friel pisze:No ta pierwsza fota jest genialna
Szkoda tylko ze pilka obrecz dotknela ale od spodu
Ale takie akcje to juz standard u naszej polskiej amerykanki
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze:No ta pierwsza fota jest genialna
bigbird pisze:Respekt dla gorzowianek za kolejne zwyciestwo, choc trzeba uczciwie przyznac ze maja mase szczescia w tym sezonie...
hellraiser pisze:Michu23 pisze:friel pisze:ciekawe na ile miał wpływ mecz ze słowaczkami hmm
już bałem sie że jak Gorzów przegra - to Maciejewski ma już wymówke gotową : mecz w Pucharach![]()
![]()
To nie byłaby wymówka tylko fakt.
Nadal twierdzę że jeżeli Gorzów obroni brąz to będzie to medal 5 razy cenniejszy niż brąz z zeszłego sezonu (i nie ma co się obrażać)
Myśle tu przedewszystkim o Polkowicach które mają komfort i stworzyli bardzo ciekawą drużynę. Rybnik też może być niebezpieczny w 2 części sezonu.

marcinek1989 pisze:Powiedzmy sobie szczerze, że waszymi zwycięstwami też nie ma się co podniecać bo tamten Lotos, to nie to samo co teraz. To samo może się tyczyć Wisły. Więc z osądami poczekajmy do końca rundy zasadniczej, bo z reguły takie serie wygranych kiedyś się kończą, prędzej czy później. A wy zachowujecie jak by AZS zaczynał play-offy z pierwszego miejsca.
rzymi pisze:A jeszcze większa szansa jest na to, że w końcu zaczniecie przegrywać bo wcześniej wymienione 3 dogrywki i zwycięstwo +2 z Rybnikiem pokazują, że jesteście do ogrania.. do tego dochodzi też wielokrotnie wymieniane zmęczenie meczami pucharowymi. Więc może narazie trzeba martwić się o nadchodzące kolejki ligowe a nie o play-offy.
Endrju pisze:marcinek1989 pisze:Powiedzmy sobie szczerze, że waszymi zwycięstwami też nie ma się co podniecać bo tamten Lotos, to nie to samo co teraz. To samo może się tyczyć Wisły. Więc z osądami poczekajmy do końca rundy zasadniczej, bo z reguły takie serie wygranych kiedyś się kończą, prędzej czy później. A wy zachowujecie jak by AZS zaczynał play-offy z pierwszego miejsca.
Hehe wez mnie prosze nie rozsmieszaj
Ja wiem.. ze te 8 zwyciestw to przypadek + jedno z Ruzemberokiem (ktory wystawil "rezerwy"![]()
![]()
)

rzymi pisze:Endrju pisze:marcinek1989 pisze:Powiedzmy sobie szczerze, że waszymi zwycięstwami też nie ma się co podniecać bo tamten Lotos, to nie to samo co teraz. To samo może się tyczyć Wisły. Więc z osądami poczekajmy do końca rundy zasadniczej, bo z reguły takie serie wygranych kiedyś się kończą, prędzej czy później. A wy zachowujecie jak by AZS zaczynał play-offy z pierwszego miejsca.
Hehe wez mnie prosze nie rozsmieszaj
Ja wiem.. ze te 8 zwyciestw to przypadek + jedno z Ruzemberokiem (ktory wystawil "rezerwy"![]()
![]()
)
nie przypadek, ale każda seria kiedyś się kończy.
Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...
Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości