I kolejka FGE: ŁKS Łódź-Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 22 września 2008, 16:56

Ałgaja pisze:[ Ewka obecnie jest w formie, a jej grę oglądało się wczoraj świetnie. Niech teraz potwierdzi to jeszcze w środę :wink: sobotę :wink: i niedzielę :wink: .

I na ME. Ale i tak uważam że największa gwiazda podkoszowa w Wisle to Boba a nie Ewka.
Ewka jest dobra co udowodniła w Lotosie.Ale między byciem dobrym a byciem podkoszową mada-faką jest różnica. Jestem zaskoczony tą demolką.
Jestem baaaardzo zawiedziony ŁKS. Na razie ŁKS wydaje się być daleko od ósemki.
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 września 2008, 18:27

taaa, Boba jest podkoszową madafaką, Whitmore też była...litości Hell

a na Ewkę liczę przez cały sezon, zwłaszcza w Eurolidze!!!

a jeśli chodzi o maskę Marty na twarzy, to jakby ktoś z Was miał w perspektywie grę z Asem Małopolski tez by założył coś na twarz, tak tylko na wszelki wypadek 8)
Ostatnio zmieniony 22 września 2008, 18:40 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 22 września 2008, 18:39

ann pisze:taaa, Boba jest podkoszową madafaką, Whitmore też była...litości Hell

a jeśli chodzi o maskę Marty na twarzy, to jakby ktoś z Was miał w perspektywie grę z Asem Małopolski tez by założył coś na twarz, tak tylko na wszelki wypadek

Whitmore jest ale ma 10-15 cm za mało.

A Bobe jak wam wygra 3-4 mecze w Eurolidze-pokochasz 8) 8) 8) 8)
Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 22 września 2008, 21:56

hellraiser pisze:

a jeśli chodzi o maskę Marty na twarzy, to jakby ktoś z Was miał w perspektywie grę z Asem Małopolski tez by założył coś na twarz, tak tylko na wszelki wypadek

Jak nam wygra ;) a poki co sie na to nie zanosi .. bo gra przyslowiowa KUPE :)

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 22 września 2008, 22:47

kwassek pisze:
hellraiser pisze:

Jak nam wygra ;) a poki co sie na to nie zanosi .. bo gra przyslowiowa KUPE :)

W sumie dajmy jej szanse , zobaczymy co pokaże w środę z Gorzowem. Tak naprawdę to oglądać ją mogłem tylko w pojedynkach z Wisłą w poprzednim i tam przy KBB wyglądała marnie... Natomiast w Lotosie rywalizacji na pozycji centra praktycznie w ogóle nie było. Liczę , że taka właśnie będzie miała miejsce w tym sezonie w Wiśle ( jeszcze + Agę Pałke licząc ) i choć trochę uda skrócić się przez to dystans dzielący nas do Lotosu na tej pozycji w tym sezonie ... :) P.S no chyba , że jakaś niespodzianka w postaci transferu na 2 część sezonu :D
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 22 września 2008, 23:40

Cieszy forma Ewki. Mam nadzieję, że dobrze zacznie mecz w środę. Tak to już chyba z nią jest. Natomiast jestem ciekaw jak wyglądała Claw wczoraj. Mam podejrzenie, że przy niej Ewka może sobie dużo pozwolić. Pewnie obrona może być skupiona na Claw.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 23 września 2008, 05:13

fearless pisze:Cieszy forma Ewki. Mam nadzieję, że dobrze zacznie mecz w środę. Tak to już chyba z nią jest. Natomiast jestem ciekaw jak wyglądała Claw wczoraj. Mam podejrzenie, że przy niej Ewka może sobie dużo pozwolić. Pewnie obrona może być skupiona na Claw.

Wyglądała jak zawsze. Robiła to co chciała. Nie wiem czemu w statsach nie zaliczono jej pięknej asysty do Skery :?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 23 września 2008, 11:20

Wystąpi Canty z Gorzowem??o slyszałem, ze jest juz w Polsce...

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 23 września 2008, 11:31

rodgers-kibic z torunia pisze:Wystąpi Canty z Gorzowem??o slyszałem, ze jest juz w Polsce...

Wystapi ... I faktycznie jest juz w polsce ;)

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 23 września 2008, 11:35

dzięki za info :D

Parisien
Nowy na forum

Postautor: Parisien » 23 września 2008, 15:55

pozwolę sobie napisać kilka zdań na temat pierwszej konfrontacji w tym sezonie.

Ogólnie jestem zadowolony z gry, jednak nie ujmując ŁKS-owi, to nie był żaden sprawdzian formy, tylko przedsezonowy sparing. Zobaczymy, co panny pokażą w środę, bo może być ciekawie ;)

Jeśli chodzi o indywidualności:

Niesamowicie cieszy mnie dobra forma Ewki i Wielebnej. W końcu doczekaliśmy się w miarę fajnych, wysokich Polek. Oby tak dalej. Miejmy nadzieję, że Pałka po kontuzji również wróci do dobrej formy.

Widać, że pobyt Kotnis w Łomiankach coś wniósł w jej umiejętności. Przy dobrym "dobajerowaniu" powinna grać całkiem spoko ;)

Zając (pomijając fakt, że nie powinno jej tu w ogóle być) zagrała tradycyjnie w swoim samolubnym stylu. 3 rzuty, wszystkie niecelne, wszystkie z przysłowiowej dupy. Chyba zapomniała, że już nie jest gwiazdą zespołu i sama meczu nie wygra. Póki co gra najgorzej z całej drużyny i przypuszczam, że z jej podejściem nigdy się to nie zmieni. Krzyżyk na drogę...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”