Euroliga- 6 kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:CSKA przegrywa z Lille 47-57 w III kwarcie
Wielka niespodzianka i nie . Zależy jak się na to spojrzy. CSKA jest na skraju bankructwa i nie wiadomo czy dokończy sezon. Miejmy nadzieje że Ruskie nie pozwolą umrzeć temu wielkiemu klubowi. Może szansą są kolejne przenosiny?
TAK!! ja chce Anke i Kaśke!!
Bardzo się cieszę, że dziewczyny potrafiły wygrać nawet bez Szakiły, Aśka ma być pod koniec listopada więc może pani wielka gwiazda już stwierdziła, że nie ma się co wysilać... przy takiej dyspozycji to my nawet z Gorzowem nie wygramy
Boba dziś zagrała tak, że mało zawału na ławce nie dostałem
Druga czarna czuje nóź na gardle to zaczęła coś grać - ale przeciwnik słaby. Owczarenko rzuca za 3 jak Daiva Jedeikaite
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- hellraiser
- Junior
Greebo pisze:hellraiser pisze:CSKA jest na skraju bankructwa i nie wiadomo czy dokończy sezon.
Szansa na wykazanie się dla działaczy Wisły?
Ja liczę że Krawczyk już pisze listy miłosne do Uszatej.
A działacze Wisły. Jako że ich ulubiony teren to dżungla PLKK

Greebo pisze:W meczach rezerw tego spokoju w grze nie widać za bardzo..
Ma coś w sobie po prostu
Co do CSKA oj taka wyprzedaż zimowa to by się przydała
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Greebo pisze:hellraiser pisze:CSKA jest na skraju bankructwa i nie wiadomo czy dokończy sezon.
Szansa na wykazanie się dla działaczy Wisły?
Ja liczę że Krawczyk już pisze listy miłosne do Uszatej.Do Ivany pisał chyba pół roku.
A działacze Wisły. Jako że ich ulubiony teren to dżungla PLKKpolecam Rede środkowa doświadczona ,no i fajnie blokuje.
![]()
Fowles zadunkowała w Schio- mecz idzie na Raisport
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2008, 21:20 przez jimmy, łącznie zmieniany 1 raz.
Cellar Door

- hellraiser
- Junior
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”