Koszykarz (Toruń) pisze:Czyli CARTER out ? No to mam nadzieje że wyląduje w Enerdze
Jak informuje Gazeta Wrocławska, zakontraktowanie Frazee jest równoznaczne z tym, że po trzech latach CCC opuszcza Amisha Carter.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze:Czyli CARTER out ? No to mam nadzieje że wyląduje w Enerdze
matrix pisze:Koszykarz (Toruń) pisze:Czyli CARTER out ? No to mam nadzieje że wyląduje w Enerdze
Jak informuje Gazeta Wrocławska, zakontraktowanie Frazee jest równoznaczne z tym, że po trzech latach CCC opuszcza Amisha Carter.
CCCPOLK pisze:Amisha zapewne wybierze zagranicę już się nagrała w Polskiej lidze.
matrix pisze:CCCPOLK pisze:Amisha zapewne wybierze zagranicę już się nagrała w Polskiej lidze.
Brakuje jeszcze postu,że Amiszka czuje się polkowiczanką i nigdzie poza tym miastem w Polsce nie zagra.Gdzie ja to już czytałem?
PS.Przykładu z Marka Miszczuka mimo wszystko drogie zawodniczki proszę nie brać.
shineonball pisze:Musina, Trofimowa w Polkowicach..
Ciekawie jak wygląda sprawa z Didi i Jeziorną : > ?
shineonball pisze:Musina, Trofimowa w Polkowicach..
ann pisze:a Mieloszyńska nie wybrała przypadkiem wyjazdu za granicę? Francja?
CCCPOLK pisze:shineonball pisze:Musina, Trofimowa w Polkowicach..
Prawda z Musina i Trofimową, Jeziorna na 90 % również zostaje w Polkowicach,
natomiast jeśli chodzi o Darię to jeśli będzie zdrowa to będzie grała w CCC!
A.R.C.H.I. ball pisze:ale i tak nie będzie ona znaczyć znaczącej roli.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 114 gości