No transfer super. A ona ma ledwie 22 lata . Zajebisty sezon miała. I w lidze i w Fiba Cup .
Też jestem zdania że to bardziej snajper - ale przynajmniej gwarancja że jak wejdzie pod kosz to przynajmniej coś z akcji będzie a nie tak ja z Jelavić i jej szarpana gra.
No więc Wisełka nadal w natarciu

Myśle że z Phillips i Powell też powinno się udać sfinalizowanie kontraktów - choć wydaje mi się że przynajmniej za Powell - wdaje mi się że działacze wasi -szukają ...kogoś jeszcze bardziej lepszego
Wszak Powell jak trafia to jest przydatna - ale jak nie trafia to już jest lekki problem. No i wydaje mi się że do grudnia może być lekki problem z Polkami - o ile z Lecią wszystko dobrze pójdzie. Dlatego w lidze przynajmniej do grudnia - Wisła raczej nie pokaże pełni możliwości.
Ważne jednak by już od października - przynajmniej zagraniczny zaciąg - byl w pelnym natarciu w Ojro...
Podsumowując transfer Dabović - super

To dziewczyna z charakterem
PS. Phillips na rozegraniu na pewno sporo straci... Ogólnie nie lubię Ajrin jako rozgrywajki - ona nie pasuje na ,,jedynkę ''

Dla mnie ERIN to typowa ,,dwójka '' jest.... To tak jakby z Krawieć robić rozgrywająca... A Krawiec przecież rozgrywajką nie była i nie bedzie...
Ale za to Phillips z Dabović mogą się nieźle uzupełniać. A Wisełka w ofensywie będzie biła rekordy w lidze..