Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 07 września 2007, 13:24

KIBIC pisze:

P.OLD pisze:
W tym sezonie Wisła będzie mistrzem. Na razie jednak skupiam się na reprezentacji i walce o start w mistrzostwach Europy.

Po mimo tego , że Eweline bardzo lubię to tym razem musze napisac , że trochę się w głowie poprzewracało :?

Dlaczego odrazu poprzewracało? :) Chyba każda zawodniczka wierzy w sukces swojej drużyny :)
A ja mam nadzieję, że tym razem Ewelina "nie spóźniła się" i zdobędzie razem z Wisłą Mistrzostwo :)
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 września 2007, 14:45

Fufurek pisze:
Dlaczego odrazu poprzewracało? :) Chyba każda zawodniczka wierzy w sukces swojej drużyny :)

a gdyby grała w Lotosie też byś tak napisał ?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 września 2007, 14:55

KIBIC pisze:
Fufurek pisze:

a gdyby grała w Lotosie też byś tak napisałA?
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 07 września 2007, 15:46

osesek pisze:
KIBIC pisze:
Fufurek pisze:

a gdyby grała w Lotosie też byś tak napisałA?

Kibic przecież Ty miałeś przyjemnoć poznać Fufurka w Gdyni...jak mogłeś zapomnieć? :? :wink:

Gdy Ewelina była w Gdyni wypowiadała się w bardzo podobnym tonie i jakoś wtedy Ci to nie przeszkadzało.
Taki ma dziewczyna styl publicznych wypowiedzi i nic nie poradzimy....:wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 września 2007, 18:32

Taki ma dziewczyna styl publicznych wypowiedzi i nic nie poradzimy....

dlatego lepiej, żeby się nie wypowiadała zbyt często :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 07 września 2007, 19:27

ann pisze:

Nie powinna się wypowiadać :
Wisła będzie mistrzem..

Powinna mówić:
Wisła będzie mistrzem.Jeńców nie bierzemy.4-1 z Tamiką, 4-0 -bez.

Takich wypowiedzi oczekuję od zawodniczek mojego zepołu.Pokora jest dobra dla słabych..
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 07 września 2007, 19:54

hellraiser pisze:
ann pisze:

Wisła będzie mistrzem..

Powinna mówić:

Takich wypowiedzi oczekuję od zawodniczek mojego zepołu.Pokora jest dobra dla słabych..

Pokora jest dobra dla znających swoja wartość.. pycha jest dobra dla głupich.. Mocnym powinno sie być na parkiecie , a nie w gębie. Tydzień temu jeden Rumun ogłaszał wszem im wobec jaki to on nie jest silny psychicznie. I czego to nie pokaże na R22. A teraz jakoś milczy..

Dlatego to samo radze Kobryn. Zamiast gadać że Wisła będzie mistrzem niech lepiej robi wszystko by być dobrze przygotowanym do sezonu. By potem po ostatnim meczu nie musiała ze zdziwieniem wygłaszać formułki: "nie wiem jak to się stało.. przecież byłyśmy lepsze.."
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Gość

Postautor: Gość » 07 września 2007, 20:26

Greebo!
Ty masz dar proroctwa!
Przewidziałeś transfer Tamiki do Gdyni, a teraz jeszcze i te słowa Ewki...
Jak Ty to robisz?
Musisz zagrać w totka. 8)

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 07 września 2007, 20:31

Greebo pisze:
hellraiser pisze:
ann pisze:

Wisła będzie mistrzem..

Powinna mówić:

Pokora jest dobra dla znających swoja wartość.. pycha jest dobra dla głupich.. Mocnym powinno sie być na parkiecie , a nie w gębie. Tydzień temu jeden Rumun ogłaszał wszem im wobec jaki to on nie jest silny psychicznie. I czego to nie pokaże na R22. A teraz jakoś milczy..

Dlatego to samo radze Kobryn. Zamiast gadać że Wisła będzie mistrzem niech lepiej robi wszystko by być dobrze przygotowanym do sezonu. By potem po ostatnim meczu nie musiała ze zdziwieniem wygłaszać formułki: "nie wiem jak to się stało.. przecież byłyśmy lepsze.."

Po zachwytach nad POKORĄ dodałbym jeszcze zachwyty nad naszą drugą sportową pseudocnotą dla malutkich :AMBICJĄ.
U nas sportowiec musi być pokorny i ambitni.I takich produkujemy..
Inni produkują jedynie..dobrych.
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 września 2007, 20:44

Kobryn już nie jest zawodniczką Twojego zespolu( przynajmniej przez rok), więc tego typu wypowiedzi oczekuj do Pawlak, Leci, itp.
My(albo może ja, bo nie chcę wypowiadać się za wszytskich Wiślaków) oczekujemy czegoś innego.

zdarzają się ambitni, pokorni i dobrzy. tak hell...w Polsce też.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 07 września 2007, 20:51

Anonymous pisze:Greebo!
Ty masz dar proroctwa!
Przewidziałeś transfer Tamiki do Gdyni, a teraz jeszcze i te słowa Ewki...
Jak Ty to robisz?
Musisz zagrać w totka. 8)

Na razie tylko cytowałem Ewke z ubiegłego sezonu 8)
ps. 1 pisałem również ze ogranie Lotosu z Catch w składzie będzie smakowało wyjątkowo dobrze.. myślisz ze tu tez sie nie pomylę? :>
ps. zachecam do zalogowania.. pod tym samym nickiem co na innym forum.. to nie jest karalne..

hell: my produkujemy po prostu słabych.. i mających pretensje do całego świata. Klasa sportowa i wiara we własne możliwości nie ma nic wspólnego z buńczucznymi wypowiedziami.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 września 2007, 20:53

Pokora dla słabych :/ to tylko moze napisać kibic Lotosu.....
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 07 września 2007, 20:54

ann pisze:

Kobryn już nie jest zawodniczką Twojego zespolu( przynajmniej przez rok), więc tego typu wypowiedzi oczekuj do Pawlak, Leci, itp.
My(albo może ja, bo nie chcę wypowiadać się za wszytskich Wiślaków) oczekujemy czegoś innego.

zdarzają się ambitni, pokorni i dobrzy. tak hell...w Polsce też.

Od Leci,Pawlak nie oczekuję wypowiedzi że skopią Wiśle tyłek.Tylko jak szybko to zrobią...

Co do sportowców ambitnych i pokorny. Może się zdarzają, może i w Polsce..Ale kogo oni obchodzą i kto ich pamięta???
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 września 2007, 20:58

Co do sportowców ambitnych i pokorny. Może się zdarzają, może i w Polsce..Ale kogo oni obchodzą i kto ich pamięta???

Ty hell... pewnie nie.ale są tacy którzy pamiętają, szanują i cenią.

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 07 września 2007, 21:08

Nie rozumiem dlaczego czepiacie się wypowiedzi Kobryn.....
Po pierwsze odnosicie się do wyrwanego z kontekstu cytatu wypowiedzi Eweliny przez KIBICA.
W oryginale brzmi to tak:
Czy Wisła obroni mistrzostwo? Kiedy Lotos rządził w kraju, Kobryn grała w Wiśle. Zdecydowała się na transfer do Gdyni. Ale jak na złość wkrótce potem stolica żeńskiej koszykówki powędrowała pod Wawel. Ewelina podążą w tę i z powrotem śladem tytułu, ale ciągle jakby spóźniona.

- To nie pech, choć niektórzy się z tego śmieją - twierdzi koszykarka. - W tym sezonie Wisła będzie mistrzem. Na razie jednak skupiam się na reprezentacji i walce o start w mistrzostwach Europy.

Ja widzę tutaj wypowiedź na temat domniemanego pecha który przynosi zespołowi w którym występuje w rywalizacji o MP,a nie buńczuczne zapowiedzi wygrania ligi.

Greebo
Ta wypowiedź nijak się ma do agresywnych tekstów Dolhy w kierunku byłego klubu... :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”