Polkowice na ogół mają dobre zagraniczne , wiec mysle ze sklad pierwszej ,,4'' na 99 % sie nie zmieni , jedynie beda przetasowania
Miesiac do ligi a w Koninie malo oficjalnych newsow.....
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze:Gdyby to byl fejs , to o post Greebo bym zalajkowal. Trudno sie nie zgodzic . No fakt Jeziorna nie miala chyba nigdy kontuzji , gra na rownym poziomie , i jest upierdliwa. Mam nadzieje ze Roza zagra w koncu caly sezon na 100 % i bedzie ok
Polkowice na ogół mają dobre zagraniczne , wiec mysle ze sklad pierwszej ,,4'' na 99 % sie nie zmieni , jedynie beda przetasowania![]()
![]()
![]()
Miesiac do ligi a w Koninie malo oficjalnych newsow.....
Ałgaja pisze:Magda Skorek została trenerką juniorek MKS-u Polkowice (https://www.facebook.com/CCCKosz?fref=ts) tym samym można przypuszczać, że jeśli udałoby jej się na play-off wykurować to raczej zagra w Polkowicach...
Koszykarz (Toruń) pisze:Byc moze w piatek co nie co wiecej bedzie wiadomo oficjalnie o ruchach kadrowych w Toruniu i brakujacych ogniwach.
W Eurolidze z Amerykanke grac bedzie jednak Rebecca Harris takze. A to oznacza ze środkową bedzie Europejka (prawdopodbnie Serbka , utalentowana lecz juz dosc doswiadczona).
Dodatkowo obwod wzmocni Amerykanka z armenskim paszportem , ktora ostatni sezon nigdzie nie grala.
Bardziej oficjalnie mozna powiedziec ze Tereza Peckova takze bedzie grac w barwach Katarzynek i byc moze to ten news chca zakomunikowac na dniach dzialacze ENERGI .
Peckova , amerykanka z paszportem armenii i srodkowa od pazdziernika Toruniu , mam nadziej ze EDO to jakos ogarnie i zgra![]()
![]()
![]()
![]()
Koszykarz (Toruń) pisze:Byc moze w piatek co nie co wiecej bedzie wiadomo oficjalnie o ruchach kadrowych w Toruniu i brakujacych ogniwach.
W Eurolidze z Amerykanke grac bedzie jednak Rebecca Harris takze. A to oznacza ze środkową bedzie Europejka (prawdopodbnie Serbka , utalentowana lecz juz dosc doswiadczona).
Dodatkowo obwod wzmocni Amerykanka z armenskim paszportem , ktora ostatni sezon nigdzie nie grala.
Bardziej oficjalnie mozna powiedziec ze Tereza Peckova takze bedzie grac w barwach Katarzynek i byc moze to ten news chca zakomunikowac na dniach dzialacze ENERGI .
Peckova , amerykanka z paszportem armenii i srodkowa od pazdziernika Toruniu , mam nadziej ze EDO to jakos ogarnie i zgra![]()
![]()
![]()
![]()
Radomenes pisze:Dwie reprezentantki krajów, które ostatnio regularnie nas lały,
Radomenes pisze:Nie no Archi mnie rozbroił. Dwie reprezentantki krajów, które ostatnio regularnie nas lały,
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 100 gości