Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 19:59

Marco pisze:3. Liczę na szybkie 3:0 ;)

Jak bedzie szybkie 3:0 ... to skonczy sie jeszcze szybszym 3:4 :lol: :lol: :lol:

gogo pisze:
Marco pisze:
bart_81 pisze:
Marco pisze:1. Wisła jedzie do Gorzowa biletów nie potrzebujemy.

2. Gorzów i Gdynia bez względu na regulaminy powinny uczynić wszystko by każdy przyjezdny wszedł na halę

3. Liczę na szybkie 3:0 ;)

Np co? Wygonic z hali miejscowych kibicow?

na przykład :lol: :lol: :lol: :lol:

oj Marco kibice z Gorzowa jeszcze nie kumają,że największa zabawa podczas finałów jest wtedy gdy trzeba się zmierzyć z odpowiednią ilością kibiców z drużyny przeciwnej :wink:

A gdzie ci kibice byli w sezonie zasadniczym ? ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2009, 20:05

Z tego co pamiętam to parę osób do Was pojechało.. Niedużo bo nie wszyscy mogli. Ale nie martw się, teraz na pewno przyjedzie więcej :wink:
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 20:19

rzymi pisze:Z tego co pamiętam to parę osób do Was pojechało.. Niedużo bo nie wszyscy mogli. Ale nie martw się, teraz na pewno przyjedzie więcej :wink:

Zapraszamy ;)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 09 kwietnia 2009, 20:27

Andrzejku a gdzie byli wasi w sezonie zasadniczym? Pewnie tam gdzie my, w domku, w większości.

My rozmawiamy w tej chwili o finale MP! Strasznie ubolewam nad tym,że pierwsze mecze odbywają się w Gdyni w środku tygodnia, bo nie macie szansy się dobrze zorganizować i przyjechać do nas z dopingiem ( wiadomo praca, nauka itd. ) nieobecność prawie usprawiedliwiona.

Piszesz,że zapraszacie więc po co dyskusja na temat przyznanych nam biletów? Na Twoim miejscu bym chciała,żeby z Gdyni przyjechało jak najwięcej osób. Wtedy sobie siadamy na trybunach i robimy tzw. " fieste". Jaki będzie wynik kibicowania osądzimy po finałach.
"It isn't about how hard u fall,it's about how high u bounce back"

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2009, 20:33

Oj, Andrzej akurat był u nas w sezonie zasadniczym.. :wink:
Cóż, na pewno skorzystamy z zaproszenia :wink: i tak jak gogo ubolewam nad terminem pierwszych dwóch spotkań...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 09 kwietnia 2009, 20:41

Marco pisze:2. Gorzów i Gdynia bez względu na regulaminy powinny uczynić wszystko by każdy przyjezdny wszedł na halę

Marco Polkowice przyjechało w większej ilości i weszli .. z problemami ale weszli (my tez już nie raz mieliśmy problemy z wejściem .. a to bilety dokupić itd. itp.)
więc póki co chyba każdy kibic gości co przyjechał do naszego miasta na mecz wszedł .. więc nie rozumiem tych obaw kibiców z Gdynii .. mają zarezerwowane 40 miejsc .. sektor jest gdzieś na 50 to myślę, że jak w przypadku Polkowic wejdzie i tyle .. no chyba, że mają zamiar zrobić inwazje i przyjadą w setkę czy większej liczbie :):):)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 20:43

gogo pisze:Andrzejku a gdzie byli wasi w sezonie zasadniczym? Pewnie tam gdzie my, w domku, w większości.

My rozmawiamy w tej chwili o finale MP! Strasznie ubolewam nad tym,że pierwsze mecze odbywają się w Gdyni w środku tygodnia, bo nie macie szansy się dobrze zorganizować i przyjechać do nas z dopingiem ( wiadomo praca, nauka itd. ) nieobecność prawie usprawiedliwiona.

Piszesz,że zapraszacie więc po co dyskusja na temat przyznanych nam biletów? Na Twoim miejscu bym chciała,żeby z Gdyni przyjechało jak najwięcej osób. Wtedy sobie siadamy na trybunach i robimy tzw. " fieste". Jaki będzie wynik kibicowania osądzimy po finałach.

Ale ja naprawde chcę zeby od was jak najwiecej osob przyjechało, gdyz jakosć dopingu w Gorzowskim KK wzrasta gdy jest rywalizacja na trybunach... na sezonie zasadnicznym niestety nie mozemy tego doswiadczyc poza meczami z Polkowicami... o ile Orzeł przyjedzie... :|...

Napisałem tylko jakie sa realia naszej hali... dostaniecie 1 sektor i chocby ktokolwiek na glowie stawal niestety inaczej nie bedzie...

(Na sezonie zasadniczym ? Oj bylismy w grupie 15 osob... i czasami stawialismy Wam twardy opór :D :D :D)...

Na finałach w Gdyni niestety mnie zabraknie ;( ale tak to jest jak zostawia sie pisanie pracy na ostatnia chwile :? ... moze się uda na 5 lub 7 mecz dojechac :D

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 09 kwietnia 2009, 20:46

cesare pisze:
Marco pisze:2. Gorzów i Gdynia bez względu na regulaminy powinny uczynić wszystko by każdy przyjezdny wszedł na halę

Marco Polkowice przyjechało w większej ilości i weszli .. z problemami ale weszli (my tez już nie raz mieliśmy problemy z wejściem .. a to bilety dokupić itd. itp.)
więc póki co chyba każdy kibic gości co przyjechał do naszego miasta na mecz wszedł .. więc nie rozumiem tych obaw kibiców z Gdynii .. mają zarezerwowane 40 miejsc .. sektor jest gdzieś na 50 to myślę, że jak w przypadku Polkowic wejdzie i tyle .. no chyba, że mają zamiar zrobić inwazje i przyjadą w setkę czy większej liczbie :):):)
]
Ej przecież to jest finał Mistrzostw Polski więc Gdynie nie satysfakcjonuje 40 biletów :? 100 będzie odpowiednie :lol:

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 09 kwietnia 2009, 20:52

To co Andrzejku jesteśmy na etapie dogadania się,że finały mają być fajnym widowiskiem?

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 09 kwietnia 2009, 21:10

gogo pisze:
cesare pisze:

]
Ej przecież to jest finał Mistrzostw Polski więc Gdynie nie satysfakcjonuje 40 biletów :? 100 będzie odpowiednie :lol:

nom tak .. tylko Gorzów też nie satysfakcjonuje tyle miejsc ile ma hala .. ale takie u nas urzędasy, że wolą budować jakieś Centrum Edukacji Artystycznej nie wiem dla kogo :) chyba Rubika i samych urzędasów .. ot! taka mała perełka w ich główkach k****a za kwotę ok. 130 mln zł... a hali z prawdziwego zdarzenia czy też stadionu piłkarskiego nie możemy się doczekać ..
reasumując gogo rozumiem wasze chęci obejrzenia meczów u nas .. ale mamy mała halę .. i nie wiem czy w setkę wejdziecie .. osobiście mi to nie przeszkadza ale z drugiej strony nie zdziwię się klubowi w końcu w Gorzowie niemal co mecz jest komplet .. więc co zrobić z tymi co byli na wcześniejszych meczach a miejsc dla nich nie będzie .. mam nadzieję, że wszyscy znajdziemy "złoty środek" póki co pierwsze mecze u Was ;)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 21:12

gogo pisze:To co Andrzejku jesteśmy na etapie dogadania się,że finały mają być fajnym widowiskiem?

A czemu nie miałyby być fajnym widowiskiem ? :D

To nie mecze z CCC gdzie nie moze obyć się bez wymiany uprzejmości ;)

Ja osobiście tranktuje finały jako wielkie święto koszykówki obojętnie jakim wynikiem się skończą ;)

Dla mnie gorzowianki już są złociutkie :D I finały traktuje bardzoo lajtowo 8). Co ma być to będzie :) Ale na trybunach pod względem pozytywnego dopingu na pewno będzie gorąco :D (może nieraz jak w piekle :twisted: ) :D
Więc zapraszam :)

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 09 kwietnia 2009, 21:14

Witam jestem nowy na forum!

Maciejewski dobrze gada. One muszą wygrać, my możemy... Także presji na naszych zawodniczkach nie będzie, poza tym srebro to i tak bardzo dobry dla nas wynik :) Pożyjemy zobaczymy!

PS: Na mecze w Gorzowie już prawie nie ma biletów!!!
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2009, 22:00 przez Piter7, łącznie zmieniany 1 raz.
AZS-PWSZ GORZÓW

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 09 kwietnia 2009, 21:21

zostawmy temat ile osób od nas wejdzie na hale.... wejdzie tyle ile dostaniemy dostaniemy biletów.

Ja mam taki apel do Gorzowa - jesteście w stanie wykręcić mega finał MP?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2009, 21:23

cesare pisze:ale takie u nas urzędasy, że wolą budować jakieś Centrum Edukacji Artystycznej nie wiem dla kogo :) chyba Rubika i samych urzędasów .. ot! taka mała perełka w ich główkach k****a za kwotę ok. 130 mln zł... a hali z prawdziwego zdarzenia czy też stadionu piłkarskiego nie możemy się doczekać ..

może po tym sezonie wreszcie ktoś pomyśli o budowie nowej hali.. :wink:
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 21:29

gogo pisze:zostawmy temat ile osób od nas wejdzie na hale.... wejdzie tyle ile dostaniemy dostaniemy biletów.

Ja mam taki apel do Gorzowa - jesteście w stanie wykręcić mega finał MP?

A co znaczy wykręcić mega finał MP ?

rzymi pisze:
cesare pisze:ale takie u nas urzędasy, że wolą budować jakieś Centrum Edukacji Artystycznej nie wiem dla kogo :) chyba Rubika i samych urzędasów .. ot! taka mała perełka w ich główkach k****a za kwotę ok. 130 mln zł... a hali z prawdziwego zdarzenia czy też stadionu piłkarskiego nie możemy się doczekać ..

może po tym sezonie wreszcie ktoś pomyśli o budowie nowej hali.. :wink:

Narazie nasz jaśnie panujący Tadeusz... ma największy elektorat na Żużlu wiec tam ładuje największe pieniążki...
... pozatym po co ma pomagać przeciwnikom politycznym 8)

Wiec gratulacje jeszcze raz za CEA :]
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2009, 21:32 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”