Hersi pisze:
Po jakim faulu? Jesli bylby faul to Wisla miala by dodatkowy rzut wolny, a przeciez pilke wyprowadzal z pod wlasnego kosza Lotos. Jesli juz cos piszecie to piszczie chociaz prawde. Bo jak czytam wiekszosc wypocin to mnie na wymioty zbiera
Powell zdyskwalifikowana do konca sezonu
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Marco TS pisze:Najbardziej to mnie dziwi i wqr..... postawa kibiców Lotosu ktorzy sa wielce oburzeni na fakt, ze Mietta zapowiedział, ze nie bedzie informował o tym zajsciu FIBA, nazywajac prezesa ironicznie "laskawcą". Do tej pory mogli sie chwalic swoim klubikiem, teraz maja 2 afery ktore beda sie ciagly latami!
Marco! po 1wsze: nie są oburzeni. Po 2gie: jedna osoba tak się wypowiedziała. Po 3cie: była to ironia
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Edzia
- Junior
Hersi pisze:Po jakim faulu? Jesli bylby faul to Wisla miala by dodatkowy rzut wolny, a przeciez pilke wyprowadzal z pod wlasnego kosza Lotos. Jesli juz cos piszecie to piszczie chociaz prawde. Bo jak czytam wiekszosc wypocin to mnie na wymioty zbiera
Było uderzenie, zachaczenie czy jak kto woli wpadnięcie Powell na Skerovic przy tej akcji. Widać to było w telewizorni, bo to na necie co chodzi, to wersja bardzo skrócona. Choć widziałam dwie i na tej drugiej to trochę widać.
"Oto jest miłość.
Waldi pisze:jeśli oglądałeś tylko powtórkę w TVP to wcale się nie dziwię, że nie zauważyłeś. trzeba było obejrzeć kilka filmików to byś pewnie zauważył.
Edzia pisze:Widać to było w telewizorni, bo to na necie co chodzi, to wersja bardzo skrócona.
I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie
Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było
- Edzia
- Junior
Wznawia piłkę, bo sędzia faulu nie odgwizdał. Ale czy to znaczy, że go nie było? Uważasz, że śedziowie zawsze iw szystko gwiżdżą??
Co do tej różnicy - zależy kto jaki ma wzrok
Ja lepiej widziałam w telewizorni, ktoś inny na jednym filmiku, a jeszcze inna osoba na drugim.
Co do tej różnicy - zależy kto jaki ma wzrok
"Oto jest miłość.
Mikey pisze:Ale kto tu sobie zaprzecza? Wszyscy widzieli faul powell tylko Ty nieHersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie![]()
![]()
Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było![]()
Ja się oparłem na fakcie, a nie na domysłach
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wobec tego nie widziałeś wszystkich faktówHersi pisze:Mikey pisze:Ale kto tu sobie zaprzecza? Wszyscy widzieli faul powell tylko Ty nieHersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie![]()
![]()
Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było![]()

Mikey pisze:Wobec tego nie widziałeś wszystkich faktówHersi pisze:Mikey pisze:Ale kto tu sobie zaprzecza? Wszyscy widzieli faul powell tylko Ty nieHersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie![]()
![]()
Fakty zostały już zapisane w protokole, pozostały jedynie domysły
(...)
Przepraszam
Elaine Powell
rozgrywająca Lotosu
- Żałuję tego, co stało się w Krakowie i wszystkich bardzo za to przepraszam. Wiem, że będę musiała ponieść za swój czyn karę. Staram się jednak nie wracać myślami do tego, co się tam wydarzyło. Nie analizuję tej sytuacji i nie oglądam jej na video. Po prostu chcę o tym wszystkim jak najszybciej zapomnieć.
Adam Suska - Dziennik Bałtycki
Przepraszam
Elaine Powell
rozgrywająca Lotosu
- Żałuję tego, co stało się w Krakowie i wszystkich bardzo za to przepraszam. Wiem, że będę musiała ponieść za swój czyn karę. Staram się jednak nie wracać myślami do tego, co się tam wydarzyło. Nie analizuję tej sytuacji i nie oglądam jej na video. Po prostu chcę o tym wszystkim jak najszybciej zapomnieć.
Hersi pisze:Mikey pisze:Wobec tego nie widziałeś wszystkich faktówHersi pisze:Mikey pisze:Ale kto tu sobie zaprzecza? Wszyscy widzieli faul powell tylko Ty nieHersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie![]()
![]()
Fakty zostały już zapisane w protokole, pozostały jedynie domysły
Czy chciałbyś, aby (np. nasz sejm) zaczął "przegłosowywać" prawdę, czy raczej lepiej jej dociekać? Czy w/g Ciebie FAKTYCZNIE Maradona w pamiętnych MŚ zdobył bramkę prawidłowo (znaczy... ręką Boga...???) tylko dlatego, że tak uznał sędzia i tak jest zapisane w jakimś protokole? Otórz bramka została "uznana", ale faktycznie strzelił ręką. A przykładów faktów - niefaktycznych jest tyle, że aż trudno o nich w ogóle dyskutować...
Hersi pisze:(...)
Przepraszam
Elaine Powell
rozgrywająca Lotosu
Mam tylko nadzieję, że to jej słowa a nie dziennikarza. Po telewizyjnych przeprosinach można się nad tym zastanawiać.
teraz to ja już nie wiem o co chodzi karę dostała przeprosiła w tv i w gazecie nie musiała tego robić ale nie ulega wątpliwości , że wypadało to zrobić zrobiła to i
o co Wam chodzi ??
o co Wam chodzi ??
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)