X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

friel
Kadet

Postautor: friel » 03 listopada 2008, 12:52

nie napinam się co do poznania szczerze?m olejemy mecz z Dynamem po połowie 3 kwarty zapamiętajcie moje słowa wystarczy ze doskoczą nam na 13-15 pkt i trener karze odpuścić

tomaszek

Postautor: tomaszek » 03 listopada 2008, 13:01

taa a jak po 3 kwarcie będziemy wygrywac jednym punktem to sobie też odpuścimy?! Weź friel przestan pier...!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 03 listopada 2008, 13:07

Kolego Friel pokaż mi chodź jeden mecz, który przegrywając, D. M. kazał odpuścić. Weź się ogarnij. Nie sztuką jest przegrać, ale przynajmniej przegrać po walce i to się liczy.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 listopada 2008, 13:16

Gdzies w jakims wywiadzie (nie wiem czy nie na konfie) trener powiedzial ze odpusci jak wynik bedzie niekorzystny... (ale z pewnoscia wtedy gdy nie bedzie szans odrobic strat...)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 03 listopada 2008, 13:23

Endrju pisze:Gdzies w jakims wywiadzie (nie wiem czy nie na konfie) trener powiedzial ze odpusci jak wynik bedzie niekorzystny... (ale z pewnoscia wtedy gdy nie bedzie szans odrobic strat...)

A to zwracam honor. Miejmy nadzieję, że nie będzie potrzeby odpuszczania i dziewczyny powalczą, ale pamiętajmy, że liga jest najważniejsza, a porażka z Dynamo nie eliminuje nas z pucharów.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 listopada 2008, 13:55

kontynując offtopa i chyba już go zamykając:

http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5096/brzeg-pokonany-na-juniorskim-luzie.html <- Maciejewski wyraźnie mówi, że priorytetem jest Poznań.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

matishe
Żak

Postautor: matishe » 03 listopada 2008, 13:58

Wracając do meczu 8)

Obrazek

tak się bawi, tak się bawi.. :lol: :lol: :lol:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 03 listopada 2008, 19:09

kyS pisze:kontynując offtopa i chyba już go zamykając:

http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5096/brzeg-pokonany-na-juniorskim-luzie.html <- Maciejewski wyraźnie mówi, że priorytetem jest Poznań.

Ech i tego nie potrafię zrozumieć - to tak jakby Smuda w noge powiedział, grając mecz z Nancy, że w zasadzie to piorytetem będzie niedzielny mecz z .... zalozmy Odrą Wodzisław...

I teraz zastanowmy się co przy niesie takiemu Lechowi szacunek : porazka z Nancy i zwyciestwo z Odra czy odwrotnie?

Jezeli zalezy nam na zwyciestwach w naszych wspanialych ligach, to moze nie zapisujmy sie do Europejskich Pucharow, a swoje miejsce odstapmy druzynom, dla ktorych Euro to piorytet i ktore zdają sobie sprawę gdzie mozna zzyskać szacunek. ( mam nadzieję, ze takie druzyny są, albo znajdą sie po tym sezonie)

Zycze Wam zwyciestwa z Dynamo a mecz z AZs-em mozecie miec w d.... to tylko potyczka ligowa.
Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera :roll:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 listopada 2008, 20:30

Nie pozostaje nic innego jak zaprosić towarzystwo gorzowskie na salony Areny :lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 03 listopada 2008, 21:50

Saletra pisze:Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera :roll:

to zamiast komentować lepiej uważaj żeby Ci krzywdy nie zrobił :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 03 listopada 2008, 21:56

Saletra pisze:Ech i tego nie potrafię zrozumieć - to tak jakby Smuda w noge powiedział, grając mecz z Nancy, że w zasadzie to piorytetem będzie niedzielny mecz z .... zalozmy Odrą Wodzisław...

I teraz zastanowmy się co przy niesie takiemu Lechowi szacunek : porazka z Nancy i zwyciestwo z Odra czy odwrotnie?

Jezeli zalezy nam na zwyciestwach w naszych wspanialych ligach, to moze nie zapisujmy sie do Europejskich Pucharow, a swoje miejsce odstapmy druzynom, dla ktorych Euro to piorytet i ktore zdają sobie sprawę gdzie mozna zzyskać szacunek. ( mam nadzieję, ze takie druzyny są, albo znajdą sie po tym sezonie)

Zycze Wam zwyciestwa z Dynamo a mecz z AZs-em mozecie miec w d.... to tylko potyczka ligowa.
Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera :roll:

Wiesz kazdy moze miec inne cele :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 03 listopada 2008, 22:19

tomaszek pisze:
Saletra pisze:Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera :roll:

to zamiast komentować lepiej uważaj żeby Ci krzywdy nie zrobił :lol:

Juz zrobił - ale moze zrobić jeszcze większa jak bedzie od Dynama minus 30 w plery.
Moze jednak bedziemy swiadkami cudu :roll:

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 04 listopada 2008, 10:29

FRAJERSTWO!! O grze Lotosu to szkoda gadać ale za to wielkie pochwały należą się AZS-owi bo dawno nie widziałem tak ambitnego zespołu!! A my czekamy do świąt gdy po wysokiej porażce z Wisła Krawiec się obudzi...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”