CCC Polkowice - Wisła Kraków (mecz 3 i 4)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Jaś
Amator

Postautor: Jaś » 01 kwietnia 2006, 19:01

szkoda, szkoda... powiem szczerze że liczyłem na inny wynik. Może jutro Polkowice powalczą? Dacie radę!
EDIT - dzięki za relację!

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 01 kwietnia 2006, 19:09

HURRA!!! HURRA!!! :D TYLKO ŻEBY JUTRO BYŁA POWTÓRKA DZISIEJSZEGO MECZU I "MISTRZ,MISTRZ, NASZ TS"! :twisted:
xyz

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 01 kwietnia 2006, 19:11

psychol#5 pisze:HURRA!!! HURRA!!! :D TYLKO ŻEBY JUTRO BYŁA POWTÓRKA DZISIEJSZEGO MECZU I "MISTRZ,MISTRZ, NASZ TS"! :twisted:

spokojnie, spokojnie ;-) nawet jak jutro wugramy to jeszcze i tak przed nami bedzie finał ;-) a dopiero po ewentualnym zwyciestwie w nim przyjdzie czas na swietowanie ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 kwietnia 2006, 19:13

spokojnie Psychol :wink:
jeszcze daaaaleka droga do mistrza.
przejdzmy Polkowice na początek.
i ewentualnie poźniej : walka, walka i jeszcze raz walka :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 01 kwietnia 2006, 19:15

ann pisze:(.......)

......... wojna wojna i jeszcze raz wojna!!! :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 kwietnia 2006, 19:17

Marco TS pisze:

z Włókniarzem wojna? :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 01 kwietnia 2006, 19:20

ann pisze:
Marco TS pisze:

z Włókniarzem wojna? :wink:

z kazdym :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 01 kwietnia 2006, 19:20

z Lotosem wojna! przypuszczam, że finał będzie ze śledziami! :twisted:
xyz

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 kwietnia 2006, 19:23

Tak na szybkiego - Wisła zagrała fantastyczne zawody. to co wyprawiały Skera i DeForge do miestrzostwo. ładowały, jak chciały. był moment, ze dziewczyny w znacznym stopniu niwelowały straty, to dwie trójki Jeleny i po marzeniach.

Grę Wisły prowadziła znakomicie Patrycja Czepiec :lol: Łysy nieustannie sie z nią kontaktował, a ona wykonywała polecenia z ławki, siedząc po cywilu. Zapadł mi w pamięc jeden moment, gdy Czepiec skonczyła rozmowe z Omaniciem, kiwnęła głową w jego stronę, po czym klepnęła Braxton i ta poszła na zmiane. Gdy Kara mijała Starowicz, to trenerka była zdziwiona, ale nie przeszkodziła w zmianie. tak wiec nie mozna po tym meczu okreslic zbyt dobrze kunsztu trenerskiego p. Marty.

Gratulacje dla Wisły, która była zespołem o klasę lepszym. Mam nadzieję, że jutro dziewczyny doprowadzą do 5 meczu...

pozdrawiam

ps. Skera całkiem nieźle gada po polsku :D udowodniła to podczas pomeczowej konferencji. Brawo Jelena!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 01 kwietnia 2006, 19:27

Kuba pisze:Tak na szybkiego - Wisła zagrała fantastyczne zawody. to co wyprawiały Skera i DeForge do miestrzostwo. ładowały, jak chciały. był moment, ze dziewczyny w znacznym stopniu niwelowały straty, to dwie trójki Jeleny i po marzeniach.

Grę Wisły prowadziła znakomicie Patrycja Czepiec :lol: Łysy nieustannie sie z nią kontaktował, a ona wykonywała polecenia z ławki, siedząc po cywilu. Zapadł mi w pamięc jeden moment, gdy Czepiec skonczyła rozmowe z Omaniciem, kiwnęła głową w jego stronę, po czym klepnęła Braxton i ta poszła na zmiane. Gdy Kara mijała Starowicz, to trenerka była zdziwiona, ale nie przeszkodziła w zmianie. tak wiec nie mozna po tym meczu okreslic zbyt dobrze kunsztu trenerskiego p. Marty.

Gratulacje dla Wisły, która była zespołem o klasę lepszym. Mam nadzieję, że jutro dziewczyny doprowadzą do 5 meczu...

pozdrawiam

ps. Skera całkiem nieźle gada po polsku :D udowodniła to podczas pomeczowej konferencji. Brawo Jelena!

hihi cała Patrycja!! nasz generał!!
to co pisze Kuba potwierdza, że Marta to raczej masktoka!!

brawo laski!! jeszcze jutro powalczycie i NAtalke szlag trafi...6 razy :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 kwietnia 2006, 19:36

o zdolnościach trenerskich i przywódczych Patrycji można się było przekonać już podczas zeszłorocznych finałów.
do dziś pamiętam jak Pati w przerwach rozrysowywała najbliższe akcje zawodniczkom, a Zapolski jak to asystent stał i się patrzył :lol:

to w takim razie jeszcze brawo Patrycja :)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 kwietnia 2006, 19:43

Grę Wisły prowadziła znakomicie Patrycja Czepiec Łysy nieustannie sie z nią kontaktował,

a jak Edo na trybunach?
spokojny był? :wink:

Awatar użytkownika
Jasny:)
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Jasny:) » 01 kwietnia 2006, 19:45

Co to za kibic,który z trybun wyzywa dziewczyny od...(już nie powiem od czego).

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 01 kwietnia 2006, 19:46

Gratki dla Wisły! Nie nalezy co prawda nic przesądzać, wydaje mi się jednak, ze niewykorzystana sytuacja z drugiego meczu w Krakowie,może się teraz na zawodniczkach CCC zemścić... Rozjuszoną Wisłe będzie bardzo ciężko zatrzymać. Wydaje mi sie jednak ,że jutrzejsza konfrontacja nie wyłoni zwycięzcy rywalizacji. Obstawiam 3:2 dla Wisły.

Awatar użytkownika
Jasny:)
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Jasny:) » 01 kwietnia 2006, 19:49

ile ty masz lat czlowieku? pogielo cie chyba maksymalnie, brednie gadasz, wylacz tego kompa lepiej i nie wchodz na to forum jak masz takie p... p..., przemysl co napiszesz nastepnym razem jesli dalej bedziesz chcial sie w to bawic,

Bo co będe wchodził tam gdzie będe chciał i będe pisał to co myśle....(zabronisz mi może..) :?:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”