Plotki i informacje: kadrowe
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
qBK pisze:Odejście Chamique z Wisły to już chyba na zielono, skoro ogłosiła zakończenie kariery...
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... &start=555
to że oglosila zakończenie kariery w wnba wcale nie znaczy że w Europie już nie zagra
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Ale pamiętajcie pieniądze to nie wszystko
"...ale fszystko bez piniendzy to h**"
Niestety-live is brutal.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
Gość
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
-
Mariosshek
skład
Jeden prezes mowil, ze jakis mlody chlopak pomaga druzynie z Torunia i dlatego wizja druzyny nie bedzie taka beznadziejna, a sklad bedzie trzymal sie kupy, bo chlopak zna sie. To mowa o Sowinskim czy jak on tam mial? Ciekawe co z tego skladu faktycznie wyniknie, bo zapowiada sie obiecujaco, chociaz trener taki sobie.
-
Gość
jak bedzie Sowinski to pewnie bedzie tez Sowinska-Broczek a to juz bedzie najgorzej!!!!chociaz widze ze wszystko idzie w toruniu w dobrym kierunku...bo jak juz sie trener zmienil to moze w koncu ktos sie zorientowal ze czlowiek nie mial pojecia o tym co robil!!!wiec nie narzekajcie na Raczynskiego bo mysle ze kazdy trener jest lepszy od Broczka

hmm nie dzielmy skory na niedzwiedziu ..Jelenia i Pabianice moga nas jeszcze zaskoczyc jesli znajdą sie pieniadze to moze cos wykombinuja ale tak jak poprzednik mowi wydaje sie ze te druzyny poki co moga odstawac od reszty a zwlaszcza Pabianice ktore badz co badz są znaną "firma" ,rowniez sytuacja w Brzegu nie wyglada ciekawie , byly tez plotki na temat Łodzi ale nie wypowiadam sie bo nic nie wiem w temacie ,dodac napewno trzeba MUKS Poznan gdzie poki co wiekszych ruchow transferowych nei uswiadzylismy a więc czy powiekszona ekstraklasa to nie bedzie kolejny Kolos na glinianych nogach...? jesli nic sie w tych przynajmniej 4 wymienionych druzynach nie zmieni ku lepszemu to bedziemy mieli chyba widoczny podzial na pierwsze 8 druzyn czolowki i 4 druzyny ktore beda w pewnym stopniu odstawac no i jakies 2 druzyny oscylujące miedzy tymi 2 grupami ...ale trzeba pcozekac i zobaczyc co sie stanie po wakacjach 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Re: skład
Mariosshek pisze:Jeden prezes mowil, ze jakis mlody chlopak pomaga druzynie z Torunia i dlatego wizja druzyny nie bedzie taka beznadziejna, a sklad bedzie trzymal sie kupy, bo chlopak zna sie. To mowa o Sowinskim czy jak on tam mial? Ciekawe co z tego skladu faktycznie wyniknie, bo zapowiada sie obiecujaco, chociaz trener taki sobie.
Nie Sowiński. Sowinski został trenerem SIDEnu Toruń, w którym notabene grał 2 sezony temu. Wiem o kogo chodzi, ale nie wiem czy ta osoba chce żeby ją ujawniać
Z tym "wyraźnym odstawaniem" ŁKS-u to powiedzmy... poczekajmy - nie za szybko
- bo tylko same nazwiska, które zostały plasują nas jednak nieco wyżej niż "wyraźne odstawanie"...
Mimo wszystko Wlaźlak, Krystofova, Dominauskaite, Oliveira, Piątkowska, Paixiao, Kenig, Koryzna czy siostry - powinny cośtam jednak ugrać...
przypominam, że mimo odejścia Skoriusza (bo tylko to odejście liczę jako "istotne") to i tak wychodzi na "+" wobec poprzedniego sezonu...
bez urazy Simon nie chcialem wam wejsc na ambicje , chodzily tylko sluchy ze finansowe problemy są w Łodzi ale nic w temacie nei wiem wiec nie mowie
a skald macie bardzo rowny nie zaprzeczam tylko mam pytanko czy te zawodniczki juz podpisaly kontrakty? i czy palnowane sa wzmocnienia bo narazie nic nie slychac o jakis roszadach w skladzie co mnie poprostu zaciekawilo 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
oczywiście nie ma sprawy - po to jest forum żeby pogadać i poplotkować - kłopoty finansowe to także "słyszałem"
ale bardziej w aspekcie problemów z przepływami - a co do kontraktów to odpowiem dyplomatycznie... nie wiem.
Chodziło mi tylko o to, że jednak pozycjonowanie ŁKS wśród zespołów, które nie wiadomo czy wogóle będą istnieć (o składzie na ligę nie wspominam - ma się rozumieć życzę jak najlepiej i mam nadzieję, iż "dadzą radę") - to, mimo że "różowo nie jest" - jednak lekka przesada...
Chodziło mi tylko o to, że jednak pozycjonowanie ŁKS wśród zespołów, które nie wiadomo czy wogóle będą istnieć (o składzie na ligę nie wspominam - ma się rozumieć życzę jak najlepiej i mam nadzieję, iż "dadzą radę") - to, mimo że "różowo nie jest" - jednak lekka przesada...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”