Adasss pisze:Danielle McCray
WislaPortal.pl
wielkiego zaskoczenia nie ma;)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Adasss pisze:Danielle McCray
WislaPortal.pl
zibiz pisze:Wygląda na to, że to całkiem inny typ zawodniczki niż Erin. Teraz bardzo trudno będzie postraszyć inny zespół penetracją ze strony naszej drużyny. Chyba będzie nam brakowało tego typu zawodniczki.
paulo2907 pisze:
Refleksu szybkiego to Ty nie masz.
gilus pisze: .................... "Coraz więcej mówi się o zmianach w konińskiej drużynie. Dziś obok Tomasza Grabianowskiego i Grzegorza Zielińskiego na ławce trenerskiej zasiadł znany polski szkoleniowiec Arkadiusz Koniecki. Najpewniej były trener m.in. męskiej i żeńskiej kadry narodowej prowadzi obecnie rozmowy z klubowymi władzami. ..................."
- Nie mogę przecież powiedzieć, że będziemy walczyć o utrzymanie się w ekstraklasie, bo to dla mnie absolutny minimalizm, zważywszy że tylko jeden zespół spada. Grać o środek tabeli też nie jest zbyt mobilizujące dla zawodniczek.
Natomiast niektórzy fachowcy już podzielili miejsca - bo o złoto mają walczyć CCC z Wisłą, o lokaty 3-6 zespoły z Bydgoszczy, Torunia, Szczecina i Gorzowa, a nas umieścili w dolnej części tabeli. Zobaczymy, ile z tego się sprawdzi
Zdaniem Grabianowskiego, liga powinna liczyć więcej zespołów, bo na pewno nie wpłynęłoby to na obniżenie poziomu rozgrywek. - Przed półfinałami 1. ligi, mówiłem, że cała czwórka, czyli my, Wilki Morskie Szczecin, INEA AZS Poznań oraz Ostrovia powinny dostać zaproszenie do gry w ekstraklasie. Wówczas usłyszałem, że obawiam się o awans. My już jesteśmy w ekstraklasie, ale swojego zdania nie zmieniłem. Dwa dodatkowe zespoły to 20 polskich zawodniczek więcej na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej. To mogłoby przynieść tylko korzyści - podsumował trener MKS MOS.
To mogłoby przynieść tylko korzyści - podsumował trener MKS MOS.
paulo2907 pisze:Jego przyjście nic nie zmieni - no może będzie ciut lepiej, wygrają w końcu jakiś mecz (chociaż tu w rachubę wchodzą tylko Widzew i Riviera)
przemoe pisze:W rachubę wchodzi już tylko Widzew (co nam też by nienajgorzej zrobiło)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 107 gości