Skład Finepharm AZS KK Jelenia Góra na sezon 2008/2009

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 20 lipca 2008, 22:23

Tak wiec zamach na pozycje Wisly i Lotosu nadal nieodwolany. :) :) :)
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 20 lipca 2008, 22:28

Przypomnij sobie 2 sezonu temu u nas Wisla wygrala 2 pkt...w ostatnich minutach
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 20 lipca 2008, 22:35

Swietnie, ale co to ma do rzeczy?? Wislaczki 3 dni wczesniej wygraly w Moskwie ze Spartakiem i to na tym meczu koncentrowaly swoje sily, a dla AZS byl to jeden z najwazniejszych meczow sezonu. Nawet jakby AZS wygral, to bylaby sensacja, ale czy cokolwiek zmieniloby to w ligowej hierarchii? Popatrz na ostatni sezon i zwyciestwo Energi w Krakowie. Nie ma co polemizowac na ten temat.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 lipca 2008, 22:39

cóż,napinka niech trwa, ja znikam stąd :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 20 lipca 2008, 22:41

Ann - jesli chodzi o mnie to sprawa rowniez jest zakonczona.:)

matishe
Żak

Postautor: matishe » 21 lipca 2008, 12:11

Ja stawiam 4-6 miejsce :) mam taką nadzieję :!: Pozdrawiam forumowiczów :)))))) :oops:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 lipca 2008, 19:03

Widze ze koledzy z Jeleniej Gory sie troche rozmarzyli :lol: :lol:
Kilka srednich zawodniczek przyszlo i odrazu nabrali optymizmu:)

Jednak zajecie miejsca w 1-5 jest tak samo prawdopodobne... jak finał z Udziałem AZS-u Gorzów czy tez Final Euroligi z udziałem którejś z polskich druzyn :)

Osobiscie nie zdziwie sie jak po rundzie zasadniczej bedziecie walczyli o utrzymanie ;)... jednak niezagrozone.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 lipca 2008, 20:03

Ale jak Ristic grała w Gorzowie a Coleman w Lesznie to niebyly to średnie zawodniczki??? Jelenia posiada stabilny skład na pierwszą ósemke i tyle w tym temacie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 21 lipca 2008, 20:18

Endrju pisze:Widze ze koledzy z Jeleniej Gory sie troche rozmarzyli :lol: :lol:

Jednak zajecie miejsca w 1-5 jest tak samo prawdopodobne... jak finał z Udziałem AZS-u Gorzów czy tez Final Euroligi z udziałem którejś z polskich druzyn :)
.

I tu akurat tutaj się mylisz FF Euroligi w tym roku jest wykonaniu Wisły jest jak najbardziej możliwy (nie łatwy ale nie niemożliwy).Wynika to z losowania grupy i układu drabinki.(pomijając że Wisła to bardzo dobra drużyna.)
Obrazek

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 21 lipca 2008, 20:25

Endrju pisze:Widze ze koledzy z Jeleniej Gory sie troche rozmarzyli :lol: :lol:

Osobiscie nie zdziwie sie jak po rundzie zasadniczej bedziecie walczyli o utrzymanie ;)... jednak niezagrozone.

Wiem zazdrosc ze dostaniecie od nas...i ja suie ossboscie nie zdziwie jak do tego dojdzie wiec wez sie nie napinaj...
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 lipca 2008, 07:42

MARAS pisze:Ale jak Ristic grała w Gorzowie a Coleman w Lesznie to niebyly to średnie zawodniczki??? Jelenia posiada stabilny skład na pierwszą ósemke i tyle w tym temacie.

Moze srednie to przesadzilem... ale gbyby byly bardzo dobre to by Keti zostala w Gorzowie... a tak o kontrakcie na nastepny zeson nawet nie bylo mowy :(
Co do Coleman... potrafila zagrac doby basket w sezonie zasadniczym a w play offach np. w meczu o braz nie istniala...

I tu akurat tutaj się mylisz FF Euroligi w tym roku jest wykonaniu Wisły jest jak najbardziej możliwy (nie łatwy ale nie niemożliwy).Wynika to z losowania grupy i układu drabinki.(pomijając że Wisła to bardzo dobra drużyna.)

Pisze o meczu finalowym nie o pierwszej czwórce :D Tak samo jest realne ze np. AZS awansuje do tego finalu :P

TyLkO AzS KKJG pisze:Endrju napisał:
Widze ze koledzy z Jeleniej Gory sie troche rozmarzyli

Osobiscie nie zdziwie sie jak po rundzie zasadniczej bedziecie walczyli o utrzymanie ... jednak niezagrozone.

Wiem zazdrosc ze dostaniecie od nas...i ja suie ossboscie nie zdziwie jak do tego dojdzie wiec wez sie nie napinaj...

Zdejmij te klapki z oczów czlowieku :lol: :lol: :lol:

Po drugie nasz sklad jeszcze nie jest pełny a nasze transfery sa raczej z wyzszej półki niz wasze :lol: :lol:

Podsumowujac: AZS KK JELENIA GORA MISTRZEM POLSKI 2009 :lol: :lol: :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 22 lipca 2008, 12:40

Dobra Endrju

Jakoś jak Ristic u was grała to nie była średnią zawodniczką co ?
Przestancie siać tu napinke . Jak jedna drużyna jest lepsza od drugiej to niech udowodni to na parkiecie a nie na forum .
Niesądze zebyśmy walczyli o utrzymanie tutaj kolego z Gorzowa przesadziłeś brakiem obiektywności . Fakt faktem przegoniliscie AZS w zeszlym sezonie ale z takim składem jaki wtedy mielismy nawet sms nas rozłożył co bylo szczytem szczytów. Ale podchodząc do sprawy z innej strony ciekawe jak postępowaliby wasi trenerzy dzialacze jak byłoby w budżecie 0zl.00gr jakby nie dostawali pensji iles czasu jakby ciagle brnęli w długi hm ? Sądze ze nie trzymaliby się tonącego okrętu tylko wiali gdzie p... rośnie za kasą bo kasa w teraźniejszym sporcie rządzi . Jestem pełen podziwu dla naszych byłych trenerów ze zostali do końca i ich wiara w ratunek dla naszej drużyny przyniosła efekt .
* p... było w sensie przyprawy , rosliny ale cenzura założona ;)
na prawde zakończmy już ten temat bo z tematu składu AZS wszystko zchodzi na temat Napinka .

Pozdrawiam ;) ;D
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 22 lipca 2008, 15:10

Moze zalozymy osobny temat"Napinka" :lol: i tam wszystko bedziesz mogl wyjawic swoje tajemnice.Pozdrawiam :lol: :lol: :D

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 22 lipca 2008, 17:29

TyLkO AzS KKJG pisze:Moze zalozymy osobny temat"Napinka" :lol: i tam wszystko bedziesz mogl wyjawic swoje tajemnice.Pozdrawiam :lol: :lol: :D

Nie świeć głupizną :!:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 lipca 2008, 17:37

AZS KKJG priv pisze:Drogi kolego ulzylo ci?
Myslisz ze ja nie wiem kto ty nawet nie dosiegasz mi do pasa czlowieku satuluj ... a p... glupoty na forum...Opanuj sie kazdy ma swoje zdanie,a ty powinnienes je uszanowac,a nie jeszcze dopisac do tego swoje 3 zdania.

No to mnie rozbawiles do łez :lol: :lol: :lol:
(jak kiedys zachaczysz o wojsko to mi posalutujesz :lol: - jako starszemu stopniowi :lol: :lol: )

Co do Keti i Gosi Babickiej to nikt nie mowi ze to sa slabe zawodniczki... bo Keti pewnie wam wygra nie jeden mecz.

Ale faktycznie patrzac na sklady Rybnika, Polkowic, czy niepelny Gorzowa... to spewnoscia beda za wami po sezonie :D

Zdejmij klapki czlowieku z oczów :)
Zajmijcie 7-8 miejsce i uwazajcie to za sukces :D

Zebyscie czasem pozniej nie musieli wywieszac transparentu (jak w falubazie na zuzlu).
Walka o utrzymanie to nie urodziny, nie musimy ich obchodzic co roku :!: :lol: :lol:

I jeszcze zeby nie bylo ze jestem zlosliwy powtorze

Endrju pisze:Jak trener dobrze pouklada zespol to spokojnie bedziecie mogli mylse walczyc o miejca 5-8 ...

Jednak przy duzej pewnosci siebie mozecie nawet wypasc z 8-ki :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”