TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
piotrek2100
- Amator
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
Cheryl Ford dała sygnał CCC, że obecnie wróciła by do zespołu, jednak nie wyraził na to zgody jej obecny klub z Brna...
Córka Malone'a chciała wrócić do CCC
Do zamknięcia okienka transferowego w Ford Germaz Ekstraklasie zostały niecałe dwa tygodnie, a wciąż nie wiadomo, kto w decydującej fazie sezonu wzmocni zespół CCC Polkowice na pozycji centra. Upadł pomysł powrotu byłej gwiazdy drużyny – pisze „Gazeta Wrocławska”.
Na pewno do Polkowic nie wróci Cheryl Ford, która była w drużynie CCC od styczniu 2010 roku. Po rozegraniu dwóch spotkań córka słynnego Karla Malone'a miała jednak problemy zdrowotne i poleciała do domu, gdzie przez kilka miesięcy przechodziła rehabilitację.
Teraz zdrowa Ford gra bardzo dobrze w czeskim Frisco Sika Brno. W Eurolidze notuje rewelacyjne średnie 16,1 punktu i 14,8 zbiórek w meczu. W weekend, w spotkaniu na szczycie ligi czeskiej przeciwko USK Praga, rzuciła 16 punktów i zebrała 27 piłek, prowadząc swój zespół do nieoczekiwanego zwycięstwa 80:57!
– Możemy tylko żałować, że nie miała takiej formy i takiego zdrowia przed rokiem. Cheryl dała nam sygnał, że chętnie zagrałaby ponownie w CCC, ale jej klub absolutnie nie wyraził na to zgody – mówi Korsak dlaczego nie dojdzie do powrotu koszykarki do Polkowic
żródło: Gazeta Wrocławska
CCC Polkowice prowadzi rozmowy z 3 kandydatkami na pozycję nr 5, wszystko ma się wyjaśnić jak wiadomo do końca okienka transferowego czyli końca stycznia...
źródło: TV Polkowice
Córka Malone'a chciała wrócić do CCC
Do zamknięcia okienka transferowego w Ford Germaz Ekstraklasie zostały niecałe dwa tygodnie, a wciąż nie wiadomo, kto w decydującej fazie sezonu wzmocni zespół CCC Polkowice na pozycji centra. Upadł pomysł powrotu byłej gwiazdy drużyny – pisze „Gazeta Wrocławska”.
Na pewno do Polkowic nie wróci Cheryl Ford, która była w drużynie CCC od styczniu 2010 roku. Po rozegraniu dwóch spotkań córka słynnego Karla Malone'a miała jednak problemy zdrowotne i poleciała do domu, gdzie przez kilka miesięcy przechodziła rehabilitację.
Teraz zdrowa Ford gra bardzo dobrze w czeskim Frisco Sika Brno. W Eurolidze notuje rewelacyjne średnie 16,1 punktu i 14,8 zbiórek w meczu. W weekend, w spotkaniu na szczycie ligi czeskiej przeciwko USK Praga, rzuciła 16 punktów i zebrała 27 piłek, prowadząc swój zespół do nieoczekiwanego zwycięstwa 80:57!
– Możemy tylko żałować, że nie miała takiej formy i takiego zdrowia przed rokiem. Cheryl dała nam sygnał, że chętnie zagrałaby ponownie w CCC, ale jej klub absolutnie nie wyraził na to zgody – mówi Korsak dlaczego nie dojdzie do powrotu koszykarki do Polkowic
żródło: Gazeta Wrocławska
CCC Polkowice prowadzi rozmowy z 3 kandydatkami na pozycję nr 5, wszystko ma się wyjaśnić jak wiadomo do końca okienka transferowego czyli końca stycznia...
źródło: TV Polkowice
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
-
reaktywacja
- Junior
Koszykarz (Toruń) pisze:http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/2011/01/20/wielkie-gwiazdy-w-polskiej-lidze-juz-sa-inne-chcialy-wrocic/
Catch w Polkowicach a Dupree w Enerdze...
Fajny artykulik a jaki zabawny.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
troszeczke spóźniony w czasie z niektórymi opublikowanymi teoriami, ale masz racje - inne są w istocie zabawne 
Tym razem pożegnanie nastąpiło szybko:
http://www.plkk.pl/index.php?id=6331
Leedham opuszcza Gorzów Wlkp.
Zarząd klubu AZS PWSZ Gorzów Wlkp. informuje, że z dniem 24 stycznia 2011 r. rozwiązano za porozumieniem stron umowę z Johanną Leedham.
Powodem rozwiązania kontraktu były problemy zdrowotne zawodniczki.
http://www.plkk.pl/index.php?id=6331
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
.
Na rosyjskim Forum pojawiła się dzisiaj plotka, że A. Bibrzycka spodziewa się dziecka.
---------------------------------------------
81630
.
Na rosyjskim Forum pojawiła się dzisiaj plotka, że A. Bibrzycka spodziewa się dziecka.
81630
.
Gość-1147 pisze:.
81630
.
Oż w morde, tylko nie to
Jezeli tak będzie, to darumy sobie wystawianie reprezentacji na ME
EEE to nie kwiecień panowie w Rosji chyba żartują 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
no to gratki dla Agi 
Gość-1147 pisze:Na rosyjskim Forum pojawiła się dzisiaj plotka, że A. Bibrzycka spodziewa się dziecka.
Jan 26, 2011 1:00 pm Basket.ugmk.com : "Доступ к гостевой книге заблокирован"
Jeśli ta informacja znalazłaby potwierdzenie w faktach byłyby to całkiem pomyślne wieści z punktu widzenia Wisły - zakładam, iż Biba po urodzeniu dziecka nie miałaby w głowie kolejnych wojaży zagranicznych, osiadłaby więc pod Krakowem;) i nawet pod kątem drugiej części przyszłego sezonu rysowałaby się szansa na zakontraktowanie jej do Wisły.
Oczywiście to wszystko b. hipotetyczne założenie, ale scenariusz jak najbardziej realny do materializacji
Oczywiście to wszystko b. hipotetyczne założenie, ale scenariusz jak najbardziej realny do materializacji
"Z kádra Jekaterinburgu pre tehotenstvo vypadla Poľka Agnieszka Bibrzycká" (Jan 26, 2011 Denniksport.sk)
tehotenstvo = ciąża
-
reaktywacja
- Junior
LAT pisze:"Z kádra Jekaterinburgu pre tehotenstvo vypadla Poľka Agnieszka Bibrzycká" (Jan 26, 2011 Denniksport.sk)
tehotenstvo = ciąża
To w sumie nie ten temat transferów w PLKK, ale...
W sumie nie ma złudzeń. Inaczej UMMC nie sięgałby po Zirkovą. A swoją drogą Biba ma u mnie potężna krechę, bo wybrała kasę w klubie (w takim układzie wróci do gry najpóźniej w styczniu) od gry na Mistrzostwach Europy w Polsce. Ewidentnie ma dość repy, ale mogła o tym głośno powiedzieć. Wtedy nie miał bym żalu, a tak...
14 koron:
reaktywacja pisze:LAT pisze:"Z kádra Jekaterinburgu pre tehotenstvo vypadla Poľka Agnieszka Bibrzycká" (Jan 26, 2011 Denniksport.sk)
tehotenstvo = ciąża
W sumie nie ma złudzeń. Inaczej UMMC nie sięgałby po Zirkovą. A swoją drogą Biba ma u mnie potężna krechę, bo wybrała kasę w klubie (w takim układzie wróci do gry najpóźniej w styczniu) od gry na Mistrzostwach Europy w Polsce. Ewidentnie ma dość repy, ale mogła o tym głośno powiedzieć. Wtedy nie miał bym żalu, a tak...
widzę że niektórzy sporo wiedzą na temat ciąży pani Agnieszki, może nawet więcej niż sama zainteresowana.
reaktywacja pisze:LAT pisze:"Z kádra Jekaterinburgu pre tehotenstvo vypadla Poľka Agnieszka Bibrzycká" (Jan 26, 2011 Denniksport.sk)
tehotenstvo = ciąża
No właśnie powinna cały NARÓD przeprosić że w wieku 29 lat chce mieć dziecko.No i Maciejewski chyba zrezygnuje z funkcji bo jego podstawowy gracz zrobił MU taki afront.AGA!!!!!!!!!! JAK MOGŁAŚ!!!!!!!!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”