TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10

Postautor: patrese » 16 czerwca 2009, 22:06

.:Lukas:. pisze:Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje :lol: :lol: :lol: Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...

Hehe, no to już jest szczyt bezczelności... :roll:
Lepiej jest już zbierać kasę pod kościołem niż doić państwo przez lata poprzez rzekomy "sponsoring" spółek skarbu państwa dla "Basketball Investments coś tam"...
.....................................................................................................................................................................

Jest kolejna koszykarka
16.06.2009.

Zespół leszczyńskich koszykarek grający w Ford Germaz Ekstraklasie wzbogacił się o kolejną zawodniczkę. Dziś kontrakt z klubem podpisała Barbara Kaszewska.
To zawodniczka urodzona 4.12.1980 roku, mierząca 181 cm i grająca na pozycji rzucającej/niskiej skrzydłowej.

Ostatnio reprezentowała drużynę z Gorzowa, ale po urodzeniu dziecka od 7 miesięcy nie walczyła w lidze tłumaczy leszczyński trener Jarosław Krysiewicz.

Ta koszykarka ma na swoim koncie min. złoty medal Akademickich Mistrzostw Polski w latach 2002-2003 i Mistrzostwo Polski Juniorek zdobyte w 1998 roku.

Przypomnijmy, to kolejna po Joannie Czarneckiej i Aleksandrze Drzewińskiej koszykarka, która z Gorzowa przenosi się do Leszna.

Na dziś to koniec kontraktów mówią działacze leszczyńskiego klubu, dodajmy, że wcześniej z zespołem związała się Joanna Walich, która przeniosła się z AZS Poznań.

Na umowy z zagranicznymi zawodniczkami będziemy musieli jeszcze poczekać. Tu decydujący głos ma klubowa kasa. Sztab szkoleniowy cały czas prowadzi jednak rozmowy z sprawie ewentualnych wzmocnień z USA.

http://www.elka.pl
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 16 czerwca 2009, 23:30

W Toruniu w rubryce przyjście - kolor dowolny (może być pomarańczowy, może być czerwony) - Martyna Koc.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 czerwca 2009, 00:52

Lukas ja musze przyznac jedno:

"TY MUSISZ MIEC NIEZLE NASRANE W TYM GARZE"... i poprosze o ostrzezenie

elen: Twoja prośba została spełniona
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 17 czerwca 2009, 07:34

Patrese mocno jesteś p... albo mocno cię ktoś wydoił... też poproszę ostrzeżenie, a co mi tam...

elen: Twoja prośba również zostaje spełniona

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 17 czerwca 2009, 10:06

Wy wszyscy macie nieźle naje......e w te główki. Co po niektórym od władzy to się coś pomyliło. Odnośnie L.J. od której zaczęła się ta dziecinada, to czasami niech co poniektórzy wyjrzą troszeczkę dalej niż sięgają jego zakompleksione oczka. Nie wszyscy muszą być znawcami wielkiego formatu i wiedzieć, że LJ kosztuje tyle ile wynosi budżet kilku klubów PLKK, więc uważam za bezpodstawne rozpoczęcie tej przepychanki słownej. Niektórym chyba zwieracze puszczają jak mają okazję napisać coś negatywnego na Gorzów. Proszę bardzo niech Wam ulży, a mnie to ogólnie je*ie co piszecie, kto pisze i o czym pisze, ale jeżeli ktoś zaczyna obrażać klub z którym żyję i dla którego żyję to już coś jest nie halo. Do Lukasa czy jak on tam ma: tak się pisze "Leszno" a nie "leszno". Nie podoba się, że żyjemy w przyjacielskich stosunkach? To się nie interesuj i lepiej się zastanów dlaczego większość ma o Was raczej negatywne zdanie. Piszę większość bo znajdą się osoby z Waszego środowiska, których można lubić.

To chyba tyle. Ja również poproszę o + 8)

elen: Koelejne życzenie spełnione

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 czerwca 2009, 10:14

tadziu pisze: To się nie interesuj i lepiej się zastanów dlaczego większość ma o Was raczej negatywne zdanie.

Ogólnie wiekszosc Lotosiakow jest spoko ... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca, ktora swoim napinaniem zniechęca innych do swojego klubu.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 17 czerwca 2009, 10:16

Endrju pisze:
tadziu pisze: To się nie interesuj i lepiej się zastanów dlaczego większość ma o Was raczej negatywne zdanie.

Ogólnie wiekszosc Lotosiakow jest spoko ... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca, ktora swoim napinaniem zniechęca innych do swojego klubu.

O tymże właśnie napisałem. Kilku idiotów psuje opinię reszty.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 czerwca 2009, 10:18

Kaszewska w Lesznie ? czuję się zszokowany myślałem ,że pujdzie w stronę trenerskiej kariery ...będę za nią mocno trzymał kciuki to jest naprawdę fantastyczna osoba życzę wam aby była dla was wzmocnieniem
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 czerwca 2009, 10:33

No coż - poza transferem Walich - reszta wzmocnień w Lesznie jak Gawrońska , Gajewska czy Kaszewska - jest cienka jak barszcz.....

PS. a co do tego czy Martyna Koc w Toruniu - bo ktoś wcześniej wspomniał. Ona jest tylko jedną z wielu - wcale nie jest to pewne. Ja bym chyba wolał np: taką Antczak z MUKSU....Perspektywiczniejsza chociażby...

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 17 czerwca 2009, 10:38

koszykarz pisze:No coż - poza transferem Walich - reszta wzmocnień w Lesznie jak Gawrońska , Gajewska czy Kaszewska - jest cienka jak barszcz.....

PS. a co do tego czy Martyna Koc w Toruniu - bo ktoś wcześniej wspomniał. Ona jest tylko jedną z wielu - wcale nie jest to pewne. Ja bym chyba wolał np: taką Antczak z MUKSU....Perspektywiczniejsza chociażby...

Chyba bardziej perspektywiczna :wink:

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 17 czerwca 2009, 10:49

koszykarz pisze:No coż - poza transferem Walich - reszta wzmocnień w Lesznie jak Gawrońska , Gajewska czy Kaszewska - jest cienka jak barszcz.....

Woleć to sobie możesz. Koc i kilka innych możesz mieć za darmo, Za Antczak trzeba zapłacić sporo tysiączków.

Co do wzmocnień Leszna. Czasem nie liczą się nazwiska i umiejętności, a charakter zespołu. Tu widać, że Leszno idzie w kierunku drużyny walczaków. Mogą niejedną teoretycznie silniejszą drużynę zniechęcić do gry.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 czerwca 2009, 10:53

A w jaki sposób Leszno będzie do tej gry zniechęcać? jestem bardzo ciekawy...Mnie na razie do tej gry zniechęciła reprezentacja Polski... :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 17 czerwca 2009, 10:54

Endrju pisze:

Endrju, pozwolisz że zacytuje:

"Ogólnie większość"... Gorzowiaków... "jest spoko... tylko zawsze znajdzie sie jakas czarna owca, ktora swoim" ... zachowaniem... "zniechęca innych do swojego klubu" :?
I wiesz dokładnie o czym mówie...

A tadziu jeśli chodzi o leszno to sorry ale inaczej nie będe pisał :D pozdro...

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 17 czerwca 2009, 11:11

.:Lukas:. pisze:Z czym do ludzi, gdzie Gorzów a gdzie Lauren Jackson ??? No chyba, że razem z ziomkami z leszna co niedziele będziecie zbierać kasę pod kościołami przez całe wakacje :lol: :lol: :lol: Tak w imię hasła "Gorzów i leszno synonim braterstwa"...

.:Lukas:. pisze:A tadziu jeśli chodzi o leszno to sorry ale inaczej nie będe pisał :D pozdro...

Będziesz pisał inaczej albo wcale nie będziesz pisał. Dla tego typu imbecylów nie ma tutaj miejsca.
Dwa kolejne ostrzeżenia.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 17 czerwca 2009, 11:52

patrese pisze:

.:Lukas:. pisze:A tadziu jeśli chodzi o leszno to sorry ale inaczej nie będe pisał :D pozdro...

Będziesz pisał inaczej albo wcale nie będziesz pisał. Dla tego typu imbecylów nie ma tutaj miejsca.
Dwa kolejne ostrzeżenia.

..........

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”