ann pisze:jak przyleci w marcu to se w Euro raczej nie pogra.
Nie doczytałem.
Co nie zmienia faktu że teraz my jesteśmy faworyci do MP (przewaga własnego boiska + o wiele lepsze Amerykanki).
Tak myślę że jesteśmy faworyci....
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:ann pisze:jak przyleci w marcu to se w Euro raczej nie pogra.
Nie doczytałem.
Co nie zmienia faktu że teraz my jesteśmy faworyci do MP (przewaga własnego boiska + o wiele lepsze Amerykanki).
ann pisze:hellraiser pisze:ann pisze:jak przyleci w marcu to se w Euro raczej nie pogra.
Nie doczytałem.
kilka tyg temu Wisła była pewna 2 m w grupie i 100% awansu do 8 Euro...jak to dobrze Hell, że Twoje wizje rzadko kiedy się sprawdzają...

hellraiser pisze:Nie doczytałem.
To dobrze że wizja Wisła na 2 miejscu się nie sprawdziła.No chyba źleeeee.....Co ty piszesz?????????????????????
Ałgaja pisze:hellraiser pisze:Nie doczytałem.
no i lepszy trener...na chwilę obecną;/
ale my też tam jakieś swoje atuty mamy...chyba![]()
jednak co tam atuty, co tam że potencjalny finał za 3 miesiące..bycie faworytem to jest coś...prawie MP w kieszeni...podobnie jak w 39 minucie i 55 sekundzie meczu nr 5

ann pisze:To dobrze że wizja Wisła na 2 miejscu się nie sprawdziła.No chyba źleeeee.....Co ty piszesz?????????????????????
pewnie że źle. ale jak widać Hell nie zawsze masz rację, tzn rzadko kiedy ją masz![]()
a o MP to nie ma na razie co gadać. duuuużo czasu jeszcze, sporo rzeczy się może wydarzyć...

hellraiser pisze:ann pisze:To dobrze że wizja Wisła na 2 miejscu się nie sprawdziła.No chyba źleeeee.....Co ty piszesz?????????????????????
pewnie że źle. ale jak widać Hell nie zawsze masz rację, tzn rzadko kiedy ją masz![]()
a o MP to nie ma na razie co gadać. duuuużo czasu jeszcze, sporo rzeczy się może wydarzyć...
Ale z plagami miałem racje![]()
![]()
![]()
hellraiser pisze: teraz my jesteśmy faworyci do MP (przewaga własnego boiska + o wiele lepsze Amerykanki).
simon pisze:z tą przewagą boiska tylko bym jeszcze chwilę zaczekał
simon pisze:Znaczy się reasumując - oprócz samopoczucia kibiców osobiście dalece bardziej wolałbym nie być faworytem..

ann pisze:Dajos tym art. pokazał, że o koszykówce to on nie ma pojęcia. a grającej Beard to on na 100 % nie widział.

hellraiser pisze:ann pisze:Dajos tym art. pokazał, że o koszykówce to on nie ma pojęcia. a grającej Beard to on na 100 % nie widział.
Zatudnienie takiego pana jak Dajos jest to przykład nieszanowania kibiców koszykówki żeńskiej przez Gazete Wyborczą.
Suska mylił (myli) nazwiska. Ale pan Dajos to niesmaczne przegięcie...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości