Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 13 czerwca 2007, 14:33

masz racje
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 13 czerwca 2007, 15:20

Magdalena Radwan nie zagra w AZSie!

Koszykarka która byla przymierzana do gry w zespole z Poznania ostatecznie zdecydowała sie zostać pod Wawelem i dzisiaj podpisala kontrakt z Wisłą Kraków.
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 czerwca 2007, 15:47

qBK pisze:Odejście Chamique z Wisły to już chyba na zielono, skoro ogłosiła zakończenie kariery...

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... &start=555

to że oglosila zakończenie kariery w wnba wcale nie znaczy że w Europie już nie zagra
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 13 czerwca 2007, 16:28

MARAS pisze:Ale pamiętajcie pieniądze to nie wszystko :!:

"...ale fszystko bez piniendzy to h**"
Niestety-live is brutal.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Gość

Postautor: Gość » 13 czerwca 2007, 22:23

NIe chcialbym sie powtarzac ale nie wiem czy gdzies taki temat jest...ale Torun bedzie chyba mocna w tym sezonie...sponsor niezly im sie trafil...[/b]

bartek_p7
Nowy na forum

Postautor: bartek_p7 » 13 czerwca 2007, 22:24

jesli energa bedzie chciala zainwestowac w kobiecy baskket...to mysle, ze w toruniu bedzie dobrze :wink:

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 13 czerwca 2007, 22:37

heh sponsor to sie im moze trafil dobry ale to jeszcze nie swiadczy o tym ze beda dobre wyniki... Sponsor za nie meczu nie wygra, chociaz bedac świadkiem poczynań Toruńskich władz klubu mozna stwierdzic ze sa zdolni do tego aby to sponsor decydował w meczach...
sorry za błedy leci spontan

Mariosshek

skład

Postautor: Mariosshek » 14 czerwca 2007, 00:05

Jeden prezes mowil, ze jakis mlody chlopak pomaga druzynie z Torunia i dlatego wizja druzyny nie bedzie taka beznadziejna, a sklad bedzie trzymal sie kupy, bo chlopak zna sie. To mowa o Sowinskim czy jak on tam mial? Ciekawe co z tego skladu faktycznie wyniknie, bo zapowiada sie obiecujaco, chociaz trener taki sobie.

Gość

Postautor: Gość » 14 czerwca 2007, 00:26

jak bedzie Sowinski to pewnie bedzie tez Sowinska-Broczek a to juz bedzie najgorzej!!!!chociaz widze ze wszystko idzie w toruniu w dobrym kierunku...bo jak juz sie trener zmienil to moze w koncu ktos sie zorientowal ze czlowiek nie mial pojecia o tym co robil!!!wiec nie narzekajcie na Raczynskiego bo mysle ze kazdy trener jest lepszy od Broczka :lol: :lol: :lol:

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 14 czerwca 2007, 07:38

MARAS pisze:No to sie robią pewne skrajności w lidze widać że Toruń i Rybnik mają dużą kase a na drugim biegunie Jelenia Góra i Pabianice które prawie nie posiadają żadnych środków finansowych.
:!:

Czyzby pozostalo 12 zespolow w ekstraklasie :) :?:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 14 czerwca 2007, 08:07

hmm nie dzielmy skory na niedzwiedziu ..Jelenia i Pabianice moga nas jeszcze zaskoczyc jesli znajdą sie pieniadze to moze cos wykombinuja ale tak jak poprzednik mowi wydaje sie ze te druzyny poki co moga odstawac od reszty a zwlaszcza Pabianice ktore badz co badz są znaną "firma" ,rowniez sytuacja w Brzegu nie wyglada ciekawie , byly tez plotki na temat Łodzi ale nie wypowiadam sie bo nic nie wiem w temacie ,dodac napewno trzeba MUKS Poznan gdzie poki co wiekszych ruchow transferowych nei uswiadzylismy a więc czy powiekszona ekstraklasa to nie bedzie kolejny Kolos na glinianych nogach...? jesli nic sie w tych przynajmniej 4 wymienionych druzynach nie zmieni ku lepszemu to bedziemy mieli chyba widoczny podzial na pierwsze 8 druzyn czolowki i 4 druzyny ktore beda w pewnym stopniu odstawac no i jakies 2 druzyny oscylujące miedzy tymi 2 grupami ...ale trzeba pcozekac i zobaczyc co sie stanie po wakacjach :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

ban_liden
Nowy na forum

Re: skład

Postautor: ban_liden » 14 czerwca 2007, 11:16

Mariosshek pisze:Jeden prezes mowil, ze jakis mlody chlopak pomaga druzynie z Torunia i dlatego wizja druzyny nie bedzie taka beznadziejna, a sklad bedzie trzymal sie kupy, bo chlopak zna sie. To mowa o Sowinskim czy jak on tam mial? Ciekawe co z tego skladu faktycznie wyniknie, bo zapowiada sie obiecujaco, chociaz trener taki sobie.

Nie Sowiński. Sowinski został trenerem SIDEnu Toruń, w którym notabene grał 2 sezony temu. Wiem o kogo chodzi, ale nie wiem czy ta osoba chce żeby ją ujawniać ;) Robi zajebistą robote dla tego klubu i myśle, że gdyby nie on (też na litere S :> ) to połowy tych zawodniczek by nie było. Baaaa klub nie miałby nawet kontaktu z nimi ;) Powodzenia :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 czerwca 2007, 11:41

Z tym "wyraźnym odstawaniem" ŁKS-u to powiedzmy... poczekajmy - nie za szybko :lol: - bo tylko same nazwiska, które zostały plasują nas jednak nieco wyżej niż "wyraźne odstawanie"... :wink: :lol: Mimo wszystko Wlaźlak, Krystofova, Dominauskaite, Oliveira, Piątkowska, Paixiao, Kenig, Koryzna czy siostry - powinny cośtam jednak ugrać... :wink: przypominam, że mimo odejścia Skoriusza (bo tylko to odejście liczę jako "istotne") to i tak wychodzi na "+" wobec poprzedniego sezonu...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 14 czerwca 2007, 11:52

bez urazy Simon nie chcialem wam wejsc na ambicje , chodzily tylko sluchy ze finansowe problemy są w Łodzi ale nic w temacie nei wiem wiec nie mowie :) a skald macie bardzo rowny nie zaprzeczam tylko mam pytanko czy te zawodniczki juz podpisaly kontrakty? i czy palnowane sa wzmocnienia bo narazie nic nie slychac o jakis roszadach w skladzie co mnie poprostu zaciekawilo :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 czerwca 2007, 12:15

oczywiście nie ma sprawy - po to jest forum żeby pogadać i poplotkować - kłopoty finansowe to także "słyszałem" :wink: ale bardziej w aspekcie problemów z przepływami - a co do kontraktów to odpowiem dyplomatycznie... nie wiem. :lol:

Chodziło mi tylko o to, że jednak pozycjonowanie ŁKS wśród zespołów, które nie wiadomo czy wogóle będą istnieć (o składzie na ligę nie wspominam - ma się rozumieć życzę jak najlepiej i mam nadzieję, iż "dadzą radę") - to, mimo że "różowo nie jest" - jednak lekka przesada...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”