Koszykarz (Toruń) pisze: Wiocha i tyle... Na pewno też prowokator i śmieszny czlowieczek z prezesa Wisly...
dokładnie to on zaczął ustawkę o zjeździe PZKOSZ na konferencji, a potem były efekty
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze: Wiocha i tyle... Na pewno też prowokator i śmieszny czlowieczek z prezesa Wisly...
matrix pisze: Na czyje zlecenie?
Greebo pisze:Praktycznie zaklepujemy sobie ta wygrana 1 miejsce przed PO, ale to raczej jedyny powód do optymizmu..![]()
Greebo pisze:.. po raz kolejny nie rozumiem naszego zachowania w końcówce - jeśli relacja statystyczna w tym miejscu jest ok (a nie jestem tego pewien by wcześniej jakieś absurdy sie pojawiały) i na 2 sek do końca mieliśmy 2 osobiste to po cholerę Quigley rzut nr 2 trafiła?
.
krysti pisze:Szkoda tylko, że na tej konferencji poza zawodniczkami i trenerami, nie wiedzieć czemu wypowiadał się nasz GMPrzyznam szczerze, że, nie wiem po co mówił te uszczypliwości w stronę Torunia. Mecz z Energą się już odbył, dziś był kolejny z innym przeciwnikiem, a on dalej swoje
danpe_ pisze:Może dlatego, że z Gorzowa nikt pijany wiochy w Krakowie nie robił?
Zapewne też dlatego, że w Gorzowie nikt nie dopingował Cracovii, zamiast swojej drużyny, oraz nikt nie obrażał trenera przyjezdnych?
EOT z mojej strony, polecam j..ć się w łeb tam w Toruniu i zamiast się zajmować cudzym podwórkiem, zając swoim alkoholikiem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 118 gości