Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Gorzowie?
KOSZYKOWKA KOBIET, sprintem
Powrót Krupy?
W PLKK szykuje się sensacyjny powrót. Po ponad roku rozbratu z koszykówką, bliska powrotu na polskie parkiety jest Beata Krupska-Tyszkiewicz zwana "Krupą". Krupska Tyszkiewicz to była etatowa reprezentantka Polski, uczestniczka m.in. ME w 2003 r. i 2005. Była jedną z ulubionych rozgrywających byłego selekcjonera reprezentacji Polski Tomasza Herkta, przyczyniając się walnie do zdobycia klubowego srebrnego medalu MP w 2003 roku z drużyną Stary Browar/AZS. Ostatnimi czasy, przed rozbratem z koszykówką byłą podstawową rozgrywającą AZS-u Poznań.
Sama zainteresowana ostrożnie wypowiada się co do gry w obecnym sezonie : " Faktycznie, otrzymałam interesującą ofertę od zespołu reprezentującego nasz kraj w europejskich pucharach, nad którą się poważnie zastanawiam. Fajnie byłoby znów pograć w basket; przypominam, że nigdy definitywnie butów na przysłowiowym kołku nie zawiesiłam. Póki jednakże, nie podpisze kontraktu, nie chcę ujawniać szczegółów. Mogę powiedzieć tylko tyle, że w owym zespole panuje obecnie bardzo dobra atmosfera wokół basketu. Jestem podekscytowana i zobaczymy w jakim kierunku sprawy się potoczą., kończy sympatyczna zawodniczka.
Tajemnic a poliszynela jest fakt iż zawodniczka zaczęła poszukiwać mieszkania pod wynajem w mieście..... przyszłego uczestnika Euroligi oraz srebrnego medalisty MP, drużynie AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski.
Zródlo : PAP
Powrót Krupy?
W PLKK szykuje się sensacyjny powrót. Po ponad roku rozbratu z koszykówką, bliska powrotu na polskie parkiety jest Beata Krupska-Tyszkiewicz zwana "Krupą". Krupska Tyszkiewicz to była etatowa reprezentantka Polski, uczestniczka m.in. ME w 2003 r. i 2005. Była jedną z ulubionych rozgrywających byłego selekcjonera reprezentacji Polski Tomasza Herkta, przyczyniając się walnie do zdobycia klubowego srebrnego medalu MP w 2003 roku z drużyną Stary Browar/AZS. Ostatnimi czasy, przed rozbratem z koszykówką byłą podstawową rozgrywającą AZS-u Poznań.
Sama zainteresowana ostrożnie wypowiada się co do gry w obecnym sezonie : " Faktycznie, otrzymałam interesującą ofertę od zespołu reprezentującego nasz kraj w europejskich pucharach, nad którą się poważnie zastanawiam. Fajnie byłoby znów pograć w basket; przypominam, że nigdy definitywnie butów na przysłowiowym kołku nie zawiesiłam. Póki jednakże, nie podpisze kontraktu, nie chcę ujawniać szczegółów. Mogę powiedzieć tylko tyle, że w owym zespole panuje obecnie bardzo dobra atmosfera wokół basketu. Jestem podekscytowana i zobaczymy w jakim kierunku sprawy się potoczą., kończy sympatyczna zawodniczka.
Tajemnic a poliszynela jest fakt iż zawodniczka zaczęła poszukiwać mieszkania pod wynajem w mieście..... przyszłego uczestnika Euroligi oraz srebrnego medalisty MP, drużynie AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski.
Zródlo : PAP
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Barti pisze: Ja się pytam, gdzie jest ta kasa????? Gdzie umoczyli kasę, jak my takim składem na Euro się wybieramy?????
teraz juz wiem na co tak odkładali
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
no tak, Krupa nie będzie mieszkała w "klubowych" mieszkaniach 
ja pi...le
co się z tym klubem dzieje... w dupach sie poprzewracało. A może Krupa to ma być ta mega gwiazda, na Euroligę. Młoda, perspektywiczna grajka. Idealnie będzie pasować do składu...
żałosne się to robi...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Mam nadzieję że to nieprawda...i nie chodzi mi tu nawet o samą jej osobę (choć tez
) ale przede wszystkim o to że to by była trzecia rozgrywająca - na cholere!!, podczas gdy na dwojce jest tylko niewiadoma Dureika 
Bart może dla tego że na 2 nie mamy nikogo z tych co były przymierzane a ta od Bidy jako polka mogła by na 2 zagrać ale to śmieszny był by transfer ...szkoda kasy
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Popieram barta i Friela. Owszem budżet nie jest tak wysoki,żeby kupować najlepsze i najdroższe koszykarki,ale chyba zakup pani Beaty to nie jest już konieczność
. Oby było inaczej... 
Basket
Ja tam uwazam ze to dobry transfer. Jesli Gorzów chce cokolwiek zawojowac w Eurolidze, to powinien miec lepsza rozgrywajaca od Czubak, aby zmienic Samanthe na kilkanascie minut w meczu Euroligowym. Poza tym dobre Polki sa na wage zlota biorac pod uwage przepis o 2 Polkach na parkiecie.
bigbird pisze:Ja tam uwazam ze to dobry transfer. Jesli Gorzów chce cokolwiek zawojowac w Eurolidze, to powinien miec lepsza rozgrywajaca od Czubak, aby zmienic Samanthe na kilkanascie minut w meczu Euroligowym. Poza tym dobre Polki sa na wage zlota biorac pod uwage przepis o 2 Polkach na parkiecie.
chyba sobie jaja robisz?
Co Cie tak bawi w mojej wypowiedzi? 
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
bigbird pisze:Ja tam uwazam ze to dobry transfer. Jesli Gorzów chce cokolwiek zawojowac w Eurolidze, to powinien miec lepsza rozgrywajaca od Czubak, aby zmienic Samanthe na kilkanascie minut w meczu Euroligowym. Poza tym dobre Polki sa na wage zlota biorac pod uwage przepis o 2 Polkach na parkiecie.
Gdybysmy ją tak wzieli ze 3-4 lata temu to rozumiem. Ale teraz to ona ma 40 lat, a ostatni sezon nigdzie nie grała, więc nie wiem czy wytrzymałaby nawet te kilkanascie minut z najlepszymi w Europie..
bigbird pisze:Co Cie tak bawi w mojej wypowiedzi?
Krupa? Dobra Polka? Chyba kilka (naście) lat temu
Więc tak :
Krupa o ile Chmielnicki doprowadzi ją do używalności może po boisku biegać na 1 z Kasia na zmianę lub na 2 , gdy będzie na 1 Sam zagra na 2 na 3 będzie Spencer na 4 Żurek na 5 Jela o ile bedzie Spencer leżeć "3" to zaczną się robić miejsca na wejścia pod kosz co jak wiemy Sam umie robić a bez obciążenia rozegraniem może być to ciekawe rozwiązanie .
Można gdybać zobaczymy co będzie
Krupa o ile Chmielnicki doprowadzi ją do używalności może po boisku biegać na 1 z Kasia na zmianę lub na 2 , gdy będzie na 1 Sam zagra na 2 na 3 będzie Spencer na 4 Żurek na 5 Jela o ile bedzie Spencer leżeć "3" to zaczną się robić miejsca na wejścia pod kosz co jak wiemy Sam umie robić a bez obciążenia rozegraniem może być to ciekawe rozwiązanie .
Można gdybać zobaczymy co będzie
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Klub wie co robi, jeżeli dojdzie do tego transferu to oby nikt w klubie tej decyzji nie żałował.
Basket
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
A może tym klubem pucharowym jest CCC
Koziorowi rozgrywająca by sie przydala 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”