Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 listopada 2005, 21:23

BRZEGOS pisze:SIMON twoje wywody i przemyślenia sa wręcz genialne.Ty marnujesz swój talent pisząc na tym forum??? :P A WALDI nawet sprawdza ortografy,pewnie uczy w szkole języka ojczystego. A MIKEY jak byś się
uczył pilnie, to byś dzisiaj był celnikiem, ha,ha,ha i nie musiał przenosić się
na drugi koniec POLSKII.
:lol: :lol: :lol: no cóż ja mam ciepłą posadkę na miejscu i nigdzie nie musiałem się przenosić... więc nie bardzo wiem skąd wytrzasnąłes ze się gdzies przenosiłem :shock:. Co do mojej nauki :lol: ... na codzień oceniają mnie tacy którym ty prosty graniczny urzędasku sznurowadeł u butów nie godzien byłbyś wiązać :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Gość

BRZEGOS

Postautor: Gość » 22 listopada 2005, 21:28

Pewnie sam PREMIER 8)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: BRZEGOS

Postautor: simon » 22 listopada 2005, 21:37

Anonymous pisze:Pewnie sam PREMIER 8)

premier nie ma "Prof"'a :lol: :lol: :lol:

BRZEGOS

Postautor: BRZEGOS » 22 listopada 2005, 21:38

Nie ma to jak z prowokowac paru osobników na tym forze. Od razu widac kto tu lubi takie prowokacje i kto jest tzw. O R C Z Y K I E M. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: BRZEGOS

Postautor: Mikey » 22 listopada 2005, 21:39

Anonymous pisze:Pewnie sam PREMIER 8)
uuu nie ta partia :lol: a premier to wielce wykształcony nie jest z tego co się orientuję, zwykły magisterek :?
Obrazek

Obrazek

Drax
Żak

Postautor: Drax » 23 listopada 2005, 12:16

BRZEGOS pisze:Nie ma to jak z prowokowac paru osobników na tym forze. Od razu widac kto tu lubi takie prowokacje i kto jest tzw. O R C Z Y K I E M. :lol: :lol:

Nie "z prowokować" tylko sprowokować i nie "na forze" tylko na forum debilu-analfabeto. I wiem to, chociaz tez wcale nie jestem celnikiem :lol:

Chociaż tak naprawdę sądzę że ten cały Brzegos to też żaden celnik, tam nie przyjmują niedorozwojów do pracy. Co najwyżej gimnazjalista-repetent ( i to kilkakrotny) :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”