogą grać :wink:
chyba jesteś zbyt srogi dla swojej drużyny. widziałam Wasz ostatni mecz z Tęczą i bardzo mi się podobała ta druzyna, nawet mimo przegranej.
potrzebujecie tylko klasowej 1.
ale oczywiście nie wiem jak to dziś wyglądało.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 20:12

strzelec pisze:wlasnie wrocilem z meczu i musze stwierdzic ze gramy fatalnie! Bez pomyslu,bez koncepcji,bez niczego! A wygrywamy chyba dzieki tylko sprzyjajacemu szczesciu.
Ale jakby na to nie patrzec zwyciestwo cieszy, gra smuci.

Gratulacje :)

Jednak sledzac mecz musze rowniez stwierdzic ze stal na niskim poziomie (a moze inaczej stwierdzic na bardzo slabej skutecznosci i wielu stratach). O zwyciestwie zadecydowala "loteria" i mysle ze 6 zawodnik ktorego bylo slychac...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

strzelec
Nowy na forum

Postautor: strzelec » 21 grudnia 2007, 20:18

Holly pod koniec meczu doznala kontuzji nosa,albo silne stluczenie albo zlamany...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 grudnia 2007, 20:29

Endrju pisze:
ann pisze:

Ja sie nie pluje :lol: Tylko napisalem ze takim obrotem sytuacji... CCC moze zajac 6te miejsce po rundzie zasadniczej i trafic na AZS :D ... a po co im to :P

W ogóle się nie plujesz :lol: nic a nic :lol: Tak jak ann mówi - przejrzyj swoje wpisy w tematach o porażkach CCC. Tak samo Twoje, jak i waszych nowych kompanów. Każda wątek to były głównie wasze wpisy. A teraz, chyba mi tego nie zabronisz, GRATULUJEMY Rybnikowi. a nie drwimy z Was. a to moim zdaniem różnica.

ps - My jednak potrafiliśmy wygrać z Rybnikiem ;-) :lol: :lol:

Wesołych Świąt

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Postautor: Ajax » 21 grudnia 2007, 20:30

I połowa w naszym wykonaniu -do bani, natomiast w II połowie o niebo lepiej. Strzelec nie przesadzaj, tez się jeszcze zastanawiam jak to wygrały, ale gra nie była najgorsza (oczywiście zapominając o pierwszej połowie).

Orczyk z tą Dickens na 1 trochę przesadził, choć trzeba przyznać że grała taką trochę "oszukaną rozgrywającą." Ogólnie mecz mógł sie podobać. Emocji co niemiara.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 21 grudnia 2007, 20:33

co Cie boli że gratulujemy Rybnikowi ? Człowieku dla Ciebie nawet nikomu nie można pogratulowac bo masz odrazu jakieś podteksty !
Bolą Cię 2 słowa : "GRATULUJĘ RYBNIKOWI" ?????

Przepraszam za odejście od głównego tematu :)

Awatar użytkownika
tomtom
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: tomtom » 21 grudnia 2007, 20:34

ginda pisze:Więc Grat dla ROWu, w końcu wygrany przez was mecz na styku.

Z meczy na styku to przegraliśmy tylko jeden na wyjeździe w Lesznie. Do tego zwycięstwo w Toruniu i wyraźne porażki w Gdyni, Krakowie i Polkowicach. Wszystkie mecze rozgrywane w tym sezonie w Rybniku to horrory z happy endem dla naszej druzyny ;) Niestety nie mogłem być dziś na meczu, widac jednak że dziewczyny znów pokazały charakter. Atmosfera na hali musiala być niesamowita, kiedyś komuś może serce nie wytrzymać ;)
PozdROWienia
Tomasz

strzelec
Nowy na forum

Postautor: strzelec » 21 grudnia 2007, 20:43

I połowa w naszym wykonaniu -do bani, natomiast w II połowie o niebo lepiej. Strzelec nie przesadzaj, tez się jeszcze zastanawiam jak to wygrały, ale gra nie była najgorsza (oczywiście zapominając o pierwszej połowie).

Orczyk z tą Dickens na 1 trochę przesadził, choć trzeba przyznać że grała taką trochę "oszukaną rozgrywającą." Ogólnie mecz mógł sie podobać. Emocji co niemiara

Z calym szacunkiem Dickens nie nadaje sie na rozgrywajaca,zreszta ilosc strat mowi sama ze siebie. Jedyne co mi sie u niej podoba to jak trafi to idealnie:) Co do Jaroszewicz to tylko koncowka w jej wykonaniu swietne.Poniekad jej rzut przechylily zwyciestwo na nasza korzysc.
Glowny mankament - brak pomyslu na gre :( Smutne ale prawdziwe
Co do atmosfery meczu to zdecydowanie bywalo lepiej.
Pozdrawiam

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 20:48

Kuba pisze:ps - My jednak potrafiliśmy wygrać z Rybnikiem ;-) :lol: :lol:

Wesołych Świąt

Masz racje :D Z Rybnikiem potrafiliscie wygrac...U siebie :D :D :D

Za to z Lesznem czy Toruniem (u siebie ) :lol: Nie bardzo :D ... nie wspominajac o sromotnej kleski w Stolicy woj. Lubuskiego :D.

Wesołych Świąt

Dziekuje i nawzajem :)

Chociaz bardziej wam życze Szczęśliwego Nowego Roku :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 21 grudnia 2007, 20:52

Endrju pisze:Chociaz bardziej wam życze Szczęśliwego Nowego Roku :lol: :lol: :lol:

oby był szczęśliwy już na początku :P:P :twisted:

Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT !

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 21 grudnia 2007, 20:59

Endrju pisze:
Kuba pisze:ps - My jednak potrafiliśmy wygrać z Rybnikiem ;-) :lol: :lol:

Wesołych Świąt

Masz racje :D Z Rybnikiem potrafiliscie wygrac...U siebie :D :D :D

Za to z Lesznem czy Toruniem (u siebie ) :lol: Nie bardzo :D ... nie wspominajac o sromotnej kleski w Stolicy woj. Lubuskiego :D.

Wesołych Świąt

Dziekuje i nawzajem :)

Chociaz bardziej wam życze Szczęśliwego Nowego Roku

:lol: :lol: :lol:

Ale MEDAL mamy i to zodbyty z Wami :!: 8)

Wesołych Świąt :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”