Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ciekawe kto wam zrekompensuje brak Eweliny,no chyba ze tylko do treningów jest potrzebna w Katarzynkach.Zawadka nie będzie grała w naszych rezerwach(reg. na to nie pozwala nie ten rocznik
Śmieszna jest wasza troska o gdyńską młodzież-czy to kompleksy??-Omanić w Wiśle grał 7/8ma zawodniczkami tak że ławka u was może również po meczach bez prysznica udać się do domu ... 
AG
walker pisze:Ciekawe kto wam zrekompensuje brak Eweliny,no chyba ze tylko do treningów jest potrzebna w Katarzynkach.Zawadka nie będzie grała w naszych rezerwach(reg. na to nie pozwala nie ten rocznikŚmieszna jest wasza troska o gdyńską młodzież-czy to kompleksy??-Omanić w Wiśle grał 7/8ma zawodniczkami tak że ławka u was może również po meczach bez prysznica udać się do domu ...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:matrix pisze:Wypisałem sobie całą wyjściową dwunastkę Lotosu i na dwunastym miejscu załapała się.....Ela Zawadka. Uff...przepraszam nie bedzie grała w rezerwach tylko siedzieć na ławce,a to duża różnica!!!!
Dokładnie czyli to co będzie robić wasza 11 ,12 zawodniczka....na treningach![]()
![]()
![]()
![]()
Ela podobnie....
-
koszykarz
matrix pisze:Wypisałem sobie całą wyjściową dwunastkę Lotosu i na dwunastym miejscu załapała się.....Ela Zawadka. Uff...przepraszam nie bedzie grała w rezerwach tylko siedzieć na ławce,a to duża różnica!!!!
to ciekawie ci wyszło .
Pawlak , Lecia , Marczanka , Fleisher , Matović , Maslovski , Beard , Snitsina , Podrug , Jujka , Tomialowicz , Sosnowska - to juz 12 , a dodac byc moze CATCH to juz 13 .... Więc ELA jest 14....
ale trzymamy kciuki za Toruniankę
Mam nadzieję że kibice z Gdyni nie maja mi tego za złe .
to że umiesz liczyć na pewno nie będzie Ci miał nikt za złe.
Lotos kilkanaście meczy więcej zagra od Katarzynek to i ławka się dłuższa przyda. Catchings jak przyjdzie to na zmianę z Masłowski(w eurolidze) w składzie pewnie będzie ale rachunek i tak dobry miałeś bo zapomniałeś o Ambroziewicz.
Koledzy z Torunia skoro tak bacznie przyglądacie się Lotosowi to może mały zakładzik: kto więcej minut będzie miał Oliwka w Gdyni czy Gala w Toruniu(jeśli dostanie licencje)? .Mam wrażenie że macie nam za złe to że klub dobrze działa,że mamy rezerwy gdzie dziewczyny 11,12,13,14 mogą się ogrywać,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał
Koledzy z Torunia skoro tak bacznie przyglądacie się Lotosowi to może mały zakładzik: kto więcej minut będzie miał Oliwka w Gdyni czy Gala w Toruniu(jeśli dostanie licencje)? .Mam wrażenie że macie nam za złe to że klub dobrze działa,że mamy rezerwy gdzie dziewczyny 11,12,13,14 mogą się ogrywać,a to że pół SMSu to nasze koszykarki to już kryminał
AG
-
koszykarz
-
koszykarz
Ale ja wam nie bronie,wręcz mnie to się nawet cieszę że koledzy zza miedzy tak się przejmują.Co z tym zakładem?Lotos(GTK) jak w przyszłym roku będzie miał dwie drużyny w pierwszej lidze to już chyba sprawą będzie musiał zająć się Strasburg-bo znowu pół utalentowanych nastolatek wykupimy 
Ostatnio zmieniony 04 września 2008, 08:43 przez walker, łącznie zmieniany 1 raz.
AG
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”