Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2009, 21:32

Endrju pisze:
gogo pisze:zostawmy temat ile osób od nas wejdzie na hale.... wejdzie tyle ile dostaniemy dostaniemy biletów.

Ja mam taki apel do Gorzowa - jesteście w stanie wykręcić mega finał MP?

A co znaczy wykręcić mega finał MP ?

pewnie wznieść się na wyżyny możliwości w dopingowaniu i stworzyć niezapomnianą atmosferę. My Wam w tym niejako pomożemy, chociażby przez samą obecność w Gorzowie. :wink:
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 kwietnia 2009, 21:34

rzymi pisze:
Endrju pisze:
gogo pisze:zostawmy temat ile osób od nas wejdzie na hale.... wejdzie tyle ile dostaniemy dostaniemy biletów.

Ja mam taki apel do Gorzowa - jesteście w stanie wykręcić mega finał MP?

A co znaczy wykręcić mega finał MP ?

pewnie wznieść się na wyżyny możliwości w dopingowaniu i stworzyć niezapomnianą atmosferę. My Wam w tym niejako pomożemy, chociażby przez samą obecność w Gorzowie. :wink:

Będziecie mile zaskoczeni :D (Bo chyba dawno nie widzieliście atmosfery na naszej hali... chociażby w TV)... gdzie jak pokazywali to mecz ze średniakami :?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 kwietnia 2009, 21:41

Endrju pisze:Będziecie mile zaskoczeni :D (Bo chyba dawno nie widzieliście atmosfery na naszej hali... chociażby w TV)... gdzie jak pokazywali to mecz ze średniakami :?

szczerze, w tym sezonie w TV oglądałem tylko Wasze wyjazdowe mecze :P
może z Polkowicami półfinał był w telewizji ale nawet jeśli to my i tak wracaliśmy z Krakowa.. więc w końcu na żywo usłyszę i obejrzę co się dzieje w gorzowskiej hali.
ObrazekObrazek

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 09 kwietnia 2009, 21:50

Piter7 pisze:
PS: Na mecze w Gorzowie już prawie nie ma biletów!!!

Po jaką cholerę gadasz takie bzdury? Klub dziś dopiero zaczął przedsprzedaż biletów i nie jest prawdą że większość poszła. Wręcz przeciwnie... biletów jest jeszcze duuuzzzoooo... co nie oznacza że w najbliższych dniach się nie rozejdą...

Piter7
Nowy na forum

Postautor: Piter7 » 10 kwietnia 2009, 08:42

Hmmm.... dziwne. Wczoraj rano byłem na hali to koleś w okienku powiedział, że już prawie nie ma biletów i radzi mi się śpieszyć... :shock:
AZS-PWSZ GORZÓW

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 10 kwietnia 2009, 08:53

Piter7 pisze:Hmmm.... dziwne. Wczoraj rano byłem na hali to koleś w okienku powiedział, że już prawie nie ma biletów i radzi mi się śpieszyć... :shock:

to chyba Cię okłamał :lol: :lol:

flash
Młodzik

Postautor: flash » 10 kwietnia 2009, 09:08

hellraiser pisze:

Co do meczu.

Nie jest tak że tam gdzie spojrzymy, tam bijemy Gorzów o głowę.
Największa słabość Gorzowa to Katka i Banana.:roll: :roll:
Na desce będzie wyrównana walka,na rozegraniu też. Gorzów ma lepsze Polki.
4-1 i wszyscy będą szczęśliwi. :wink: :wink: :wink:

Z Breitreiner się zgodzę, czekają ją ciężkie chwile w tych finałach, ale o co ci chodzi z Zohnovą to nie wiem...
I nie przesadzaj z tą wyrównaną walką na tablicach, bez jaj... :wink:

Jeśli Lotos przez święta nie zgubi formy i zagra na poziomie zbliżonym do półfinału z Krakowem - 4:0!
bball

feri
Młodzik

Postautor: feri » 10 kwietnia 2009, 09:34

Chciałbym zaproponować pewną "zabawę" w trenera Maciejewskiego 8)
Jaką taktykę polecalibyście trenerowi AZS na pierwsze 2 mecze, w których teoretycznie skazany jest na dwie porażki?
Ja zrobiłbym może tak:
Pierwszy mecz lajcik. Wiadomo, że atmosfera finału, jazda Gdyni po fali, jaka powstała po meczach z Wisłą.. a więc jeżeli nie będzie falstartu Gdynia zacznie szybko "odjezdzać". Wtedy Katka na ławke, Taylor na ławke. Czubak zamiast Richards. W pozostałych rolach Maruszczak i Kaczmarczyk.. A nazajutrz... ostra mobilizacja, gra na pełnej k.... :) w pełnym składzie, megaagresywna obrona, kontrataki, masa rzutów za 3 (przy skuteczności jaka była w Polkowicach), Samantha co druga akcja to "wjazd" pod kosz i... może po pierwszych 2 meczach było by 1:1 a nie 2:0?? :D

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 kwietnia 2009, 09:46

Co do biletów to udałem się dziś na ulice Chopina, żeby sie dowiedzieć jak to rzeczywiście jest z tymi biletami. Spokojnie biletów jest jeszcze sporo, z tym że zaczyna powoli brakować tych ulgowych.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 10 kwietnia 2009, 10:01

feri pisze:
Pierwszy mecz lajcik.

Przepraszam bardzo, ale gracie o Mistrzostwo Polski... :!: Nie ma mowy, o żadnym lajciku, tylko trzeba zapierdalać 40min przez 4,5,6, a może nawet 7 meczy.... :!:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 kwietnia 2009, 10:03

feri pisze:Chciałbym zaproponować pewną "zabawę" w trenera Maciejewskiego 8)
Jaką taktykę polecalibyście trenerowi AZS na pierwsze 2 mecze, w których teoretycznie skazany jest na dwie porażki?
Ja zrobiłbym może tak:
Pierwszy mecz lajcik. Wiadomo, że atmosfera finału, jazda Gdyni po fali, jaka powstała po meczach z Wisłą.. a więc jeżeli nie będzie falstartu Gdynia zacznie szybko "odjezdzać". Wtedy Katka na ławke, Taylor na ławke. Czubak zamiast Richards. W pozostałych rolach Maruszczak i Kaczmarczyk.. A nazajutrz... ostra mobilizacja, gra na pełnej k.... :) w pełnym składzie, megaagresywna obrona, kontrataki, masa rzutów za 3 (przy skuteczności jaka była w Polkowicach), Samantha co druga akcja to "wjazd" pod kosz i... może po pierwszych 2 meczach było by 1:1 a nie 2:0?? :D

Ależ bedzie 1:1 :D a wtedy dopiero emocje finalowe sie zaczna :D :D

PS Załuje tylko... ze krzykacze typu Michu23 i Koszykarz sie nie wypowiadaja w tym temacie ;( bo zawsze jak mowili ze bedzie 3:0 przeciwko AZS-owi to bylo na odwrót :lol: :lol: :lol:

koszykarz pisze:
friel pisze:będą 3

też mi się tak wydaje...

U siebie Orzełek nie przegra a na wyjeździe dopełni ,,dzieła zniszczenia'' jak to ktoś kiedyś pięknie określił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 10 kwietnia 2009, 10:04

Marek1990 pisze:
feri pisze:
Pierwszy mecz lajcik.

Przepraszam bardzo, ale gracie o Mistrzostwo Polski... :!: Nie ma mowy, o żadnym lajciku, tylko trzeba zapierdalać 40min przez 4,5,6, a może nawet 7 meczy.... :!:

ale wg feriego taki lajcik byłby częścią taktyki.. i dopiero później zaczęło by się zapi**dalanie :wink:

Endrju pisze:Ależ bedzie 1:1 :D a wtedy dopiero emocje finalowe sie zaczna :D :D

Andrzej obyś się mylił z tym 1:1 :wink:
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 10 kwietnia 2009, 10:13

Rozumiem, ale nie wyobrażam sobie odpuszczenia chociaż jednej minuty w finałowych spotkaniach....

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 10 kwietnia 2009, 10:36

No tak, tego też sobie nie wyobrażam.. Powiedzmy, że ten lajcik byłby związany tylko z odesłaniem zawodniczek pierwszej piątki na ławkę i wpuszczeniem 'drugiego składu' + juniorki, które na pewno walczyłyby bardzo zacięcie ale trzeba przyznać, że póki co jeszcze trochę brakuje im umiejętności i doświadczenia.
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 kwietnia 2009, 10:45

rzymi pisze:
Endrju pisze:Ależ bedzie 1:1 :D a wtedy dopiero emocje finalowe sie zaczna :D :D

Andrzej obyś się mylił z tym 1:1 :wink:

A co tak szybko chcesz skonczyc ten final ? :D

Niech potrwa chociaz te 6 spotkan :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”