Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

walker
Amator

Postautor: walker » 03 września 2008, 13:19

Ciekawe kto wam zrekompensuje brak Eweliny,no chyba ze tylko do treningów jest potrzebna w Katarzynkach.Zawadka nie będzie grała w naszych rezerwach(reg. na to nie pozwala nie ten rocznik :D Śmieszna jest wasza troska o gdyńską młodzież-czy to kompleksy??-Omanić w Wiśle grał 7/8ma zawodniczkami tak że ławka u was może również po meczach bez prysznica udać się do domu ... 8)
AG

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 03 września 2008, 14:28

walker pisze:Ciekawe kto wam zrekompensuje brak Eweliny,no chyba ze tylko do treningów jest potrzebna w Katarzynkach.Zawadka nie będzie grała w naszych rezerwach(reg. na to nie pozwala nie ten rocznik :D Śmieszna jest wasza troska o gdyńską młodzież-czy to kompleksy??-Omanić w Wiśle grał 7/8ma zawodniczkami tak że ławka u was może również po meczach bez prysznica udać się do domu ... 8)

:lol: Chyba z Sms-em
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 września 2008, 15:53

Wypisałem sobie całą wyjściową dwunastkę Lotosu i na dwunastym miejscu załapała się.....Ela Zawadka. Uff...przepraszam nie bedzie grała w rezerwach tylko siedzieć na ławce,a to duża różnica!!!!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 03 września 2008, 16:38

matrix pisze:Wypisałem sobie całą wyjściową dwunastkę Lotosu i na dwunastym miejscu załapała się.....Ela Zawadka. Uff...przepraszam nie bedzie grała w rezerwach tylko siedzieć na ławce,a to duża różnica!!!!

Dokładnie czyli to co będzie robić wasza 11 ,12 zawodniczka....na treningach :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 września 2008, 18:10

hellraiser pisze:
matrix pisze:Wypisałem sobie całą wyjściową dwunastkę Lotosu i na dwunastym miejscu załapała się.....Ela Zawadka. Uff...przepraszam nie bedzie grała w rezerwach tylko siedzieć na ławce,a to duża różnica!!!!

Dokładnie czyli to co będzie robić wasza 11 ,12 zawodniczka....na treningach :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ela podobnie.... :oops: :oops: :oops:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 03 września 2008, 18:32

to ciekawie ci wyszło .

Pawlak , Lecia , Marczanka , Fleisher , Matović , Maslovski , Beard , Snitsina , Podrug , Jujka , Tomialowicz , Sosnowska - to juz 12 , a dodac byc moze CATCH to juz 13 .... Więc ELA jest 14....

ale trzymamy kciuki za Toruniankę :D
Mam nadzieję że kibice z Gdyni nie maja mi tego za złe .

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 września 2008, 18:47

ale "młodymi" będą Jujka iTomiałowicz,a rywalizację z Sosnowską to chyba Ela wygra!!!! :lol: :lol: :lol: Na Catchings troche jednak w Gdyni poczekają.....

walker
Amator

Postautor: walker » 03 września 2008, 23:22

to że umiesz liczyć na pewno nie będzie Ci miał nikt za złe. :D Lotos kilkanaście meczy więcej zagra od Katarzynek to i ławka się dłuższa przyda. Catchings jak przyjdzie to na zmianę z Masłowski(w eurolidze) w składzie pewnie będzie ale rachunek i tak dobry miałeś bo zapomniałeś o Ambroziewicz.
Koledzy z Torunia skoro tak bacznie przyglądacie się Lotosowi to może mały zakładzik: kto więcej minut będzie miał Oliwka w Gdyni czy Gala w Toruniu(jeśli dostanie licencje)? .Mam wrażenie że macie nam za złe to że klub dobrze działa,że mamy rezerwy gdzie dziewczyny 11,12,13,14 mogą się ogrywać,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał 8)
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 września 2008, 06:01

Ambrosiewicz a nie Ambroziewicz przede wszystkim,a liczyć umiem,bo panią Karolinę także brałem pod uwagę,ale z nią Ela też rywalizację wygra!!! :lol: :lol: :lol:
PS. Pisać możemy chyba wszędzie? :wink: :wink: :wink:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 04 września 2008, 07:14

walker napisał :,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał

grunt że chociaż w tym się zgadzamy...

walker
Amator

Postautor: walker » 04 września 2008, 08:17

walker napisał :,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał

grunt że chociaż w tym się zgadzamy.

Zgodzimy to się jak panią Gale zawieszą
AG

koszykarz

Postautor: koszykarz » 04 września 2008, 08:37

walker pisze:walker napisał :,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał

grunt że chociaż w tym się zgadzamy.

Zgodzimy to się jak panią Gale zawieszą

oj Walker Walker - sprawa jest już calkowicie jasna - a ty ciągle tkwisz w maraźmie jakimś...

Nie cieszysz się z Eli ?

walker
Amator

Postautor: walker » 04 września 2008, 08:40

Ale ja wam nie bronie,wręcz mnie to się nawet cieszę że koledzy zza miedzy tak się przejmują.Co z tym zakładem?Lotos(GTK) jak w przyszłym roku będzie miał dwie drużyny w pierwszej lidze to już chyba sprawą będzie musiał zająć się Strasburg-bo znowu pół utalentowanych nastolatek wykupimy 8)
Ostatnio zmieniony 04 września 2008, 08:43 przez walker, łącznie zmieniany 1 raz.
AG

walker
Amator

Postautor: walker » 04 września 2008, 08:43

Może trochę rzeczywiście temat za długo rozkminiany,ale dla mnie temat będzie jasny jak Ewelina wybiegnie na parkiet w FGE...
AG

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 04 września 2008, 10:13

temat Gali jest już cholernie nudny więc może poczekajmy z komentarzami do 21 IX. jedno jest pewne, dziewczyna podpisała cos w Lotosie, a nikt mi nie wmówi, że Lotos nie ma dobrze sformułowanych kontraktów...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”