Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Lotos PKO BP organizatorem akcji charytatywnej
W najbliższy czwartek, 4 grudnia, koszykarki Lotosu PKO BP Gdynia podejmować będą francuski zespół Union Hainaut Basket. Stawką tego meczu dla gdyńskich koszykarek będą kolejne punkty w Eurolidze, jednak warto też zwrócić uwagę na wydarzenia pozaboiskowe.
Zarząd, zawodniczki i pracownicy klubu zwracają się z prośbą do wszystkich fanów koszykówki w Gdyni o wsparcie świątecznej akcji charytatywnej, z której dochód przeznaczony zostanie na prezenty gwiazdkowe dla dzieci poszkodowanych przez los.
W trakcie meczu będzie można zakupić specjalne, limitowane, klubowe plakaty – cegiełki w estetycznych antyramach. Dla każdego kibica będzie to świetna pamiątka i świadomość, że dzięki temu pomogło się potrzebującym dzieciom, dla których święta Bożego Narodzenia, niestety nie zawsze są radosne. Dzięki wszystkim ludziom dobrej woli może być inaczej.
lotospkobp.pl
W najbliższy czwartek, 4 grudnia, koszykarki Lotosu PKO BP Gdynia podejmować będą francuski zespół Union Hainaut Basket. Stawką tego meczu dla gdyńskich koszykarek będą kolejne punkty w Eurolidze, jednak warto też zwrócić uwagę na wydarzenia pozaboiskowe.
Zarząd, zawodniczki i pracownicy klubu zwracają się z prośbą do wszystkich fanów koszykówki w Gdyni o wsparcie świątecznej akcji charytatywnej, z której dochód przeznaczony zostanie na prezenty gwiazdkowe dla dzieci poszkodowanych przez los.
W trakcie meczu będzie można zakupić specjalne, limitowane, klubowe plakaty – cegiełki w estetycznych antyramach. Dla każdego kibica będzie to świetna pamiątka i świadomość, że dzięki temu pomogło się potrzebującym dzieciom, dla których święta Bożego Narodzenia, niestety nie zawsze są radosne. Dzięki wszystkim ludziom dobrej woli może być inaczej.
lotospkobp.pl

Parę fotek z wizyty w hali. Sorry za jakość, ale oświetlenie lekko mówiąc nie było optymalne
Najprawdopodobniej tutaj będzie sklepik z pamiątkami Lotosu
Wszędzie wykończenie w surowym betonie, bardzo dobry pomysł
Materiały są naprawdę porządne, nie jakieśtam kostki
Przy parkiecie dodatkowe trybuny schowane. Krzesełka z "cieniem" są wyściełane - tak, to trybuna vipowska
A tu jeden segment był wysunięty
Na jednej tablicy jest miejsce na nazwiska zawodników/czek. Druga jest zwykła.
Parę interesujących danych:
Oświelenie max - 2800 luxów. Na zdjęciach działa jakaś 1/3 mocy. Akustyka jest niesamowita. Doping na pewno nie zginie, bo tam mają być organizowane koncerty i faktycznie to słychać, nie ma dziwnego echa ani nic takiego. Świetliki w irokezie są jak widać zasłonięte - mają elektronicznie sterowane żaluzje. Trybuny dostawiane za koszami będą ścięte w formie trapezu, żeby nikt nikomu nie zasłaniał. Widoczne megafony nie są od nagłośnienia tylko systemu alarmowego. Telebimy są dwa i miejsce pod następne dwa. Nie ma ich na środku pod sufitem ze względu na wymogi siatkarskie. Chyba tyle.
Najprawdopodobniej tutaj będzie sklepik z pamiątkami Lotosu
Wszędzie wykończenie w surowym betonie, bardzo dobry pomysł
Materiały są naprawdę porządne, nie jakieśtam kostki
Przy parkiecie dodatkowe trybuny schowane. Krzesełka z "cieniem" są wyściełane - tak, to trybuna vipowska
A tu jeden segment był wysunięty
Na jednej tablicy jest miejsce na nazwiska zawodników/czek. Druga jest zwykła.
Parę interesujących danych:
Oświelenie max - 2800 luxów. Na zdjęciach działa jakaś 1/3 mocy. Akustyka jest niesamowita. Doping na pewno nie zginie, bo tam mają być organizowane koncerty i faktycznie to słychać, nie ma dziwnego echa ani nic takiego. Świetliki w irokezie są jak widać zasłonięte - mają elektronicznie sterowane żaluzje. Trybuny dostawiane za koszami będą ścięte w formie trapezu, żeby nikt nikomu nie zasłaniał. Widoczne megafony nie są od nagłośnienia tylko systemu alarmowego. Telebimy są dwa i miejsce pod następne dwa. Nie ma ich na środku pod sufitem ze względu na wymogi siatkarskie. Chyba tyle.
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Endrju pisze:Elegancka![]()
![]()
![]()
Nie mam nic przeciwko zeby ja odwiedzic w Kwietniu
PS(ile jest zamontowanych krzeselek?)
Miejsc siedzących stałych 4020 + trybuny wysuwane na kosza (wzdłuż linii 4 rzędy, za koszami 6 rzędów zwężających się). Starczy
fearless pisze:Jest sektor dla kibiców gości?
Myśmy jeszcze swojego nie wybrali
Oddzielonego nie ma i nie sądzę, żeby był. To nie stadion.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
fearless pisze:Jest sektor dla kibiców gości?
przemoe pisze:Myśmy jeszcze swojego nie wybrali
Jak macie jakiś wpływ na to... to fajnie by bylo jakby goście siedzieli za ławka swojej druzyny
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
walczacy z wiatrakami pisze:Endrju pisze:Jak macie jakiś wpływ na to... to fajnie by bylo jakby goście siedzieli za ławka swojej druzyny
nie ma mowy będzie jak w Polkowicach - jak najbliżej ławki gospodarzy![]()
żartuje myśle że powinno być jak na Barcelonie - jak najdalej od boiskatzn jak nawyżej przy suficie
Pod tym wzgledem w Polkowicach jest calkiem spoko
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”