TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

feri
Młodzik

Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Postautor: feri » 15 czerwca 2009, 21:36

MARAS pisze:Z tym odejściem pewnym Howard bym sie wstrzymał, podobno jeszcze negocjacje trwają. Więc na pomarańczowo dać.

Jak nie Howard, to może Gortat?? :D

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 16 czerwca 2009, 20:15

Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?
AZS-PWSZ GORZÓW

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 czerwca 2009, 20:18

Piter7 pisze:Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?

nooo podobno razem z Sue Bird i Diana Taurasi :shock: :shock: :shock:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Marek.
Nowy na forum

Postautor: Marek. » 16 czerwca 2009, 20:21

ann pisze:
Piter7 pisze:Kolega mi ostatnio mówił, że Lauren Jackson może trafić do gorzowskiego AZS-u... To prawda? Czy po prostu zwykła, kolejna plotka?

nooo podobno razem z Sue Bird i Diana Taurasi :shock: :shock: :shock:

Spoko. Kolega mu powiedział. Kolejna plota...

Ale po co do k..... Ann nabijanie się?? Jak do Wisły czy Lotosu przychodzą gwiazdy to dlaczego do Gorzowa czy innego klubu w Polsce nie mogą??

(admin edit: Ostrzeżenie za słownictwo)

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 16 czerwca 2009, 20:30

No właśnie o co chodzi? Napisałem tylko, że kumpel mi o niej wspominał i tyle! Chciałem się dowiedzieć czy tylko plota czy naprawdę chociaż się o nią starają... :roll:
AZS-PWSZ GORZÓW

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 czerwca 2009, 20:34

Piter7 pisze:No właśnie o co chodzi? Napisałem tylko, że kumpel mi o niej wspominał i tyle! Chciałem się dowiedzieć czy tylko plota czy naprawdę chociaż się o nią starają... :roll:

:roll:
wiesz myślę, że nawet gdyby się Lotos i Wisła zrzuciły, i Gorzów dołożył jeszcze kasy to nie byłoby to wystarczająco, żeby zakontraktować Jackson. tzn. może by i było, ale pod warunkiem, że grałaby sama.

do użytkownika Marek.: z kur... sobie uważaj.jeżeli nie potrafisz napisać posta bez używania wulgaryzmów to sobie odpuść .
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 16 czerwca 2009, 20:42

Dobra. Spoko. Skończmy temat Jackson...
AZS-PWSZ GORZÓW

Marek.
Nowy na forum

Postautor: Marek. » 16 czerwca 2009, 21:10

Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.

PS. Widzę że Cię dalej boli to że Wisła nie dotarła do finału ;)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2009, 21:14

To na pewno nie będzie Jackson bo sam trener Maciejewski wyraźnie dzisiaj temu zaprzeczył :wink:
ObrazekObrazek

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 16 czerwca 2009, 21:20

I Kobe Bryant założy sukienkę :P :lol: 8)

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 16 czerwca 2009, 21:32

Marek. pisze:Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.

Że zacytuje naszego forumowego wstawiacza emotków w postach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje :lol: :lol: :lol: Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 16 czerwca 2009, 21:42

ajaja pisze:
I Kobe Bryant założy sukienkę :P :lol: 8)

Dokładnie... Jeszcze podobno LeBron James i Dwight Howard. A i jeszcze zapomniałem wspomnieć, że Shaq O'Neal został zatrudniony do sprzątania hali po meczach...
AZS-PWSZ GORZÓW

tomisback
Amator

Postautor: tomisback » 16 czerwca 2009, 21:51

.:Lukas:. pisze:
Marek. pisze:Ale ann po co w twojej wypowiedzi ironia co do tej plotki ?? Jakby Gorzów bylby gorszym miejscem do gry tejże zawodniczki.

Że zacytuje naszego forumowego wstawiacza emotków w postach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje :lol: :lol: :lol: Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...

ty lepiej się martw o swój Basketball Investments bo źle się dzieje w PKO BP, a i podobno Lotos chcą przejąć ludzie działający dla PKN ORLEN. Tak więc może się okazać, że Ty będziesz musiał iść pod kościół do ks. jankowskiego prosić o datki.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2009, 21:55

To będziemy grać jako Orlen Jankowski Team :lol: raczej nikogo poza Rosją na LJ nie stać.
ObrazekObrazek

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 16 czerwca 2009, 22:03

tomisback pisze:
.:Lukas:. pisze:

ty lepiej się martw o swój Basketball Investments bo źle się dzieje w PKO BP, a i podobno Lotos chcą przejąć ludzie działający dla PKN ORLEN. Tak więc może się okazać, że Ty będziesz musiał iść pod kościół do ks. jankowskiego prosić o datki.

A ja mogę napisać że w dupie byłeś i gówno widziałeś...

o BI nie muszę się martwić, bo naprawde nie ma czym, i nawet mają zerową wiedze o koszykówce nie napisałbym że LJ przyjdzie do Gdyni czy też Gorzowa... ale rozumiem Euroliga, najlepszy trener sezonu, najlepsi kibice i najwieksza zgoda w Polsce do czego zobowiązuje :lol: :lol: :lol: A jak wogole jeszcze wasze marzenia o Suzy Batkovic ??? Bo chyba powoli cała europa zacznie się bać środka z KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. :lol: :lol: :lol:

elen: ostrzeżenie za słownictwo

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”