Dawno już się tu nie logowałem nie mniej jednak po wiadomościach, które czytam w danym temacie zostałem wręcz zmuszony odświeżyć dawne hasło...
Relacja z meczu oczami rybnickich kibiców jest na stronie
http://www.kkrow.tnb.pl/news.php
Wkrótce pojawią się również fotki...
Przede wszystkim gratki dla prawdziwych fanów Tęczy, którzy do końca wspierali swój zespół głośnym dopingiem. W ubiegłym sezonie zrobiliście na mnie większe wrażenie podrywając do dopingu całą prawą stronę na hali. Mimo wszystko KK Tęczy ogólnie wypadł całkiem nieźle.
Co do tej odpalonej racy po zakończeniu spotkania to ja osobiście nic nie mam. Wasza decyzja, choć dla mnie również mogło by się obejść bez "tego rodzaju oprawy" (o ile to można tak nazwać). W Rybniku coś takiego raczej nie przejdzie - oczywiście z przyczyn bezpieczeństwa. Co jednak nie znaczy że (jak ktoś stwierdził) jest piknikowa atmosfera. W tym miejscu zapraszam wszystkich fanów Tęczy na rewanż do nas. Z pewnością będziecie mieli świetną okazje przekonać się jak kibicują na Śląsku.
Poruszając jeszcze kwestię wyjazdu z parkingu i doczepiania się do naszych samochodów. Bydło zawsze u was było i wciąż niestety jest. Takie osoby nie powinno się wpuszczać na mecze bo tylko obniżają wartość Klubu Kibica. W Rybniku kibice Tęczy z pewnością będą mile widziani oraz niezależnie od wyniku mogą czuć się bezpieczni.
Co do postawy naszego trenera to ja osobiście jestem dumny z takiego coacha. Był dodatkowym graczem swojej drużyny. Aktywny, zaangażowany, widoczny wspierał drużynę do większej mobilizacji a nie jak to robi część trenerów opier.... swoje zawodniczki aż zobaczy u nich łzy w oczach. Z resztą ja byłem zawsze fanem stylu Andreja Urlepa (a właśnie Mirek mi go jak nikt przypomina).
Nawiązując jeszcze do ostatniego postu tego użytkownika Adolfinia (nick wszystko wyjaśnia
PozdROWienia
Do zobaczenia na rundzie rewanżowej w Rybniku