1/16 Pucharu FIBA: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Tak na świeżo to widowisko dobre, wiele walki. Jedno co mnie bolało to to iż Gorzów w ataku w jednej akcji zbierał po 3-4 piłki !! Dziewczyny widac wychodzą z kryzysu, ale powoli. Pozytywnie zaprezentowała się NDeye NDiaye, moze byc z niej pożytek
Gratulacje dla Gorzowa
Sądzę iż nie jesteśmy jeszcze na straconej pozycji.
Pozdrawiam !
Gratulacje dla Gorzowa
Pozdrawiam !
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
No to w dumu O tym meczu jak i pozostalych z Polkowicami mozna pisac duzo. Mecz bardzo fajny sporo emocji, w pewnych momentach myslalem ze nam sie juz nie uda i przegramy ale jakos sie udalo. A teraz o ochronie "sloma im z butow wystaje" wpuszczali nas na hale pojedynczo, nastepnie dokladne trzepanie zabronili wchodzic w kurtkach ale najlepsze jest ze zabronili nam wniesc beben(jednak po rozmowach z komisarzem i innymi osobami mr korsak udal sie do szefa ochrony ktory i tak nie chcial nas wpuscic z bebnem powiedzial ze umywa od tego rece). Wywalic ta ochrone na zbity pysk bo to buraki jakich malo!! To byloby na tyle nie chce mi sie wiecej pisac jak cos mi najdzie na mysl to dopisze narazie musze ochlonac po meczu
AZS PWSZ GORZOW!!!!!
AZS PWSZ GORZOW!!!!!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
marcinek1989
- Żak
Dlaczego tak myślisz???? Byłeś na meczu??? Widziałeś statystyki????
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2008, 22:38 przez marcinek1989, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
marcinek1989
- Żak
Longerinho pisze:a wierzysz w to ze Gorzów da pokonac siebei na własnym parkeicie bo ja nei. Polkowice w tym sezonie sa za słabe aby zawojowac w pucharach a w lidze polkowice maja ciezkie wyjazdy!!!
Spokojnie dadza rade
-
malkontent
- Żak
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:Longerinho pisze:a wierzysz w to ze Gorzów da pokonac siebei na własnym parkeicie bo ja nei. Polkowice w tym sezonie sa za słabe aby zawojowac w pucharach a w lidze polkowice maja ciezkie wyjazdy!!!
Spokojnie dadza radeLeszno spokojnie +8 , gorzow u siebie no nie wygraja tam 30 ale tak mysle ze +5 , Rybnik no tam moze byc ciezko ale wygrana powinna byc . Mysle ze juz druzyna wyszla z dolka i bedzie piac sie w gore . Ciezkie wyjazdy to chyba miales na mysli LEsnzo ( no to chyba nie jest ceizki wyjazd ).
Powiem tak ciezki wyjazd bedzieci napewno meili do leszna meidzy innym , jestes taki pewny ze poradzicie sobie bez problemu w Lesznie zobaczymy , wszystko wyjdzie w trakcie mecz , a w Toruniu bedziecie mieli łątwo i w rybniku bo w to wątpie zebyscie wygrali te trzy mecze.
I mówisz ze w Lesznie łątwo wam przyjdzie zwysciestwo , lepiej to skasuj bo nie tylko ja sie smieje:D
Pozdro
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Longerinho pisze:Jasny pisze:Longerinho pisze:a wierzysz w to ze Gorzów da pokonac siebei na własnym parkeicie bo ja nei. Polkowice w tym sezonie sa za słabe aby zawojowac w pucharach a w lidze polkowice maja ciezkie wyjazdy!!!
Spokojnie dadza radeLeszno spokojnie +8 , gorzow u siebie no nie wygraja tam 30 ale tak mysle ze +5 , Rybnik no tam moze byc ciezko ale wygrana powinna byc . Mysle ze juz druzyna wyszla z dolka i bedzie piac sie w gore . Ciezkie wyjazdy to chyba miales na mysli LEsnzo ( no to chyba nie jest ceizki wyjazd ).
Powiem tak ciezki wyjazd bedzieci napewno meili do leszna meidzy innym , jestes taki pewny ze poradzicie sobie bez problemu w Lesznie zobaczymy , wszystko wyjdzie w trakcie mecz , a w Toruniu bedziecie mieli łątwo i w rybniku bo w to wątpie zebyscie wygrali te trzy mecze.
I mówisz ze w Lesznie łątwo wam przyjdzie zwysciestwo , lepiej to skasuj bo nie tylko ja sie smieje:D
Pozdro
A co ty taki pewien zwyciestawa . To co Leszno juz nie do pokonania tak aa to soryy dobra . Powiedzialem ze bedzie latwo ?? NIe !! powiedzialem ze bedzie ciezko ale dadza rade . TO wy tylko cwaniakujecei i piszecie na forum w kazdym temacie jakiego kolowiek meczu wiec soryy ty ale raczej ty skasuj swojego posta.
-
marcinek1989
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”