MARAS pisze:Z tym odejściem pewnym Howard bym sie wstrzymał, podobno jeszcze negocjacje trwają. Więc na pomarańczowo dać.
Jak nie Howard, to może Gortat??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MARAS pisze:Z tym odejściem pewnym Howard bym sie wstrzymał, podobno jeszcze negocjacje trwają. Więc na pomarańczowo dać.
Piter7 pisze:Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?
ann pisze:Piter7 pisze:Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?
nooo podobno razem z Sue Bird i Diana Taurasi![]()
![]()
Piter7 pisze:No właśnie o co chodzi? Napisałem tylko, że kumpel mi o niej wspominał i tyle! Chciałem się dowiedzieć czy tylko plota czy naprawdę chociaż się o nią starają...

Piter7 pisze:Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?
Marek. pisze:Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.
PS. Widzę że Cię dalej boli to że Wisła nie dotarła do finału
ajaja pisze:
I Kobe Bryant założy sukienkę![]()
![]()
.:Lukas:. pisze:Marek. pisze:Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.
Że zacytuje naszego forumowego wstawiacza emotków w postach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje![]()
![]()
Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...

tomisback pisze:.:Lukas:. pisze:Marek. pisze:Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.
Że zacytuje naszego forumowego wstawiacza emotków w postach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje![]()
![]()
Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...
ty lepiej się martw o swój Basketball Investments bo źle się dzieje w PKO BP, a i podobno Lotos chcą przejąć ludzie działający dla PKN ORLEN. Tak więc może się okazać, że Ty będziesz musiał iść pod kościół do ks. jankowskiego prosić o datki.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości