I kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Lotos PKO BP Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 września 2008, 14:27

Obrazek
Piekna czapa Tailor na Podrug :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 22 września 2008, 14:56

Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 22 września 2008, 15:07

przemoe pisze:Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.

Nie będę mówił jak było dokładnie bo znam to tylko z opowieści, ale mniej więcej cała sytuacja wygładała nastepująco: po końcowej syrenie i gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać". Swoją drogą ja bym ją zapisał na jakiś kurs karate bo znakomicie wymiata łokciami, ale że sędziowie tego nie widzieli to już inna sprawa.

Bez odbioru :)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 22 września 2008, 15:21

" po końcowej syrenie i gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać".

:? :roll:

bez komentarza...

Jeszcze raz gratulacje dla Gorzowa, mam nadzieję, że jeszcze niejedna drużyna utrze im (jej) nosa! :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 września 2008, 15:34

tadziu pisze:
przemoe pisze:Może ktoś łaskawie napisze cóż takiego znowu Paula zrobiła? Bo se pogadać to i ja mogę.

Nie będę mówił jak było dokładnie bo znam to tylko z opowieści, ale mniej więcej cała sytuacja wygładała nastepująco: po końcowej syrenie i gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać". Swoją drogą ja bym ją zapisał na jakiś kurs karate bo znakomicie wymiata łokciami, ale że sędziowie tego nie widzieli to już inna sprawa.

skoro nie znasz dokładnie tej historii, to może wyglądało to jakoś inaczej :P :P
ObrazekObrazek

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 22 września 2008, 15:39

ot. cała Pawlak ........ a ponoć to taki dobry duch reprezentacji jest :lol:
Dobre sobie 8)

Trzeba umieć przegrywać a że AZS był lepszy - nie wszyscy potrafią się z tym pogodzić jak widać...

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 22 września 2008, 15:46

rzymi pisze:
tadziu pisze:

[b]gdy emocje juz opadły P.P. podeszła do trenera Maciejewskiego i rzuciła do niego tekstem: "Niech sie pan tak nie cieszy. Jeszcze będziecie w tym sezonie płakać".

skoro nie znasz dokładnie tej historii, to może wyglądało to jakoś inaczej :P :P

Nie byłem przy tym, ale wiele osób potwierdza ta wersję wydarzeń, a nie zapominajmy że P.P. jest skłonna to ostrej gadki, a czasami nawet gestów i czynów.

micha$
Nowy na forum

Postautor: micha$ » 22 września 2008, 16:19

zeby byc dobrym sportowcem trzeba umiec tez przegrywac :D a pani Paulina musiala uznac wyzszosc ekipy AZS-u i w dodatku slabo wygladala przy naszej Sami :D juz w trakcie meczu grala agresywnie tylko ze panowie ktorzy przybyli zeby sedziowac jakos tego nie widzieli:D

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 22 września 2008, 16:33

No to faktycznie nieładnie Pawlak się zachowała, ale jakoś mi to do niej pasuje. Ambicja ambicją, ale z porażką trzeba umieć się pogodzić.
Winnicki zaskoczył odważnym postawieniem na Tomiałowicz. Niby wymusza to nieco przepis o dwóch Polkach na parkiecie i nieobecność Beard, ale widać, że Olivia zagrała dobry mecz. Ciekawe jak dalej rozwinie się jej talent.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 22 września 2008, 16:50

Co do meczu.
Dla nas najważniejsze jest żeby nic się nie stało Ivanie. Reszta jest mniej ważna .Jej dłuższa kontuzja byłaby dla nas tragedią.

Ja rozumiem że koszula bliższa ciału. Ale może też po kolei oceńcie koszykarki Lotosu w tym meczu.Sam jestem ciekaw kto jak się spisał.
Obrazek

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 22 września 2008, 18:39

hellraiser pisze:Ja rozumiem że koszula bliższa ciału. Ale może też po kolei oceńcie koszykarki Lotosu w tym meczu.Sam jestem ciekaw kto jak się spisał.

Hell jak będę miał chwile wolnego czasu to skrobnę coś i na temat lotosianek. A co do Matovic to sama sobie zrobiła kuku atakując bez pardonu Zalesiak. Nie wyglądało to na jakąś wielką kontuzję i przypuszczam, że Winnicki wolał dmuchać na zimne sadzając ją na ławce do końca meczu. Swoją drogą jak dla mnie nie pokazała w tym meczu niczego nadzwyczajnego. Zagrała po prostu na poziomie i nic więcej

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 22 września 2008, 19:18

hellraiser pisze:Co do meczu.
Dla nas najważniejsze jest żeby nic się nie stało Ivanie. Reszta jest mniej ważna .Jej dłuższa kontuzja byłaby dla nas tragedią.

Ja rozumiem że koszula bliższa ciału. Ale może też po kolei oceńcie koszykarki Lotosu w tym meczu.Sam jestem ciekaw kto jak się spisał.

Miej wiarę :)
Wróciłem właśnie z treningu - Ivana normalnie trenuje.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 września 2008, 22:07

a czy Jenn Fleischer była dziś na treningu?
ObrazekObrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 września 2008, 22:21

Najśmieszniejsze w tym zachowaniu P.P jest to ze myśli ona krotkowzrocznei...przyjdzie tkai czas ze pan maciejewski moze byc trenerem reprezentacji ...i coz kazdy jest profesjonalista ale takie rzeczy zapadaja w pamięć baa przyjsc tez moze czas ze i Lotos sięgnie po niego ...w tej koszykówce tak wiele sie zmienia i trzeba miec szacunek dla każdej zawodniczki trenera działacza...bo za rok moze będziecie razem musieć współpracować. To samo sie tyczy kibicow którzy wiadomo maja jakies tam koszykarki upatrzone których nie darzą zbytnio sympatia ...a co będzie jak w przyszłym sezonie ona będzie grała dla was? nie oszukujmy sie w tym sporcie nie ma sentymentów dużo zależy od kasy kto da wiecej dla tego bede grać ... rzadko juz spotyka sie ikony sportu danego klubu ktore wytrwale zostaja w klubie...jeszcze nie dawno myślałem ze Kobryn = Lotos...a jest inaczej
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 września 2008, 22:55

Napewno w Gorzowie sa takie ikony. Mowa oczywiscie o Kasi Czubak i Justynie Zurowskiej... ktore juz od ponad 6 lat reprezentuja barwy Gorzowskiego klubu i jeszcze beda przynajmniej przez 3 kolejne lata. Nie mozemy rowniez zapomniec o Basi Kaszewskiej ktora wiele lat walczyla dla naszego klubu bedac liderka naszego klubu wprowadzajac nas do Ekstraklasy.
Rowniez nie mozna zapominac o naszym trenerze ktory od poczatku klubu jest z nami !!
Tym wszystkim ludziom nalezy sie DUZYYY SZACUNEK :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”