MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 lipca 2005, 00:46

Mistrzostwa Kibiców Żeńskiego Basketu - Poznań 24-25 wrzesień 2005

W ostatni weekend września, dzięki uprzejmości klubu sportowego Olimpia Poznań na obiekcie tego klubu przy ulicy Promienistej odbędą się otwarte Mistrzostwa Kibiców Koszykówki Żeńskiej w baskecie :) Dla osób przyjezdnych zaoferowane zostaną następujące warunki pobytu - kibice zespołów zaprzyjaznionych z Olimpią - to znaczy Włókniarza Pabianice i Ostrovii Ostrów Wlkp zakwaterowani zostaną w mieszkaniach prywatnych - koszt od osoby to 10zł (kwota ta zostanie przeznaczona na dofinansowanie noclegu pozostałych uczestników). Pozostali kibice do wybory dostaną bądz to domki klubowe na terenie ośrodka sportowego Olimpii na Golęcinie w cenie 15zł od osoby (standardowa cena 25zł), bądz też w schronisku młodzieżowym, w którym nocowane są zwykle rywalki Olimpii w poblizu hali na Promienistej (w cenie 10zł od osoby). Pozostały harmonogram imprezy zostanie przedstawiony, gdy znana będzie już liczba uczestników... z uwagi na termin wrześniowy poważnie trzeba się zastanowić nad sensem imprezy towarzyszącej na świerzym powietrzu...

Zgłoszenia przewidziane są do końca sierpnia... termin wpłat to pierwszy tydzień września. Koszty pozostałych atrakcji (imprezy towarzyszącej) wspólnie mam nadzieję ustalimy.

Wszelkie uwagi krytyczne do powyższego proszę zgłaszać w tym temacie.

Pozdrawiam.
Samobójca-Pomysłodawca :))))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 16 lipca 2005, 08:53

ehh dyskusja o terminie: koniec sierpna czy poczatek wrzesnia a ostatecznie wypadl konic wrzesnia :/ z tego powodu raczej watpliwe zebym sie tam zjawil no ale trudno :/

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 lipca 2005, 09:20

Hmmm... Pietroc, nie wiem skąd wziąłeś sierpień - od początku mówiłem, że w grę wchodzi wyłącznie wrzesień. W drugiej połowie sierpnia nasz zespół przebywać będzie na obozie przygotowawczym, więc termin "wakacyjny" zdecydowanie odpadał.

Pozdrowionka

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 lipca 2005, 10:31

mysle ze my raczej swoja druzyne wystawimy 8)

to jest pod koniec wrzesnia wiec powinno byc jeszcze cieplo(napewno nie goraco tak jak teraz) wiec "impreza towarzyszaca na swierzym powierzu" powinna sie odbyc :!: :D

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 16 lipca 2005, 14:45

Mytek pisze:mysle ze my raczej swoja druzyne wystawimy 8)

to jest pod koniec wrzesnia wiec powinno byc jeszcze cieplo(napewno nie goraco tak jak teraz) wiec "impreza towarzyszaca na swierzym powierzu" powinna sie odbyc :!: :D

Dziwne zebyście nie wystawili. Macie najkrótszą droge do przebycia,
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 16 lipca 2005, 14:45

Termin super, powinno być jeszcze miło i przyjemnie na świeżym powietrzu 8) Załatwiłem salę, więc jeśli Szymon zbierze kilka osób mamy gdzie "trenować", tylko boję się że jak się spotkamy to zamiast rzutów piłką do kosza będą rzuty puszką do kosza :wink: 8) I tak jeszcze sobie pomyślałem, Szymon, Kowalik i ja, to niezły skład do ... rugby!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Mam nadzieje, że się nie obrażą :D 8) )
Seba mam takie pytanie, czy wszyscy uczestnicy będą amatorami?Pozdro 8)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 16 lipca 2005, 15:51

Belfer pisze:Termin super, powinno być jeszcze miło i przyjemnie na świeżym powietrzu 8) Załatwiłem salę, więc jeśli Szymon zbierze kilka osób mamy gdzie "trenować", tylko boję się że jak się spotkamy to zamiast rzutów piłką do kosza będą rzuty puszką do kosza :wink: 8) I tak jeszcze sobie pomyślałem, Szymon, Kowalik i ja, to niezły skład do ... rugby!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Mam nadzieje, że się nie obrażą :D 8) )Seba mam takie pytanie, czy wszyscy uczestnicy będą amatorami?Pozdro 8)

Dobre :lol: :lol: . Ale masz racje i wcale nie mam zamiaru sie obrażać :lol: :lol: . A może się okaże że nie tylko do rugby sie nadajemy. Ja tam sie pisze na treningi i na Mistrzostwa.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 17 lipca 2005, 07:53

Ja chciałem się zapytać czy będą atrakcje w postaci sędziego :D Zgłaszam wniosek o zaproszenie na imprezę 'ostatniego sprawiedliwego' we własnej osobie Wacława Woźniewskiego :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 lipca 2005, 09:54

mati pisze:Ja chciałem się zapytać czy będą atrakcje w postaci sędziego :D Zgłaszam wniosek o zaproszenie na imprezę 'ostatniego sprawiedliwego' we własnej osobie Wacława Woźniewskiego :wink: :wink: :wink: :wink:

popieram :lol: :lol: niezla jazda by byla :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 lipca 2005, 10:43

Belfer - mam nadzieję, że nikt nie wystawi przeciw nam na przykład Korytka :lol: hihi... sprawdzać nie będę, ale mam nadzieję, że wszyscy przedłożą nad wynik sportowy po prostu chęć spotkania się i poznania w gronie Forumowiczów (i nie tylko) i dobrą zabawę. Chociaż wiadomo, że MUSIMY WYGRAĆ!!! ;) Myślałem też nad wprowadzeniem obowiązku posiadania w zespole przynajmniej jednej osoby płci przeciwnej ;)... ale to chyba nie wypali :) A szkoda, bo na pewno byłoby nam wszystkim milej.

Co do sędziów... nie wiem, czy ich obecność jest nam aż tak strasznie potrzebna, ale nie będzie to stanowiło myślę, żadnego problemu. Impreza będzie profesjonalna... oby i uczestnicy też byli ;) Myślę, że póki co liczyć mogę na udział (oprócz kibiców Olimpii) sympatyków AZSu Poznań, Unii Swarzędz, Ostrovii Ostrów Wlkp, Włókniarza Pabianice - w miarę mozliwości proszę o potwierdzenie tych zgłoszeń wraz z imiennym składem potrzebnym do prezentacji zespołów. Liczę jednak na to, że weekendowy termin zachęci również innych kibiców do wzięcia udziału w zabawie. Brzeg? ŁKS? Polkowice? Chełm? (wiem.. trochę daleko :( ), może Ślęza to przeczyta? ;))) Przed nikim nie zamykamy drzwi...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 17 lipca 2005, 11:12

Jeśli po meczu będzie wymiana koszulek i wspólne prysznice to jestem za wprowadzeniem nawet dwóch lub trzech osób płci przeciwnej :lol: :twisted: :lol: :oops:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 lipca 2005, 12:29

Tak tylko pytam czy sa jacys chetni z Gorzowa?! W sumie daleko do Poznania nie jest, mozna jechac sie pobawic 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 lipca 2005, 12:35

kyS pisze:Tak tylko pytam czy sa jacys chetni z Gorzowa?! W sumie daleko do Poznania nie jest, mozna jechac sie pobawic 8)

:) No wypadałoby ;) Właściwie to trochę dziwnie by było, gdyby Was zabrakło ... Mam nadzieję więc KyS, że może jakoś z Thomasem uda Wam się zebrać kilku chętnych ;)

Po rozmowie z Brzydkim bardzo liczę też na Polkowice! ;)

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 lipca 2005, 12:39

Wczoraj dopiero wrocilem do ojczyzny i nie wiem co sie dokladnie dzialo na forum, ale Gorzowiacy sa chyba dosyc mocno "napaleni" na Poznan :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 17 lipca 2005, 12:43

Seba pisze: (..)
Po rozmowie z Brzydkim bardzo liczę też na Polkowice! ;)

nie po to snujemy tajne plany przez PM, zebys tu wszystko wyjawial :wink: hehe i nici z zaskoczenia 8)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”