X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gdzies w jakims wywiadzie (nie wiem czy nie na konfie) trener powiedzial ze odpusci jak wynik bedzie niekorzystny... (ale z pewnoscia wtedy gdy nie bedzie szans odrobic strat...)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Gdzies w jakims wywiadzie (nie wiem czy nie na konfie) trener powiedzial ze odpusci jak wynik bedzie niekorzystny... (ale z pewnoscia wtedy gdy nie bedzie szans odrobic strat...)
A to zwracam honor. Miejmy nadzieję, że nie będzie potrzeby odpuszczania i dziewczyny powalczą, ale pamiętajmy, że liga jest najważniejsza, a porażka z Dynamo nie eliminuje nas z pucharów.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
kontynując offtopa i chyba już go zamykając:
http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5096/brzeg-pokonany-na-juniorskim-luzie.html <- Maciejewski wyraźnie mówi, że priorytetem jest Poznań.
http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5096/brzeg-pokonany-na-juniorskim-luzie.html <- Maciejewski wyraźnie mówi, że priorytetem jest Poznań.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
kyS pisze:kontynując offtopa i chyba już go zamykając:
Ech i tego nie potrafię zrozumieć - to tak jakby Smuda w noge powiedział, grając mecz z Nancy, że w zasadzie to piorytetem będzie niedzielny mecz z .... zalozmy Odrą Wodzisław...
I teraz zastanowmy się co przy niesie takiemu Lechowi szacunek : porazka z Nancy i zwyciestwo z Odra czy odwrotnie?
Jezeli zalezy nam na zwyciestwach w naszych wspanialych ligach, to moze nie zapisujmy sie do Europejskich Pucharow, a swoje miejsce odstapmy druzynom, dla ktorych Euro to piorytet i ktore zdają sobie sprawę gdzie mozna zzyskać szacunek. ( mam nadzieję, ze takie druzyny są, albo znajdą sie po tym sezonie)
Zycze Wam zwyciestwa z Dynamo a mecz z AZs-em mozecie miec w d.... to tylko potyczka ligowa.
Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera
-
tomaszek
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:Ech i tego nie potrafię zrozumieć - to tak jakby Smuda w noge powiedział, grając mecz z Nancy, że w zasadzie to piorytetem będzie niedzielny mecz z .... zalozmy Odrą Wodzisław...
I teraz zastanowmy się co przy niesie takiemu Lechowi szacunek : porazka z Nancy i zwyciestwo z Odra czy odwrotnie?
Jezeli zalezy nam na zwyciestwach w naszych wspanialych ligach, to moze nie zapisujmy sie do Europejskich Pucharow, a swoje miejsce odstapmy druzynom, dla ktorych Euro to piorytet i ktore zdają sobie sprawę gdzie mozna zzyskać szacunek. ( mam nadzieję, ze takie druzyny są, albo znajdą sie po tym sezonie)
Zycze Wam zwyciestwa z Dynamo a mecz z AZs-em mozecie miec w d.... to tylko potyczka ligowa.
Przyznam, ze na takei słowa Maciejewskiego noz się w kieszeni otwiera
Wiesz kazdy moze miec inne cele
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”