Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 25 listopada 2005, 13:54

juz jest usuniety, i masz racje wygłupiłem sie, aczkolwiek nikogo nie mialem zamiaru obrazac czy zniewazac.....przyznaje sie do błedu...
ala sorrry
Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 25 listopada 2005, 13:56

Ok, już w porządku, jeżeli o mnie chodzi... 8)

Powodzenia w dalszej, dbającej o morale KKForum, twórczości bombajowej...

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 25 listopada 2005, 13:57

Powiem szczerze, że robiąc sobie jaja z innych, trzeba się liczyć z tym, że ktoś zrobi sobie jaja z nas. Ja się z tych filmików śmieje tak samo jak z pozostałych (czytaj - traktuje je z przymrużeniem oka). :wink:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 25 listopada 2005, 13:59

Ja jestem bardzo samokrytzczny, Wojteg... Ale lubie kiedy jaja sa na jakims poziomie...

Ale przeciez Seba i Thomas zakonczyli juz ten temat...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 listopada 2005, 14:02

ale ja nie zakończyłem !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Thomasa czeka jeszcze wyrok:
http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=263089

:wink: :lol:
pzd

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 listopada 2005, 14:11

Wiedziałem, że na forum działają jakieś siły ukryte;)... kilku całkiem fajnych Polokoktowców już zaginęło bez wieści... czyzby wyrok jajcarnią? :(
Obrazek
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 25 listopada 2005, 14:13

Buahahahaa... A skąd Oficer Malipke ma taką jajcarnię??!! Przeniknął wcześniej do struktur Szuflandii :?: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 25 listopada 2005, 14:19

no nie mogłem sie powstrzymać... alicja jest bardzo atrakcyjna i musiałem...to zrobic... bez obrazy, i mam nadzieje ze bedzie bardziej smakowało...
rehabilitacja...
http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=263153
ps
a wyrok był super....
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 25 listopada 2005, 16:36

Trenejro pisze: PODSTĘPNI NIEZNAJOMI PRZED MECZEM W GORZOWIE... CZY JEDNAK PABIANICE WYGRAJĄ MECZ?

http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=262399

:shock: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jedno 'ale': a gdzie wzmianka o fluidach :?:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 25 listopada 2005, 19:26

Sobota, godz. 18.30: AZS PWSZ Sowood Gorzów - PZU Polfa Pabianice

Mecz z czołową drużyną koszykarskiej ekstraklasy kobiet to będzie dla gorzowskich kibiców prawdziwe święto. AZS PWSZ Sowood śrubuje rekord kolejnych zwycięstw. Czy wygra po raz szósty z rzędu?

O wygraną będzie bardzo ciężko, bo zespół z Pabianic to obecnie jedna z największych sił polskiej ekstraklasy. PZU Polfa przyjedzie do Gorzowa - mecz w hali na ul. Chopina rozpocznie się nieco później, ze względu na bezpośrednią transmisję telewizyjną w TVP3, o godz. 18.30 - na fali, bo w poprzedniej kolejce wygrała na swoim parkiecie z mistrzem Polski Lotosem Gdynia różnicą aż 22 pkt.

Drużynę, w której latem doszło do wielu poważnych zmian, prowadzi obecnie były szkoleniowiec reprezentacji Polski, Tomasz Herkt. Zastąpił na tym stanowisku Tadeusza Aleksandrowicza, który po wielu latach wrócił do Zielonej Góry i objął zespół męski. Nowy trener namówił do gry w zespole z Pabianic kadrowiczkę Beatę Krupską-Tyszkiewicz z AZS Poznań. Pozwolił odejść do Polkowic Elżbiecie Trześniewskiej, ale w zamian natychmiast ściągnął młodszą Agnieszkę Pałkę, właśnie z CCC. Do gry wróciła także Sylwia Wlaźlak, która cały ubiegły sezon pauzowała z powodu kontuzji kolana. Trzon drużyny nie zmienił się. Rosjanka Olga Pantelejewa, Brazylijka Karla Martins Da Costa, Czeszka Leona Krystofova i reprezentantka Polski Emilia Lamparska mają dać PZU Polfie przynajmniej finał play-off, a najlepiej złoty medal.

Nazwiska robią wrażenie, ale spokojnie, pabianiczanki nie są zespołem nie do pokonania. W tym sezonie były gorsze od rywalek w Polkowicach i Krakowie. Gorzowianki także ma bardzo udany początek sezonu. Doskonale punktuje Agnieszka Szott (średnio 23 pkt w meczu), a Aleksandra Karpińska (14 pkt) i Justyna Żurowska (11 pkt) poważnie ją wspierają. Z meczu na mecz coraz pewniej gra również wypożyczona z Wisły Kraków Joanna Czarnecka. Nasze zawodniczki wygrały już pięć spotkań z rzędu. Na tą serię składają się niezwykle cenne zwycięstwa w Poznaniu i Brzegu. - Już to wszystkich dotarło, że gorzowianek absolutnie nie wolno lekceważyć - powiedział Herkt, który zdaje sobie sprawę, że sobotni mecz jest kluczowy dla układu tabeli i m.in. dlatego przełożył w tygodniu spotkanie Pucharu Polski, aby pieczołowicie przygotować się do ligi. - AZS PWSZ bije się nawet z najlepszymi, ma coraz bardziej wartościowy skład. Są młode dziewczyny, ale już ograne i znane jak Szott, Karpińska, czy Czarnecka. One plus uzdolniona młodzież dają bardzo ciekawą całość.

W meczu z Pabianicami do składu gorzowianek wróci już Marta Żyłczyńska, która ostatnio przechodziła rekonwalescencję po kontuzji barku. Od poniedziałku mocno trenowała. - Bardzo chciałabym już być w drużynie i pomóc dziewczynom w następnych sukcesach - powiedziała Żyłczyńska. - Rywala mamy trudnego, ale wiary w zwycięstwo na pewno nam nie zabraknie.

AZS PWSZ Sowood ma patent na Pabianice. W styczniu tego roku, nasz zespół odniósł sensacyjne zwycięstwo z PZU Polfą 61:58. Wtedy gorzowianki zagrały bardzo dobry mecz. Świetnie na boisku poczynały sobie Szott i Żurowska. Historia lubi się powtarzać. Czy tak będzie w sobotę? Wygrana naszych koszykarek z Pabianicami to byłoby wspaniałe, najcenniejsze w tym sezonie osiągnięcie.

Kamil Siałkowski (Gazeta Wyborcza)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 listopada 2005, 19:42

Wojteg pisze:

AZS PWSZ Sowood ma patent na Pabianice. W styczniu tego roku, nasz zespół odniósł sensacyjne zwycięstwo z PZU Polfą 61:58. .

Kamil Siałkowski (Gazeta Wyborcza)

Ehhhhh..... patent :lol: :!: Na pięć meczy tych drużyn w zeszłym sezonie Gorzowianki wygrały minimalnie jeden mecz a już o patentach się mówi :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 25 listopada 2005, 20:10

gorzowianki czeka niesamowicie ciezki mecz z polfa
po cichu marzy mi sie , aby wygrały
a jesli nie to napewno obejrzymy kawałek dobrej koszykówki
ja bynajmniej mam taki zamiar
a marzyc sobie bede , bo za to nie karaja
wierze w dziewczyny i zycze im zwyciestwa- jak ono by smakowalo
pozdrowionka dla niesfornego thomasa :wink:
trzymajcie sie cieplutko
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 26 listopada 2005, 00:45

agucha pisze:a marzyc sobie bede , bo za to nie karaja
wierze w dziewczyny i zycze im zwyciestwa-

Słusznie 8) Nie ma żadnego wielkiego czynu, który nie narodziłby się najpierw z wielkiego marzenia 8) Również życzę zwycięstwa sympatycznym dziewczynom z Gorzowa :)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 listopada 2005, 11:20

Dziewczyny z Pabianic dadza z siebie wszystko i bedziemy swietować :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”