Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 sierpnia 2008, 21:27

przemoe pisze:hell przeczytaj dokładnie arta - wolenie grania akurat to mniejsze piwo. Jak sytuacja jest jak jest opisana to się nie dziwię, że woli Toruń.

Poza tym ja tam nie wiem, ale niektóre wróbelki ćwierkają, że nie do końca było fajnie z badaniami.

To chyba te wróbelki z ptasią grypą ćwierkają bo chyba gdyby było coś ze zdrowiem to by prezes nie chciał na siłę zawodniczki zatrzymać ?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Ewelina..Gala
Nowy na forum

...;/

Postautor: Ewelina..Gala » 11 sierpnia 2008, 21:33

Czytajac takie rzeczy az nie moge przejsc obok;/ Malo mnie juz niestety interesuje co przedstawiaja media na temat mojej osooby , bo nikt mnie sie wprost nie zpaytal jak bylo i jak jestv tylko slepo sluchaja Prezesa Lotosu.!! GLOWNYM POWODEM JEST MOJA SYTUACJA RODZINNA i nie zwazam na to niestety czy wierzycie czy nie!! ;/ Bo mi wystarczy to ,ze ja wiem co sie dzieje!!! I niestety juz nie bede tlumaczyc wszystkim jak jest bo po 1 nie mam na to sil a po 2 nie musze!! i nie bede!!

Co do Grania jest to temat odlegly, bo nie jest to powod. Mam 18 lat i nie usmiecha mi sie mieszkac tyle km od domu sama!! zdecydowanie za daleko.
koncze juz.. Wy macie swoje zdanie! ja napiosalam jak jest! a sprawy z Lotosem jujz zostawie bez komenatrza;] ja swoje wiem;] i raczej bym nie ryzykowala idac jako ich zawodniczka do innego klubu:]
Love this game..Bball

koszykarz

Re: ...;/

Postautor: koszykarz » 11 sierpnia 2008, 22:10

Ewelina..Gala pisze:Czytajac takie rzeczy az nie moge przejsc obok;/ Malo mnie juz niestety interesuje co przedstawiaja media na temat mojej osooby , bo nikt mnie sie wprost nie zpaytal jak bylo i jak jestv tylko slepo sluchaja Prezesa Lotosu.!! GLOWNYM POWODEM JEST MOJA SYTUACJA RODZINNA i nie zwazam na to niestety czy wierzycie czy nie!! ;/ Bo mi wystarczy to ,ze ja wiem co sie dzieje!!! I niestety juz nie bede tlumaczyc wszystkim jak jest bo po 1 nie mam na to sil a po 2 nie musze!! i nie bede!!

Co do Grania jest to temat odlegly, bo nie jest to powod. Mam 18 lat i nie usmiecha mi sie mieszkac tyle km od domu sama!! zdecydowanie za daleko.
koncze juz.. Wy macie swoje zdanie! ja napiosalam jak jest! a sprawy z Lotosem jujz zostawie bez komenatrza;] ja swoje wiem;] i raczej bym nie ryzykowala idac jako ich zawodniczka do innego klubu:]

Prawdziwi kibice są z toba - i to nieważne czy bedziesz grala w Toruniu , Pabianicach czy Gdyni !!!

jesli Gdynia uważa sie za profesjonalny klub - to na pewno nie będziesz musiala odbywac karencji i klub odpusci - chyba nie pozwoli by TALENY w koszykówce sie zmarnowal...

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 11 sierpnia 2008, 22:24

Dziekuje..
Love this game..Bball

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 12 sierpnia 2008, 00:37

Ewelina..Gala pisze:Dziekuje..

Dziewczyno, nie obraz się ale jeśli Wypowiadasz się, że w Toruniu będziesz więcej grałą niz w Gdyni, to chyba nie interesujesz się w ogole koszykówką na poziomie ekstrakalsy

Ten baran Omanic wielkorotnie pokazywał, że uwielbia jak zawodniczki z pierwszje piątki grają u niego po 40 minut w spotkaniu - w dodatku nie znosi ogrywania młodych zawodniczek, tak było w Wiśle, tak było w Zejnicarze w FIBIE . Przykłąd Moniki Krawiec chociazby wystarczy??

a i edit nei zauwazylem postu wyzej =- jesli sprawy rodzinne to nei moja sprawa - moj post dotyczy tylko i wylacznie kwestii rzekomego wiekszego czasu gry u Omanicia niz w Gdyni

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 07:32

zawodniczka podjela decyzje - gram w Toruniu.

Jak sie to komus niepodoba, to trudno - nic juz nie zmieni - a niektorzy na tym forum to sa chyba nastawieni przxeciwko toruniowi.Mam nadzieje, ze sie myle 8) 8)

a omanic jezeli bedzie gral tylko jedna piatka to w Toruniu nie bedzie mial zycia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To juz wole, zeby trenowala moja babcia, niz fakt, ze dziewczyny takie jak jak Grabowska, Chełczyńska czy Gala wchodza na parkiet na dwie minuty w meczu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 07:39

Saletra pisze:
Ewelina..Gala pisze:Dziekuje..

Dziewczyno, nie obraz się ale jeśli Wypowiadasz się, że w Toruniu będziesz więcej grałą niz w Gdyni, to chyba nie interesujesz się w ogole koszykówką na poziomie ekstrakalsy

Ten baran Omanic wielkorotnie pokazywał, że uwielbia jak zawodniczki z pierwszje piątki grają u niego po 40 minut w spotkaniu - w dodatku nie znosi ogrywania młodych zawodniczek, tak było w Wiśle, tak było w Zejnicarze w FIBIE . Przykłąd Moniki Krawiec chociazby wystarczy??

a i edit nei zauwazylem postu wyzej =- jesli sprawy rodzinne to nei moja sprawa - moj post dotyczy tylko i wylacznie kwestii rzekomego wiekszego czasu gry u Omanicia niz w Gdyni

to po co brał krawiec do Torunia ??? i Waligórską ???

by grzały ławe ???

to jeszcze powiedz że Gala by miała więcej minut na parkiecie niż w Toruniu :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 07:42

KIBIC pisze:
przemoe pisze:hell przeczytaj dokładnie arta - wolenie grania akurat to mniejsze piwo. Jak sytuacja jest jak jest opisana to się nie dziwię, że woli Toruń.

Poza tym ja tam nie wiem, ale niektóre wróbelki ćwierkają, że nie do końca było fajnie z badaniami.

To chyba te wróbelki z ptasią grypą ćwierkają bo chyba gdyby było coś ze zdrowiem to by prezes nie chciał na siłę zawodniczki zatrzymać ?

no jesłi już wjeżdzasz na rodzine Eweliny - to lepiej już nic nie pisz człowieku...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 12 sierpnia 2008, 07:51

koszykarz pisze:
KIBIC pisze:

no jesłi już wjeżdzasz na rodzine Eweliny - to lepiej już nic nie pisz człowieku...

Chyba ni do końca zrozumiałeś tekst KIBICA o czyje zdrowie chodzi???
Obrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 12 sierpnia 2008, 08:31

to raczej KIBIC nie zrozumiał.....wogole po co takie gadki? :x
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 sierpnia 2008, 08:39

nie wiedzialem, ze fakt gdzie zagra Ewelina poruszy cale forumowe spoleczenstwo :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaa i niepozabijajcie sie przy okazji :lol: :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 08:47

hellraiser pisze:
koszykarz pisze:
KIBIC pisze:

Chyba ni do końca zrozumiałeś tekst KIBICA o czyje zdrowie chodzi???

tak ale wcześniej było coś o matce Eweliny - wiec jesli zawodniczka chce byc bliżej chorej mamy - a niewątpliwie z Torunia jest bliżej - to po co dalej to kwestionować ???
Może juz byscie odpuscicli i zajęli sie swoimi Tomialowiczami i Sosnowskimi ???

Gdynia powinna sie martwic by IM nie zabrakło minut w meczach ligowych - a z Eweliną naprawde - dajcie spokój .

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 12 sierpnia 2008, 11:12

koszykarz pisze:
KIBIC pisze:

Ode mnie to się odwal mój post dotyczył tego fragmentu
przemoe pisze:

Po za tym o co chodzi :?: chciałbym osobiście żeby grała w Gdyni bo to wspaniała zawodniczka ale nie podpisywała kontraktu w Gdyni to nie można mieć do niej jakiś żalów. Bo jeśli idziemy po całości to można mieć też pretensje do Canty bo po sezonie mówiła,że chce grac w Lotosie :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 sierpnia 2008, 11:15

KIBIC pisze:Bo jeśli idziemy po całości to można mieć też pretensje do Canty bo po sezonie mówiła,że chce grac w Lotosie :lol:

nie sprecyzowała, że dopiero za rok? po sezonie w Wiśle ;-) :lol: 8)

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 12 sierpnia 2008, 12:32

Chlopaku..nie obrazam sie... :]

Kazdy ma parwo do swojgo zdania..Decyzja zapadla i nie wiem do czego bijecie nadal;] Bo ja juz zdania nie zmienie (Nie powtarzam juz setny raz dlaczego) Z prawnego Punktu Gdynski kontrakt jest nie wazny :)

a sprawy RODZINNE ZOSTAWCIE MI! BO TO jednak moje sprawy.

pzdr
Love this game..Bball

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”