Piekna czapa Tailor na Podrug
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
przemoe pisze:Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.
tadziu pisze:przemoe pisze:Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.
Nie będę mówił jak było dokładnie bo znam to tylko z opowieści, ale mniej więcej cała sytuacja wygładała nastepująco: po końcowej syrenie i gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać". Swoją drogą ja bym ją zapisał na jakiś kurs karate bo znakomicie wymiata łokciami, ale że sędziowie tego nie widzieli to już inna sprawa.
Bez odbioru

rzymi pisze:tadziu pisze:przemoe pisze:Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.
[b]gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać".
Bez odbioru
skoro nie znasz dokładnie tej historii, to może wyglądało to jakoś inaczej![]()
hellraiser pisze:Ja rozumiem że koszula bliższa ciału. Ale może też po kolei oceńcie koszykarki Lotosu w tym meczu.Sam jestem ciekaw kto jak się spisał.
hellraiser pisze:Co do meczu.
Dla nas najważniejsze jest żeby nic się nie stało Ivanie. Reszta jest mniej ważna .Jej dłuższa kontuzja byłaby dla nas tragedią.
Ja rozumiem że koszula bliższa ciału. Ale może też po kolei oceńcie koszykarki Lotosu w tym meczu.Sam jestem ciekaw kto jak się spisał.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości