Przepraszam, czy tu biją?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Przepraszam, czy tu biją?
z tego co pamietam z Lotosem podpisała UMOWE WSTEPNA!
Nie wiem ile Jej proponowano, ale sprawe pobicia na treningu wyjaśniono od razu! Trener przeprosił zawodniczke informujac zainteresowanych (klub i zawodniczke) ze taka sytaucja sie juz nie powtórzy!
Nie wiem ile Jej proponowano, ale sprawe pobicia na treningu wyjaśniono od razu! Trener przeprosił zawodniczke informujac zainteresowanych (klub i zawodniczke) ze taka sytaucja sie juz nie powtórzy!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
macie się nad czym pastwić nie ma co......problem leży po stronie samej zainteresowanej i klubu....Nie potrzeba tutaj żadnych "przyd.....ników!!!",którzy mają niezłą pożywke!!!
hermes46 pisze:z tego co pamietam z Lotosem podpisała UMOWE WSTEPNA!
Ewelina niczego nie podpisała z Lotosem ponieważ była jeszcze osobą niepełnoletnią,a umowę o której piszesz podpisała zdaje sie mama....
-
koszykarz
anatol pisze:hermes46 pisze:Koszykarz zakupy dokonywała tez zawodniczka na litere G. ale to nie była Ewelina!Nie podejrzewałbym Eweline o zaintereswoanie tego typu zakupami! Musiała miec dwa kontrakty z powodów oczywistych (wiek). Jeden podpisali rodzice niepełnoletniej zawodniczki, drugi po 18-tce musiała podpisac Ewelina. Tak mi sie wydaje!
Łukasz taka sytauacja miała juz miejsce.
Marek taka informacja prezesem Energi jest mecenas M. Krystek.Chyba wszystko jasne?
Wiarygodna jest dla kibiców!!!! Bynajmniej w Krakowie (bo znaja tam Edo) i dla nas bo mieliśmy watpliwa przyjemnośc Go poznac!
No z tymi kontraktami to oczywiście był dobry numer,który świadczy o tym że ona sama no może nie całkiem sama bo rzeczywiście byla jeszcze nie pełnoletnia nie bardzo wiedziala co chce.Podpisała kontrakty z Lotosem i Energą.Po drugie dlaczego juz wcześniej nie odeszła skoro Omanic już w zeszłym roku jej walną a podpisala kontrakt na następny sezon?????? Powód jest prosty - nigdzie nie dostanie takiej kasy.
Być może trochę w tym racji jest - i być może nie tylko z Ewelą tak jest...
Bo nie tylko ona miała ,,na pieńku '' z EDO . Natalia też . w tym roku OLA też ma ciężko z EDO.
Ale jednak wszystkie się jeszcze trzymają
Trudno też mówić że Ewelina ,,zna swoją wartość '' gdyby chodziło o pieniądze . Bo w sumie nie gwarantuje jeszcze stałego , określonego poziomu. Tu przecież chodzi o TRENERA - a że przy okazji są zaległości - jest pretekst by stąd uciekać..
Dlatego powiem tak : jeśli Gala się tu męczy - klub musi jej pozwolić odejść...Bo pod kątem sportowym - jak patrzę - to z przykrością muszę powiedzieć że nigdzie nie będzie miała...gorzej. Ale zobaczymy . Ja tam liczę że jeszcze Galla jednak ujrzę z numerem 23 na koszulce ENERGI
ja juz w to nie wierze!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:ja juz w to nie wierze!
może będzie grała w Toruniu może nie.....
Znam koszykarkę(również z Łodzi) z której odejścia wszyscy się cieszyli!!!!
Sprawa Eweliny pokazała jednak,jak wiele niedobrych rzeczy może się dziać w kilkunastoosobowej grupie ludzi,która dąży określonymi środkami do określonego celu....
a nikt mi nie powie,że w innych klubach FGE jest atmosfera rodzinnej sielanki.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Napewno nie - weź za przykład Lider-a i mój opis sytuacji w Rybniku.... Może teraz coś sie zmieniło - chociaż patrząc cały czas na działania zarządu - to wątpie....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

-
koszykarz
no nie można sie za bardzo podpierać innymi klubami . Trzeba jednak patrzeć na swój..
Ja np: się cieszę że u nas nie ma takich skandali jak w ubiegłym sezonie w Lesznie (spoufalanie sie jakieś mówiąc ogólnikowo) ale tam zrozumieli i bardziej cięte zawodniczki usunięto w drużynie.. a nie trenera...
w LIDERZE też było głośno o atmosferze...- nie będę przytaczał ,bo już wałkowano temat .Można tylko współczuć...
Być może w innych klubach też nie lepiej... Ja jednak patrzę na Toruń i chciałbym by atmosfera w klubie była jak za czasów lat 90'. i play offów z roku 1996/97 -. Nie było wielkiich pieniędzy ale za to była atmosfera , klub tętnił życiem , zawodniczki (ŁOMAKO , FOMINA , JANCIA , PCHEŁA , SOWA , Waliszewska , Danielewska i inne) IDENTYFIKOWAŁY się z klubem , a teraz ??? Nieraz mam wrażenie że tylko o pieniądz chodzi...

Ja np: się cieszę że u nas nie ma takich skandali jak w ubiegłym sezonie w Lesznie (spoufalanie sie jakieś mówiąc ogólnikowo) ale tam zrozumieli i bardziej cięte zawodniczki usunięto w drużynie.. a nie trenera...
w LIDERZE też było głośno o atmosferze...- nie będę przytaczał ,bo już wałkowano temat .Można tylko współczuć...
Być może w innych klubach też nie lepiej... Ja jednak patrzę na Toruń i chciałbym by atmosfera w klubie była jak za czasów lat 90'. i play offów z roku 1996/97 -. Nie było wielkiich pieniędzy ale za to była atmosfera , klub tętnił życiem , zawodniczki (ŁOMAKO , FOMINA , JANCIA , PCHEŁA , SOWA , Waliszewska , Danielewska i inne) IDENTYFIKOWAŁY się z klubem , a teraz ??? Nieraz mam wrażenie że tylko o pieniądz chodzi...
Tak , żebyś wiedział ,że o kase. Zresztą zobacz ile taki trener Omanic zgarnia a wątpie że jemu też zalegają a tak naprawdę to nic nie robi! Bije zawodniczki. NIe bedzie atmosfery nigdy w miejscu gdzie wszyscy sa zapatrzeni w jedna osobe a cala grupa jest podporzadkowana i nie ma prawa zadnego do niczego! Ten gosc tworzy tam chora sytuacje. I doprowadza do updklu klubu! Mi wasze miasto przypomina troche sytuacje Pabianic s[przed kilku lat, Herkt doił neimozliwe pieniadze sciagali zawodczniki a po chwili je odsylali i w kolejnym roku zglosili upadlosc! Nie chce wam zle zyczyc ,ale wspomnicie moje slowa! To jest poczatek konca, za rok moze was nie byc w najlepszym przypadku daje wam dwa lata i koniec
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Didi23 pisze: Ten gosc tworzy tam chora sytuacje. I doprowadza do updklu klubu! Mi wasze miasto przypomina troche sytuacje Pabianic s[przed kilku lat, Herkt doił neimozliwe pieniadze sciagali zawodczniki a po chwili je odsylali i w kolejnym roku zglosili upadlosc! Nie chce wam zle zyczyc ,ale wspomnicie moje slowa! To jest poczatek konca, za rok moze was nie byc w najlepszym przypadku daje wam dwa lata i koniec
Odwazne slowa, ja mysle ze sie wszystko ulozy, predzej czy pozniej ktos kompetentny przejzy na oczy i bedzie "all right"
koszykarz pisze:no nie można sie za bardzo podpierać innymi klubami . Trzeba jednak patrzeć na swój..
Ta byl u nas niemaly skandal, ale wczesniej panowala super atmosfera i chyba az za bardzo. Tęcza to byla jedna wielka rodzina, czy porazka czy zwyciestwo, zawsze chcialo sie ogladac te dziewczyny, ale od tamtego czasu cos sie zepsulo, chociaz i tak jest juz dobrze tylko wynikow nie ma
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
koszykarz pisze:no nie można sie za bardzo podpierać innymi klubami . Trzeba jednak patrzeć na swój..
Nie było wielkiich pieniędzy ale za to była atmosfera , klub tętnił życiem , zawodniczki (ŁOMAKO , FOMINA , JANCIA , PCHEŁA , SOWA , Waliszewska , Danielewska i inne) IDENTYFIKOWAŁY się z klubem , a teraz ??? Nieraz mam wrażenie że tylko o pieniądz chodzi...![]()
oczywiście masz rację i ja sie niczym nie podpieram,ale proszę nie robić z sytuacji w Enerdze Katarzynki ogólnokrajowego zagadnienia.....Szkoda,że nikt naprzykład nie napisał co wyczyniała w drużynie dwa lata temu niejaka Alicja P.
oczywiście masz rację i ja sie niczym nie podpieram,ale proszę nie robić z sytuacji w Enerdze Katarzynki ogólnokrajowego zagadnienia.....Szkoda,że nikt naprzykład nie napisał co wyczyniała w drużynie dwa lata temu niejaka Alicja P.
czy ona się z czymkolwiek identyfikowała?
....Koszykarz to nie są te czasy i nie ci ludzie!!!![/quote]
A co wyczyniała jeśli wolno wiedzieć,bo ta zawodniczka nie ma opini jakiejs szczególnie konfliktowej.Może czuła wyjątkowe poparcie wybitnego trenera Dariusza RRRRRRRRRR a z grą nie było szczególnie.
A co wyczyniała jeśli wolno wiedzieć,bo ta zawodniczka nie ma opini jakiejs szczególnie konfliktowej.Może czuła wyjątkowe poparcie wybitnego trenera Dariusza RRRRRRRRRR a z grą nie było szczególnie.
anatol pisze:A co wyczyniała jeśli wolno wiedzieć,bo ta zawodniczka nie ma opini jakiejs szczególnie konfliktowej.Może czuła wyjątkowe poparcie wybitnego trenera Dariusza RRRRRRRRRR a z grą nie było szczególnie.
Destrukcja w drużynie najkrócej mówiąc.....
Jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!! Gówno wiecie , nie znacie się a jedziecie na każdego. Raczyńskiemu buty możecie czyścić Eda tak nazywajcie
Didi23 pisze:Jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!! Gówno wiecie , nie znacie się a jedziecie na każdego. Raczyńskiemu buty możecie czyścić Eda tak nazywajcie
no tak ten post wyjaśnia wszystko....
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2009, 19:09 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”